Skocz do zawartości
kucyk

Windows XP Pro x64

Rekomendowane odpowiedzi

Jezeli jeszcze raz ktoś spyta o klucz do RC dostanie bana!

Po to byla kiedyś rejestracja, żeby każdy z niego legalnie korzystał.

Korzystanie z RC na czyimś kluczu to to samo co korzystanie z pirata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nareszcie sie doczekalismy, PunkBuster juz nie kopie za system 64bit ;) Przynajmniej dzis mnie nie kopalo, mojego kumpla ktory uzywa od 2dni tez nie kopie. Mozna juz spokojnie grac w gry uzywajaca PB. Teraz tylko czekac na sterowniki do myszki i sie przenosze na stale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nareszcie sie doczekalismy, PunkBuster juz nie kopie za system 64bit ;) Przynajmniej dzis mnie nie kopalo, mojego kumpla ktory uzywa od 2dni tez nie kopie. Mozna juz spokojnie grac w gry uzywajaca PB.

Heheh, ja juz od tygodnia gram. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nareszcie sie doczekalismy, PunkBuster juz nie kopie za system 64bit ;) Przynajmniej dzis mnie nie kopalo, mojego kumpla ktory uzywa od 2dni tez nie kopie. Mozna juz spokojnie grac w gry uzywajaca PB.

1467490[/snapback]

A co to jest PB ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehh zmieniło się coś z sagemem fast 800?

kurde jeżeli nadal nie ma sterów to jakie jest najtaśze rozwiązanie żeby mieć neo na X64?

OT:

Myślałem nad kupnem routera, takiego najprostrzego,- potrzebuję rozdzielić NEO w domu na drugiego kompa.

Co możecie polecić? cena jaknajtańsza + oczywiście musi chodzic bez zarzutu all 24/7.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1467490[/snapback]

Ehh... Wlasnie zaczelo mnie "kopac" znowu!! :mur: Co jest kur...cze?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość majkel84

ehh zmieniło się coś z sagemem fast 800?

kurde jeżeli nadal nie ma sterów to jakie jest najtaśze rozwiązanie żeby mieć neo na X64?

1468810[/snapback]

dołączam się do pytania !!!

możeby wystosować pismo do TPsa i/lub sagema żeby wypuścili stery pod X64

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tepsa ma ciebie i nas w [gluteus maximus], więc jak producent modemu niczegp nie wypuści to zapomnij o sterach, całe szczęście mam dsl ( ale te trolle i tak mnie kantują na rachunku co miesiąc , nowe promocje za które trzeba płacić a nikt ich nie zamawiał itp.) chyba kiedyś tam wpadne i s[ciach!]le komuś święta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dołączam się do pytania !!!

możeby wystosować pismo do TPsa i/lub sagema żeby wypuścili stery pod X64

1469258[/snapback]

Kumpel 2-3 tygodnie temu wysłał maila do sagema kiedy będa stery do X64.

Odpisali :

Hello,

The driver of the fast 800 for  Windows XP 64 bits will be developed soon,

and for the moment we don’t have the date of its availibility.

It should be at the end of  the second quarter of  2005.

As soon as this driver will be available, you’ll can find it on the

website : http://wwww.sagem.com/support

Best regards

Martine GALLOT

Technical support

Na tepse nie ma co liczyć , kupię jakiś najtanszy router i przy okazji rozdzielę sobie NEO w domku, bo nie usmiecha mi się czekac do 2 połowy roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zobaczysz. Musisz mieć procesor minimum AMD 64 3000 (AMD 64 oznacza że procek realizuje kod w trybie 64 bitowym). W twoim wypadku konieczna jest zmiana procesora i obawiam się że płyty głównej też, no chyba że płyta ma Socket 939 lub 754.

1416981[/snapback]

witam mam pytanie bo napisales ze minimum AMD 64 3000 ja mam AMD 64 2800 czy to jakas ruznica czy 2800 niemoze byc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Xp x64 120 dni Trial jest juz dostepny... Wczesniej cos skopali i nie mozna bylo sie zarejedstrowac ale teraz jest juz OK... Tyle ze czekalm kilka h na maila od nich z linkiem i kluczem, ale oplacalo sie - od piatku 64 lezy juz oficjalnie na dysku;-)

http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/e...tion/trial.mspx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak masz WinRAR'a zainstalowanego, to pokaże Ci tylko ikonke WinRAR'a i otworzy się nim... ale to jest ISO... wejdź np. do Total Commandera i zobaczysz, że to jest ISO. Po prostu w Nero wejdź w menu Nagrywarka i 'Nagraj plik obrazu' wybierając ten plik ściągnięty. Wiadomo - niczego tam nie dołożysz. Gdyby to nie było ISO - nie pokazałoby się okienko z ewentualnie dostępnymi opcjami i przyciskiem 'Nagrywaj', czy tam 'Zapisz'... ale WinRAR radzi sobie doskonale z otwieraniem obrazów ISO, więc nie masz co się martwić :-) Aha - płytka będzie się bootować, bo po to właśnie jest to ISO, a nie np. ZIP!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak masz WinRAR'a zainstalowanego, to pokaże Ci tylko ikonke WinRAR'a i otworzy się nim... ale to jest ISO... wejdź np. do Total Commandera i zobaczysz, że to jest ISO. Po prostu w Nero wejdź w menu Nagrywarka i 'Nagraj plik obrazu' wybierając ten plik ściągnięty. Wiadomo - niczego tam nie dołożysz. Gdyby to nie było ISO - nie pokazałoby się okienko z ewentualnie dostępnymi opcjami i przyciskiem 'Nagrywaj', czy tam 'Zapisz'... ale WinRAR radzi sobie doskonale z otwieraniem obrazów ISO, więc nie masz co się martwić :-) Aha - płytka będzie się bootować, bo po to właśnie jest to ISO, a nie np. ZIP!

1471591[/snapback]

siema dzieki za rade wypalilem plytke i dziala ok jest to wersja bulid 3790srv3 sp1 v1069 ile czasu ona dziala??

sys jest juz zainstalowany i smiga bez problemow ale jest jeden klopot niemam sterow do plyty glownaj mam asusk8v-x pomurzcie znalesc jakies stery

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale mam 2 problem niemoge znalesc sterow do modemu motoroli sb5100 jak by ktos mial to prosze o jakis link ale na meila robek295@wp.pl albo gg 7681534

1472008[/snapback]

Mialem ten sam problem. I podszedlem do tego inaczej. ;) Podlaczylem modem przez sieciowke zintegrowana z plyta ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem ten sam problem. I podszedlem do tego inaczej. ;) Podlaczylem modem przez sieciowke zintegrowana z plyta ;)

1473237[/snapback]

hmmm ja mam internet z kablówki, i idzie przez sicówkę oczywiścię B), no ale dalej nie wiem jak rozwiązać problem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi