Gość zbig Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 mi wszystko dziaa! :P tylko jak zrobi tutaj te niebieskie okienka naczy styl xp eby by???? i polskich znaków nie mam, toteż mam 2 systemy teraz, 64 do testów:P 1381230[/snapback] Przeczytaj wątek w całości. Tu już się pojawiło info jak zmusić windowsa do wyświetlania polskich znaków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gyc Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 CO do office to wybacz ale ja mam Microsoft Office 2003 PL Pro i u mnie wszystko zamiata :) 1563971[/snapback] Hm...Mój Office 2003 Standard Edition wywala przy instalacji błąd "fatal error during installation" :-(. To wersja trial, ale to chyba nie ma znaczenia. Chciałem sprawdzić czy będzie chodzić, a tu zonk... Pozdrawiam, Gyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Hm...Mój Office 2003 Standard Edition wywala przy instalacji błąd "fatal error during installation" :-(. 1564260[/snapback] w takim razie cos masz nie tak...u mojego kumpla ktory ma Windowsa x64 Ofiice 2003 PL dziala bez zadnego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 W tym temacie bylo to juz ze 100 razy wiec z łaski swojej przejzyj sobie temat od początku i znajdziesz :angry: A nie wszyscy zadajeci e to pytanie po 10000 razy. 1563971[/snapback] Dobrze, rozumiem, ze było 10000 razy, ale moze juz ktos na to wpadł :mur: Sciagam juz sobie go, ale troche to potrwa. ile u was zajmowało iso? moje ma 457.12 mb............. Czyli jeszczxe nikomu nie udało sie odpalic neo przez modem :/ szkoda. Jak bede musiał zainwestowac w router to :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbig Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 A po co ci Office 2003 skoro Open Office jest praktycznie identyczny i za darmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Przesiadam się na platforme 754 i na AMD 64 w zwiazku z tym zastanawiam sięnad pzresiadką z XP na X64 i czy to dobry pomysł bedzie bo z jednych wypowiedzi <_< wnioskuję że nie a z drugich tak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Przesiadam się na platforme 754 i na AMD 64 w zwiazku z tym zastanawiam sięnad pzresiadką z XP na X64 i czy to dobry pomysł bedzie bo z jednych wypowiedzi <_< wnioskuję że nie a z drugich tak :D 1573752[/snapback] to se przeczytaj caly topic i bedziesz wiedzial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 to se przeczytaj caly topic i bedziesz wiedzial 1573856[/snapback] Nie se (bo to wieśniacki styl, tylko sobie), przecież ci mówie że czytałem. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Mam pytanie niedawno (w sumie wczoraj) przesiadlem sie na Athlona 64 i chcialbym zmienic Win na 64 bitowy ale nie wiem czy bedzie tam dzialal program Norma 3.14 (do kosztorysowania w budownictwie) ktory jest mi niezbedny do pracy a posiada on klucz sprzetowy pod LPT. Pracuje ktos moze na tym programie pod Win x64 lub ewentualnie na innym programie z podobnym kluczem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebirah Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zainstalowałem xp 64 i szok!!!!!!!!!!!! wszystko chodzi bardzo szybko bez zacięc i zawieszeń (niesamowite jak na oprogramowanie microsoftu) Po uruchomieniu kilku aplikacji (emule,vplayer,gg,avast,net)śmiga ze aż miło Bez problemu zainstalowałem:emule,regcleaner,vplayer(działa bez kodeków ale zainst. je),cdda extractor 8(ripper audio),powerDVD,nero ,gadugadu, avast antywirus oraz gry:football manager2005,punisher,nfsu2 Podoba mi się sie jego szybkośc (punkt dla gatesa) sprzęt:płyta gł(gigabyte k8vt800 pro)procek(amd64 3000+) grafika(ati radeon9800 pro)pamięc(1024 -400- 2*512) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbig Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Gratulujemy!!! Ja z gier to jeszcze chcę dodać że Battlefield2 śmiga jak wściekły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/e...tion/trial.mspx czy ktos ostatnio z tej strony probowal sciagnac ? robie to od tygodnia i maila z linkiem i serialem jeszcze nie dostalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaczu Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 mimo sporych klopotow jestem zadowolony z xp 64bit problemy : 1. karta gecube 9550 (catalysty 5,7 wyswietlaly fajne kropeczki w roznych miejscach i tv out paskudnie wygladajacy (nie dalo sie zmienic z ntsc na pal-a) - solucja smieszna zainstalowanie starszych catalystow 5,5 2.maly problem z open officem -> pomoglo powtorne sciagniecie instalki 3. Ati Control Center nadal nie dziala no i chyba to by bylo na tyle, teraz szukam jakiejs polskiej przegladarki opartej na 64bitach Stery i programy nie sprawiajace klopotow: Pakiet sterownikow do plyty glownej : Gigabyte K8NS-939 ULTRA office 2003 pro PL chodzi ellegancko -------------------------------------------------------------------------------------------- ma ktos juz moze jakis emulator w stylu deamon tools, przegladalem stronke planetamd64 ale nic mi sie tam na oczy nie rzucilo P.S sciagnolem sobie Microsoft Vista 64bit.... przygotowalem partycje systemowa o pojemnosci 5gb (system + pare progsow zawsze zajmuje kolo 2-3gb) i dostalem fajny komunikat nie pamietam dokladnie jak brzmial, ale chodzilo o to ze jest za malo miejsca na wskazanej partycji.... ciekawie sie zapowiada.... Xp 64bit 5.2.3790 (Win2003 Retail) istalowany na kompie : Gigabyte K8NS-939 ULTRA bios F6 (F7 i F8 rypie mi calego kompa) AMD Athlon 64, 2000 MHz (9 x 222) 3200+ (wiecej nie moge wycisnac, albo plyta nie pozwala na przekroczenie 222mhz na pamiatkach albo same pamiatki(+2v na nich nic nie daje, max FSB dla proca ~270 pamiatki wtedy tez w okolicy 220) 2x256 MB synchro 2.5-4-4-8 (CL-RCD-RP-RAS) 1T (nie mam czasu sie bawic) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 na viste 64 bit potrzebujesz partycje przynajmniej 12 GB co jest ladnie opisane w temacie o w. vista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbig Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Czy wiecie jaka jest różnica między wersją 360 dniową BETA oznaczoną jako v1433 build 3790, a wersją 180 dniową RTM oznaczoną jako v1830. Czy to znaczy że ta 180 dniowa ma lepsze-nowsze jądro?? Czy jak zupdatuję wersje 360 dniową to mam to samo co ta 180 dniowa czy może już nowszą ??? Bo mam zainstalowaną 360 dniową a ściągnąłem też 180 dniową i nie wiem czy jest sens zmieniać, bo może zobaczę coś nowszego ?? Poradźcie. Chodzi mi tylko o wersje systemu i o nic więcej. Czas legalnego działania nie jest ważny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 czy tez wam nie dziala NVIDIA nView Desktop Manager ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Czy ktoś z ISO RC2 mógłby sprawdzić sume kontrolną MD5 dla tego obrazu ? Np poprzez Winmd5sum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 idzie pozbyc sie tego napisu na pulpicie informujacego o tym ze jest to trial ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 myślę że można go przykryć oknem programu napisanego z użyciem winapi, a może nawet za pomocą winapi właśnie zamknąć owo okno z napisem... (jak chcesz powiedzieć że to nie okno tylko sam napis to poczytaj o podstawach winapi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsmola Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 MAM DO WAS PYTANIE MACIE MOZE STERY DO PENTAGRAM NAVEL V9.1 POD X64?? THX ZA POMOC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaruś :) Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Jak z wydajnością w 3d na WinXP x64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 podobno 3dmarki trochę wyższe, gra się dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenQ2k Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Ogólnie to jest obecnie w X64 prawie taka sama wydajność oczywiście powinno być tylko coraz lepiej ,przecież w końcu coś wymodzą w nowych sterownikach ATI i NVidi żeby było 5% szybciej tyle że to im zajmie kolejne 2-3 miesiące Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
socet Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam :D Ostatnio używam tej windy wersji 360 dni i mam spory kłopot. Jak u Was jest z Directx 9.0c ??? U mnie niby jest już wraz z OSem co potwierdzają kolejne odmowy przy próbie instalki dx9.0c >>>jest już zainstalowany itp. a problem jest z grami które nie mogą go wykryć ??? Jak to jest ??? :mur: Dla przykładu gra JUICED wymaga DX9.0c więc przed instalką gry uruchamia się instal Dx9.0c i ........ wykrywa już zainstalowaną wersję Dx a instalacja gry nie może jechać dalej. Pozdrawiam socet Edytowane 18 Sierpnia 2005 przez socet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 No jak ja chce jakas gre zainstalowac to idzie to tak: ekran powitalny -> dalej opcje instalacji -> dalej instaluje się teraz muszę zainstalować dc9.0c -> ok przechodzi do instalatora dx9.0c instalator ten mówi że nie trzeba instalować dalej, zakończ instalacja zakończona tyle... zgódź się na instalację dx9.0c bo tylko tak przejdziesz przez instalację, a on i tak Ci nie zainstaluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaruś :) Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 A jak macie z netem pod tym winem? Ja tu myśle jak tam neo domontować :-) @jediknight jak się spisują stery Nv x64? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 neo - no problem... tylko ze sterownikami od sagema moze byc podobno problem... zreszta nie wiem nigdy nie mialem dsl stery nvidii spisuja sie tak samo jak pod 32bit, bezstresowo [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaruś :) Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Ja mam SpeedToucha i cóż... ;] Dziś sięwezme za testowanie :) Pokombinuje z tym neo bo bez neta to... jak bez ręki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenQ2k Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Ja mam internet via sieć LAN ,powiem tyle przeglądanie sieci 2x szybsze niż w 32bitowym XPeku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
socet Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 zgódź się na instalację dx9.0c bo tylko tak przejdziesz przez instalację, a on i tak Ci nie zainstaluje 1599822[/snapback] Witam Zawsze się zgadzam i okazuje się że mam zainstalowanego Dx ALE GRY GO NIE WIDZĄ !!! W przypadku j.cytat potwierdzam chęć instalacji Dx9.0c on po chwili wykrywa zainstalowaną już wersję a instalator gry wyłącza się. Tak samo jest bez instalki... Kopiuje sobie zainstalowaną grę z innego kompa chcę uruchomić i.....kicha....BRAK Dx9.0c.......... :mur: POMOCY Pozdrawiam socet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...