mad3ros Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Skoro do tej wersji jest 32 Critical Updates i 2 Recomended Updates (w sumie 162 MB) to znaczy ze mimo iż jest finalna to za dobra nie jest :mur: Skoro innym wczesniejsze wersje nie sprawiaja az tylu problemow sprzetowych to warto wyprobowac ... 1448442[/snapback] Hmm... moze ta finalna wersja ma juz te wszystkie poprawki ;). System zawsze bedzie sprawial problemy ( mowie o windowsie ;) ) w jakichs specyficznych zastosowaniach. Sa systemy do pracy i do zabawy. Moze kiedys powstanie taki "uniwersalny". :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marketing Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Czy może wiecie jak zainstalować FAR CRY na 64 bitowym systemie? Mam grę oryginalną na zwykłego XP ale ona nie chce się zainstalować na 64 bitach i mam plik farcry_amd64upgrade_us_uk.exe z tą poprawką ale za cholere nie kumam jak to zainstalować. Pomóżcie proszę dobrymi radami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZielony Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Mam problem z tym x64 a mianowicie nie dziala mi net!!! mam net po kablowce z Aster city, modem jest terayon TJ720 nie moge nigdzie znalesc sterow do tego moze wie ktos jak rozwiazac ten wk..denerwujacy problem???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mad3ros Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Mam problem z tym x64 a mianowicie nie dziala mi net!!! mam net po kablowce z Aster city, modem jest terayon TJ720 nie moge nigdzie znalesc sterow do tego moze wie ktos jak rozwiazac ten wk..denerwujacy problem???? 1449450[/snapback] Hmmm... Ja mam tez net z kablowki. Musialem, poki co przesiasc sie na sieciowke ( zapewne modem masz pod usb ). Dopoki nie pojawia siestery do mojego modemu ( motorola ) jestem zmuszony laczyc sie poprzez sieciowke. Z tym nie bylo problemu. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZielony Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 tylko jak to zrobiles??? bo u mnie podlaczajac pod sieciwoke jest ten sam efekt czyli zaden!!!a u ciebie po podlaczeniu i zainstalowaniu sterow do plyty, dziala wszystko ok?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesD Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Ok... jakoś zainstalowałem ten 2003 Server... ale nawet on nie szuka sterowników, gdy kliknę na automatyczne wyszukiwanie! A internetu nie ma, bo sieciówka nie chce się zainstalować na mojej płycie :-( Tylko jakiś IEEE1364 się zainstalował... ale to nie działa jak się wpisze ustawienia sieci! Musi być tak jak w XP, ale się nie da :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferdi Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) mad3ros masz ten sam procek co ja - skad sciagales stery do niego dla Retaila? I co ci wyswietla manager urzadzen, jaki procesor? Stery do sieciowki sa w packu nForc'a. MaZielony - Gigabyte K8Nf-9 ma nForce4, GrzesD - MSI K8N Neo FSR - ma nForce3, sciagnij najnowszy pack z www.nvidia.pl dla x64. Przy instalacji NIE instalujcie NAM (Network Access Manager). To obsluga onboard firewall'a, który wszystko piep..y. Niestety tak czy siak niezaleznie od sieci najwiekszy problem w RTM to procek. Moim zdaniem stery sa powalone a AMD nie udostepnia jeszcze sterow do samodzielnego podpiecia. Windows Update tez mi nic nie pokazuje, sciagalem przez Cataloge. Edytowane 17 Maja 2005 przez ferdi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Czy może wiecie jak zainstalować FAR CRY na 64 bitowym systemie? Mam grę oryginalną na zwykłego XP ale ona nie chce się zainstalować na 64 bitach i mam plik farcry_amd64upgrade_us_uk.exe z tą poprawką ale za cholere nie kumam jak to zainstalować. Pomóżcie proszę dobrymi radami. 1449375[/snapback] Ja instalowałem akurat na XP32 bit (oczywiście wersję 32bit Far Cry'a, do tego instalowałem ją na inną partycję niż system) i zrobiłem ghosta systemowej a następnie na czysto zainstalowałem XP64 (w miejsce XP32) no i zainstalowałem patcha i dodatek AMD i FC64 poszło. Dodam jeszcze, że poziomy przeznaczone dla AMD64 mają silnie zalecane karty 12 i 16 potokowe :? A teraz najciekawsze, otóż wgralem ghosta z XP32 i... Far Cry 64 ruszył bez zająknięcia! Do tego działał sporo szybciej niż na XP64! Stery to catalysty 5.4. Aczkolwiek wydawało mi się, że brakuje jakichś efektów i do tego były problemy z texturami (zbyt jasne na roślinach), chociaż offset mapping działał też na 32bitach - oczywiście mówię o poziomach przeznaczonych dla platformy 64-bitowej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sony12 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Mialem to sam z Far Cry PL oryg. Nie instalowal sie na XP 64. Napisalo ze wymaga konsoli 32 bitowej. Bardzo dziwne gdyz na forach zagranicznych pisali ze instaluje sie ok. Zainstalowalem na zwylkym XP i przenioslem bez rejesrtrow - tylko katalog z gra na dysk z XP 64. Potem patch i kolejny z teksturami i gram :) Chodzi szybko na najwyzszych detalach w rodz. 1280 x 1024. A moze ktos wie jak zainstalowac normalnie na XP 64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mad3ros Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 A ja mam zupelnie inny problem. Otoz, ogladam sobie filmik i nagle ( po jakiejs godzince odtwarzania ) BSOD i blad portcls.sys. Z tego co udalo mi sie znalezc to jest to problem z dzwiekiem. No ale... Moze komu sie to juz przytrafilo i wie co i jak z tym zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Borys Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Kiedy premiera oficjalnej wersji??????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sony12 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Pytanie troche niepelne. Win XP 64? Jezeli tak to byla w kwietniu. Zresztą wersje eng mozna kupic juz w sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Albo jest jakiś bug w sterach Cat. 5.4, albo juz sam nie wiem co jest. Generalnie wystarczy, ze kopne proca o "megaherc" w górę i juz przy starcie sysu wywala mi BSOD. Odinstaluję stery i moge kręcić do woli. Grafa jest pod PCI-E, więc moze wypowie się ktoś kto takową posiada... BTW - czy są Omegi pod x64? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesD Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Heh, no ja powiem tylko tyle, że próbowałem te Catalysty wrzucać, a mam procka podkręconego z 1800 na 2000 i niby 'Instalowanie sterownika', ale potem po prostu nie kończy i jakby wywala całego instalatora... no trudno... Radeon jakoś sam się zainstalował i jedzie mi 1280x1024px... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Albo jest jakiś bug w sterach Cat. 5.4, albo juz sam nie wiem co jest. Generalnie wystarczy, ze kopne proca o "megaherc" w górę i juz przy starcie sysu wywala mi BSOD. Odinstaluję stery i moge kręcić do woli. Grafa jest pod PCI-E, więc moze wypowie się ktoś kto takową posiada... BTW - czy są Omegi pod x64? 1451202[/snapback] Hanu, spróboj Catalystów 5.5, moze cos poprawili. Catalyst 5.5 Win XP64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-t Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Czy ktoś z was wie czy pod Win64 działa jakiś program do zapisu pakietowego na CD/DVD zwłaszcza czy działa Ahead InCD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesD Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Niestety, Catalysty 5.5 dla x64 nie wchodzą... jest to samo... no, może z tą różnicą, że te nowsze są tylko po angielsku :-) Co do nagrywania CD - Nero z tego co wiem działa... ale czy InCD - nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Dokąłdnie. Nic lepiej. Zastanawiam się czy ten sterownik ATI nie gryzie się w jakis sposób ze sterami do NForce. Używam 6.39. Jak u Was? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesD Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 NForce najnowsze zainstalowałem... bez NForce sieci nie ma i internetu przez to... a zauważyliście, że w 2003 Server już pojawiła się aktualizacja w witrynie Windows Update? :rolleyes: W każdym bądź razie na standardowych sterach, instalowanych razem z Windowsem ta karta graficzna działa bez problemu! Więc nie ma co się spieszyć - niech wypuszczą dobre sterowniki - wtedy zainstalujemy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy_kt Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Mógłby ktoś podać keya do wersji XP x64 RC2? bo na www już nie ma. Będę wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Ej to skad i jaką wersje sciagnąc tej windy jakie mam mieć numerki ??? Bo mój kolega chce. Bo ja juz sie pogubiłem z tymi wersjami która jest najlepsza ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Tego systemu juz nie ma do sciągnięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 sgj jak to niema ja sciagłem jakas 550 mb wersja bo była jeszcze 440 wziołem ta wiekszą :blink: to kurde to jak niema to cio ja sciagłem :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Skąd sciągales? Jak z p2p to lepiej nie odpisuj na moje pytanie, poczytaj sobie regulamin i więcej nie pytaj o tego windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 A czy nadal mozna aktywowac tego Windowsa? Sciagnąłem go jakis czas temu, zainstalowalem, ale wywalilem go, gdyz nie nie bylo sterow do mojej sieciowki. Teraz zmienilem sieciowke i chcialbym sobie zainstalowac ta Winde. Mozliwa bedzie aktywacja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 (edytowane) panowie, na stronie microsoftu mozna sciagnac wersje 120 dniowa. sciagal juz ktos? mi sie wywala przy ostatniej probie weryfikacji danych i generowania klucza - pojawia sie blad, ze nie moze wygenerowac klucza gdy quantities jest rowna 0 - mimo, ze jest w spisie podane: Qt - 1. ktos, cos? :) UPDATE: ok, przepraszam - nie wazne - 2h temu jak probowalem sciagac to nie bylo jeszcze tego komunikatu - teraz sie pojawil, ze narazie zamawianie i sciaganie nie dziala do odwolania :) probuja to naprawic. srki Edytowane 23 Maja 2005 przez alcapone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawilczak Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 a ściągnąć TRIALA wciąż sie nie da :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ceboolion Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Jeżeli masz już keya do RC2 to fajnie by było gdybyś się nim podzielił :wink: bo nie mogę go znaleźć <_< . Dzięki za pomoc i pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 właśnie zaciągam tą wersje, zrobie dysk na partycje i podziele sie wrażeniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Czy na tym nowy "fantastycznym" 64-bitowcu można bez problemu instalować stary soft i gry, np: Office2003, GG, AutoCAD, gry...? Czy wymagane jest specjalne, dedykowane oprogramowanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...