Tasslehoff Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Tak mozna spokojnie instalowac, tylko ze przy niektorych mozna sie niestety przejesc, bo nie dzialaja poprawnie badz wogole nie dzialaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 no i mam, tylko że nie moge dziadostwa zainstalować, bo się zawiesza przy wyborze instalacji, niech to szlag, 550mb na nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ceboolion Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 jeżeli ktoś może to niech mi poda keya dla xp 64 rc2 bo qrde nie moge zainstalować :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Jezeli jeszcze raz ktoś spyta o klucz do RC dostanie bana! Po to byla kiedyś rejestracja, żeby każdy z niego legalnie korzystał. Korzystanie z RC na czyimś kluczu to to samo co korzystanie z pirata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ceboolion Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 sorry :blink: ale link na rejestracyjny nie działa i dlatego pytałem... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Nareszcie sie doczekalismy, PunkBuster juz nie kopie za system 64bit ;) Przynajmniej dzis mnie nie kopalo, mojego kumpla ktory uzywa od 2dni tez nie kopie. Mozna juz spokojnie grac w gry uzywajaca PB. Teraz tylko czekac na sterowniki do myszki i sie przenosze na stale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mad3ros Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Nareszcie sie doczekalismy, PunkBuster juz nie kopie za system 64bit ;) Przynajmniej dzis mnie nie kopalo, mojego kumpla ktory uzywa od 2dni tez nie kopie. Mozna juz spokojnie grac w gry uzywajaca PB. Heheh, ja juz od tygodnia gram. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ceboolion Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Nareszcie sie doczekalismy, PunkBuster juz nie kopie za system 64bit ;) Przynajmniej dzis mnie nie kopalo, mojego kumpla ktory uzywa od 2dni tez nie kopie. Mozna juz spokojnie grac w gry uzywajaca PB. Heheh, ja juz od tygodnia gram. ;) 1467490[/snapback] A co to jest PB ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 A co to jest PB ???? PB=PunkBuster umiesz czytać co kolega napisał wyżej? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Program uzywany w grach FPP online, ktory sluzy do likwidowania oszustow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 A zrobili sterowniki dla Voodoo 3 ?? bo winx64 niema nawet wąłsnych wbudowanych sterów dla 3dfx:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 ehh zmieniło się coś z sagemem fast 800? kurde jeżeli nadal nie ma sterów to jakie jest najtaśze rozwiązanie żeby mieć neo na X64? OT: Myślałem nad kupnem routera, takiego najprostrzego,- potrzebuję rozdzielić NEO w domu na drugiego kompa. Co możecie polecić? cena jaknajtańsza + oczywiście musi chodzic bez zarzutu all 24/7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remee Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Ja kupiłem sobie ruterek adsl Pentagram Cerberus (siakies 250 zł), smiga az milo to tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmardok Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Witam czy do K8N na nforce 3 sterowniki z nvidia.com o nazwie nForce4 standalone Kit będą pasować ? czy one sa tylko do nforce4 ? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mad3ros Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Nareszcie sie doczekalismy, PunkBuster juz nie kopie za system 64bit ;) Przynajmniej dzis mnie nie kopalo, mojego kumpla ktory uzywa od 2dni tez nie kopie. Mozna juz spokojnie grac w gry uzywajaca PB. Heheh, ja juz od tygodnia gram. ;) 1467490[/snapback] Ehh... Wlasnie zaczelo mnie "kopac" znowu!! :mur: Co jest kur...cze????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 ehh zmieniło się coś z sagemem fast 800? kurde jeżeli nadal nie ma sterów to jakie jest najtaśze rozwiązanie żeby mieć neo na X64? 1468810[/snapback] dołączam się do pytania !!! możeby wystosować pismo do TPsa i/lub sagema żeby wypuścili stery pod X64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 tepsa ma ciebie i nas w [gluteus maximus], więc jak producent modemu niczegp nie wypuści to zapomnij o sterach, całe szczęście mam dsl ( ale te trolle i tak mnie kantują na rachunku co miesiąc , nowe promocje za które trzeba płacić a nikt ich nie zamawiał itp.) chyba kiedyś tam wpadne i s[ciach!]le komuś święta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 dołączam się do pytania !!! możeby wystosować pismo do TPsa i/lub sagema żeby wypuścili stery pod X64 1469258[/snapback] Kumpel 2-3 tygodnie temu wysłał maila do sagema kiedy będa stery do X64. Odpisali : Hello, The driver of the fast 800 for Windows XP 64 bits will be developed soon, and for the moment we don’t have the date of its availibility. It should be at the end of the second quarter of 2005. As soon as this driver will be available, you’ll can find it on the website : http://wwww.sagem.com/support Best regards Martine GALLOT Technical support Na tepse nie ma co liczyć , kupię jakiś najtanszy router i przy okazji rozdzielę sobie NEO w domku, bo nie usmiecha mi się czekac do 2 połowy roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robek295 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Nie zobaczysz. Musisz mieć procesor minimum AMD 64 3000 (AMD 64 oznacza że procek realizuje kod w trybie 64 bitowym). W twoim wypadku konieczna jest zmiana procesora i obawiam się że płyty głównej też, no chyba że płyta ma Socket 939 lub 754. 1416981[/snapback] witam mam pytanie bo napisales ze minimum AMD 64 3000 ja mam AMD 64 2800 czy to jakas ruznica czy 2800 niemoze byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 No niestety, PB mial tydzien dobroci ktory sie skonczyl ]: Znowu zaczol kopac skubany... musimy sie uzbroic w cierpliwosc. A tak btw czy ktos juz moze ma stery do myszki logitecha ? mx518 lub mx510 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ament_76 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Xp x64 120 dni Trial jest juz dostepny... Wczesniej cos skopali i nie mozna bylo sie zarejedstrowac ale teraz jest juz OK... Tyle ze czekalm kilka h na maila od nich z linkiem i kluczem, ale oplacalo sie - od piatku 64 lezy juz oficjalnie na dysku;-) http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/e...tion/trial.mspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robek295 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 tutaj też macie jakiegoś 64 bit winXP 1265759[/snapback] witam sciagnelem to co tu jest w tym linku i to niejest iso to jest spakowane rarem jak zrobic zeby plyta sie botowala pomocy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marketing Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 witam mam pytanie bo napisales ze minimum AMD 64 3000 ja mam AMD 64 2800 czy to jakas ruznica czy 2800 niemoze byc 1470550[/snapback] Tak może być AMD 64 2800. Zapomniałem że wogóle taki procek był. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesD Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Jak masz WinRAR'a zainstalowanego, to pokaże Ci tylko ikonke WinRAR'a i otworzy się nim... ale to jest ISO... wejdź np. do Total Commandera i zobaczysz, że to jest ISO. Po prostu w Nero wejdź w menu Nagrywarka i 'Nagraj plik obrazu' wybierając ten plik ściągnięty. Wiadomo - niczego tam nie dołożysz. Gdyby to nie było ISO - nie pokazałoby się okienko z ewentualnie dostępnymi opcjami i przyciskiem 'Nagrywaj', czy tam 'Zapisz'... ale WinRAR radzi sobie doskonale z otwieraniem obrazów ISO, więc nie masz co się martwić :-) Aha - płytka będzie się bootować, bo po to właśnie jest to ISO, a nie np. ZIP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robek295 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Jak masz WinRAR'a zainstalowanego, to pokaże Ci tylko ikonke WinRAR'a i otworzy się nim... ale to jest ISO... wejdź np. do Total Commandera i zobaczysz, że to jest ISO. Po prostu w Nero wejdź w menu Nagrywarka i 'Nagraj plik obrazu' wybierając ten plik ściągnięty. Wiadomo - niczego tam nie dołożysz. Gdyby to nie było ISO - nie pokazałoby się okienko z ewentualnie dostępnymi opcjami i przyciskiem 'Nagrywaj', czy tam 'Zapisz'... ale WinRAR radzi sobie doskonale z otwieraniem obrazów ISO, więc nie masz co się martwić :-) Aha - płytka będzie się bootować, bo po to właśnie jest to ISO, a nie np. ZIP! 1471591[/snapback] siema dzieki za rade wypalilem plytke i dziala ok jest to wersja bulid 3790srv3 sp1 v1069 ile czasu ona dziala?? sys jest juz zainstalowany i smiga bez problemow ale jest jeden klopot niemam sterow do plyty glownaj mam asusk8v-x pomurzcie znalesc jakies stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesD Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Tu masz sterowniki do chipsetu VIA - wybierz tylko system operacyjny i czy chcesz tylko do chipsetu, czy jeszcze może do sieci, itp. - tylko to zainstaluj. Żadne inne stery nie są potrzebne do obsługi płyty głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robek295 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 1471738[/snapback]stery od plyty zainstalowane dzieki za link:) ale mam 2 problem niemoge znalesc sterow do modemu motoroli sb5100 jak by ktos mial to prosze o jakis link ale na meila robek295@wp.pl albo gg 7681534 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ceboolion Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Jak któś może to niech mi napisze jak zmienić użytkownika przy logowaniu. zainstalowałem XP 64 i wyskoczyło mi Administrator i hasło chociaż nie wpisywałem tego... dysk mam sformatowany w fat 32 dzięki za pomoc. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mad3ros Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 ale mam 2 problem niemoge znalesc sterow do modemu motoroli sb5100 jak by ktos mial to prosze o jakis link ale na meila robek295@wp.pl albo gg 7681534 1472008[/snapback] Mialem ten sam problem. I podszedlem do tego inaczej. ;) Podlaczylem modem przez sieciowke zintegrowana z plyta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ceboolion Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Mialem ten sam problem. I podszedlem do tego inaczej. ;) Podlaczylem modem przez sieciowke zintegrowana z plyta ;) 1473237[/snapback] hmmm ja mam internet z kablówki, i idzie przez sicówkę oczywiścię B), no ale dalej nie wiem jak rozwiązać problem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...