jediknight Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 może Nero? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 wypaliłem xp-64 i niechce sę botować z cd ,co żle zrobiłem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbig Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 A włączyłeś w BIOSIE botowanie z CDROM ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 A włączyłeś w BIOSIE botowanie z CDROM ? 1630545[/snapback] yes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 a cokolwiek innego sie bootuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 a cokolwiek innego sie bootuje? 1630760[/snapback] Tak.Płyta jest dobrze wypalona wszystko da się otworzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 wW porównaniu z obrazem płyty z win xp-32bit na 64bit brakuje pliku BOOTFONT.BIN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remee Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Witam. Co do programu podobnego do demaona (ktory w x64 nie dziala) polecam fantomDVD (to taki inny deamon :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbig Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Witam. Co do programu podobnego do demaona (ktory w x64 nie dziala) polecam fantomDVD (to taki inny deamon :D ) 1631404[/snapback] Tak FantomDVD jest fajny i chodzi pod XP 64 bit, ale on nie spełnia moich potrzeb w 100%. Ja w dalszym ciągu mam problem ze zrobieniem dokładnego obrazu i wypaleniem go na płytkę. Testuję to na grze Batllefield 2 i jak dotąd żaden program pod tego XP-eka nie zrobił tego dobrze. Najsmutniejsze jest to że jeszcze najnowsza wersja Alcohola nie jest przystosowana na 64 bity. Ale może następna........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielu Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Czy działa Azureus pod Win x64 jezeli tak proszę o linka Czy potrzebna jest jakas specyjalna java Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GINTER Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Azureus działa bez problemu java też. Ja natomiast mam inne pytanie. Jak zwięszyć ilość połączeń z serverem? (standardowo jest chyba 10) dodam że programem XP-antispy nie da się zwiększyć limitu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Ja mam pytanie. Czy bedzie wydanie PL winXp 64??? Czy mzoe juz jest:P(dopiero co wyszedlem z piwnicy po 3 latach-nie krzyczec:P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 podobno nie bedzie, a na pewno nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LouisCiffer Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 (edytowane) no ja czytalem ze ma byc mial sie ukazac pod koniec wakacji ale poki co niema i jakos wszystko przycichlo :( Edytowane 9 Września 2005 przez LouisCiffer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek333 Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 W mailu jest link do iso i serial. 1264725[/snapback] jak mogę otrzymać link i serial Windows XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramiro Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 czy komus udalo sie zainstalowac win x64 na kompie z karta sapphire x800gt? u mnie blue screen podczas instalacji urzadzen - podejrzewam ta karte. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakeros_jp Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Witam. Nie wie ktoś skąd można ściągnąć windowsa 64 XP 64 za frre. Widziałem w necie jakąś wersję upgrade, która aktualizuje 32-bitowego wina do 64-bitowego ale link do niej nie działa. Nie zna ktoś jakiegoś linka z tą wersją lub inną. Byleby działał. Proszę piszcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Prpoponuję, żeby każdy użytkownik x64 pisał jakie progsy u niego działają, a jakie nie. Tym sposobem ułatwi się życie wielu ludziom. Ja na przykład nie wiem czy za kilka dni nie instalować x64 - wiem że Alcohol nie działa i to w zasadzie tyle. Czy możecie pisać co chodzi a co nie ? Interesowałyby mnie przede wszystkim informacje na temat tak podstawowych progsów jak Winamp, Office 2003, Total Commander, Powerdvd, The Bat!, Whereisit. A także Adobe Reader 7 no i Photoshop CS2. Ktoś może mi (i myślę że nie tylko) pomoc ? A może założymy nowy temat umieszczając w nim tylko wyniki instalacji progsów. Byłaby to moim skromnym zdaniem ardzo ciekawa pozycja, ośmielam się stwierdzić że w skali internetu. Oczywiście cały czas mówię o aplikacjach 32 bitowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrick Bateman Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Na sieci mozna dopasc sterowniki dla Sagema 800 gdzie podczas instalowania wybiera sie lan lub wan....ta wersja dziala z Macrosyf Vista ---wybiera sie lan Moze dla WIN XP x64 zadziala ta sama sztuczka? http://turbokrecik.info/forum/dload.php?action=file&id=26 Ktos moze testowal dlinka 302t pod x64? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeSSaYah Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 elo~~ Wie ktoś jak / jakim programem mogę zrobić partycje na dysku SATA pod windowsem XP 64bit? Bo mój Partition Magic sobie nie radzi;/ Pokazuje mi się komunikat "xmnt2000.exe. not found". Od razu mówie, że fdisk odpada;P -- Retro.czop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Brak 64bitowych sterownikow Intellipoint do Myszy Intelimouse Explorer MICROSOFTU! uwazam za smieszny i dyskwalifikujacy ten system. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 masz cos takiego jak XPointer Mouse Control jak Ci koniecznie potrzeba :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Sterowniki do myszy sa raczej dosc istotne, dla osob ktore wymagaja precyzji. zreszta z Logitechami jest to samo - brak wsparcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 jest setpoint, jak masz mx518 albo cos bezprzewodowego to ok, niestety ja mam mx500... ale nie powidzialbym zeby mi to specjalnie przeszkadzalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 jest setpoint, jak masz mx518 albo cos bezprzewodowego to ok, niestety ja mam mx500... ale nie powidzialbym zeby mi to specjalnie przeszkadzalo 1643911[/snapback] O jakim setpoincie mówisz ? Obsługuje to to mx510 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Ktos moze testowal dlinka 302t pod x64? Pozdro 1642677[/snapback] Jezeli pytasz sie czy chodzi to napewno chodzi, przeciez ma wyjsce na lan, czyli bedzie chodzil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrick Bateman Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Jezeli pytasz sie czy chodzi to napewno chodzi, przeciez ma wyjsce na lan, czyli bedzie chodzil :) 1645597[/snapback] Dziekuje za informacje. Zamawiam. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 setpoint nie obsluguje mx510....on chyba obsluguje tylko sprzet do grania, czyli gamepady/joy'e itp. ale moge sie mylic. w kazdym badz razie probowalem to instalowac i nie mialem zadnej obslugi mojej myszki. to samo tyczylo sie jeszcze jednego softu logitecha (nie pamietam nazwy). tak czy siak, zeby odzyskac normalna akceleracje myszki z win98 musialem uzyc starego i dobrego wpisu do rejestru. no i jade na standardowych sterownikach windowsa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Ciekawe kiedy pierdzielony Logitech raczy wydać stery pod x64 ;/ Też pewnie na razie będę jechał na standardowych :( A tak btw, chyba jeszcze nikt tutaj nie linkował listy co działa, a co nie działa: Soft: http://www.3dvelocity.com/articles/win64co...n64softlist.htm Hard: http://www.3dvelocity.com/articles/win64co...n64hardlist.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 oj bylo bylo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...