Gość zbig Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) Musk Cie piecze? Jak bawisz sie i testujesz po kolei winy to czytasz co na nich chodzi? A jak znalazles juz cos dziajacego to podziel sie w sposob przystaly na czlowieka z rozumem, a nie plec od rzeczy. Szkoda mi takich ludzi co mysla ze pozjadali wszystkie rozumki :/ 1729941[/snapback] No bardzo mi przykro ale ten wątek wyczerpująco dałby ci odpowiedź na to pytanie i wiele, wiele innych, gdybyś tylko zechciał go łaskawie przeczytać od początku. Przepraszam kolego że byłem taki złośliwy. No to teraz pytaj, pytaj o wszystko po raz enty na tym forum, a my będziemy jeszcze raz komponować odpowiedzi. Bo jak mniemam te sprzed miesiąca i trzech i pół roku to cie nie zadowoliły? Edytowane 1 Listopada 2005 przez zbig Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 wie ktos z was jak edytowac plik usbport.sys?? chodzi o czestotliwosc z jaka ma pracowac port jest to w miare potrzebne bo np przy 500mhz duzo lepiej i dokladnie pracuje myszka na normalnej wersji xpeka dziala ten pliczek http://stalker-game.pl/forum/files/mouse_stuff.rar probowalem tego samego zrobic z x64 niestety zakonczylo to sie fiaskiem moze ktos posiada taki pliczek specialnie do x64 z podkrecona czestotliwoscia?? albo wie jak to zrobic, zedytowac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafzer0 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Czy udało sie komus zainstalować nowe stery do thomsona 330? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIYO Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Pojawily sie stery do Thomson/Speedtouch 330 1720442[/snapback] Ciekawe. Jak to zrobiłeś? Ja próbowałem z 4 razy zainstalowac te stery i jedyne co się udało to: zainstalowac ten modem, ale nie udało sie połaczyć z netem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafzer0 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Ciekawe. Jak to zrobiłeś? Ja próbowałem z 4 razy zainstalowac te stery i jedyne co się udało to: zainstalowac ten modem, ale nie udało sie połaczyć z netem. 1730907[/snapback] U mnie to samo z tym modemem, generalnie kupa. Moze ma ktoś przepis na instalacje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek102 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 U mnie to samo z tym modemem, generalnie kupa. Moze ma ktoś przepis na instalacje? 1730998[/snapback] Wypaliłem płytkę, zainstalowałem nowe stery nVidi, potem setowniki do Thomsona... i działa. Mam net na Neo, do tego Firefox'a 1,5 beta. Wszystko działa doskonale i bardzo szybko, szybciej niż IE64. Właśnie teraz tego uzywam. Acha w My ISP trzeba wpisać "phone numbe: 0" robiłem - kiedyś - o RMClock można zapomniec (przynajmniej kiedy ja go testowałem to nie działał - może już działa w x64) - pozostaje ci albo korzystać z C'n'Q AMDkowskiego czyli właczyć w biosie, zainstalować sterownik do procka i włączyć minimalne zarządzanie energią w panelu sterowania - to jest wariant 1. DZięki Raptor, próbowałem z RMClock bo go używam przy win32, ale bez rezultatu. Sprubuję z CrystalCPUID. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Mam pytanko jake karty sieciowe Wireless LAN bezproblemowo dzialałą na tym systemie muszę kupić nową sieciówkę , do mojego Planet WL-8305 niestety nie ma sterowników - a koniec terminu 14 dniowej rejestracji neubłagalnie sie kończy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmaro Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Witam:) mam ta samą karte 8305 sterów niestety nie ma ale np do kart: KARTA WI-FI ASUS 54G RALINK http://allegro.pl/show_item.php?item=64382225 sa stery do wszystkich windowsów w tym 64 bitowych... sprawdzałem osobiscie ... ja dalej czakam na stery do wl-8305 ale chyba szybciej karte wymienie..:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 ej to który plik trzeba sciagnac... WS03SP1_RTM_1830_PX6_EN.iso - 572,022KBczy ten: srv03sp1_usa_1069_amd64fre_pro.iso bo ja juz sie pogubilem a microsoft nie przysyla mi emaila :/ help jeszcze raz... bo nie wiem co sciagac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafzer0 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Wypaliłem płytkę, zainstalowałem nowe stery nVidi, potem setowniki do Thomsona... i działa. Mam net na Neo, do tego Firefox'a 1,5 beta. Wszystko działa doskonale i bardzo szybko, szybciej niż IE64. Właśnie teraz tego uzywam. Acha w My ISP trzeba wpisać "phone numbe: 0" DZięki Raptor, próbowałem z RMClock bo go używam przy win32, ale bez rezultatu. Sprubuję z CrystalCPUID. 1731569[/snapback] No nie wiem, ja przy instalacji wybieram PPPoA następnie pyta o VPI.VCI to podaje 0.35 instaluje sie soft i stery, następnie woła o podłaczenie modemu to go podłaczam i... :mur: nic nie może go wykryć :mur: (a próbowałem podłaczyc pod rózne porty usb) choc sofcik diagnostik thomsona wykywa modem, to instalator niestety nie, więc sie kończy na wywaleniu błędy przez instalatora. Czy ktoś jeszcze próbował go instalować? popek102 proszę Cię o więcej szczegółów dotyczących instalki. Aha, najnowsze stery do chipsetu nvidi też zainstalowałem. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek102 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 No nie wiem, ja przy instalacji wybieram PPPoA następnie pyta o VPI.VCI to podaje 0.35 instaluje sie soft i stery, następnie woła o podłaczenie modemu to go podłaczam i... :mur: nic nie może go wykryć :mur: (a próbowałem podłaczyc pod rózne porty usb) choc sofcik diagnostik thomsona wykywa modem, to instalator niestety nie, więc sie kończy na wywaleniu błędy przez instalatora. Czy ktoś jeszcze próbował go instalować? popek102 proszę Cię o więcej szczegółów dotyczących instalki. Aha, najnowsze stery do chipsetu nvidi też zainstalowałem. Pozdro. 1733989[/snapback] Oopss.. Ja go miałem cały czas podłączonego... Po zainstalowaniu wszystkiego, włączyłem jeszcze kreatora Network Setup Wizard. Później Reset i na pulpicie miałem ikonkę My ISP. Wykrywa modem jako: ISDN channel - Speedtouch PPP Adapter. Powodzenia. PS: Dodam że teraz łączy się z Neo w 1.5s. Zastanawiam się czy te stery pójdą z 32 bitowym winem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripfnf Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) sporo osób miało problem z bootwaniem. nie inaczej jest ze mną. Robiłem już wszystko- przestawiałem żeby pierwsze bootowało z cdromu, wciskałem wszystko i nie daje rady. Nagrałem dwie różne wersje i mi nie bootuje. Jak wsadze zwykłego windowsa xp pro (32bit) to się odrazu bootuje. Windowsy 64 bitowe mam z tąd:http://download.microsoft.com/download/7/a...md64fre_pro.iso linka podał doktorwlodek i próbowałem http://download.microsoft.com/download/f/3..._x64fre_pro.iso linka podał blade3. Błagam pomużcie bo zaraz pękne ;) Edytowane 3 Listopada 2005 przez tripfnf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbig Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) Ważne jest żebyś procesor miał 64 bitowy i to jeszcze z seri AMD. Ja tu innego rozwiązania nie widzę . Drugie możliwe to płytka mimo wszystko jest źle nagrana. Innych możliwości nie ma. P.S. Jak w sekwencji botowania we wszystich trzech mozliwościach wstawisz cd-rom to bez naciskania przycisku klawiatury powinien automatycznie zabotowac z płytki. Edytowane 3 Listopada 2005 przez zbig Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripfnf Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 no ja mam semprona 2.5+ 64 (choć napewno są 64 bitowe semprony ?? bo nie jestem pewien) może to coś pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbig Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Owszem jest ale wg mnie to tylko pod podstawkę Socket 754. Jeśli masz Socket A to twój Sempron jest 32 bitowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripfnf Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 mam pod socket 754. Może jest jakaś możliwość aby uruchomić instalke za pomocą dyskietki startowej dając odpowiedną komende ?? bo może moja płyta jest niebootowalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleiber Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 czy ma ktos tego wina na neo z sagem ? działa net ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Ważne jest żebyś procesor miał 64 bitowy i to jeszcze z seri AMD. Tylko AMD? - pytam poważnie oczywiście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marketing Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) No mnie też się obiło o uszy że ta wersja nie pracuje na Intelu. Edytowane 4 Listopada 2005 przez marketing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 czy nadal mozna sciagnac tego windowsa ze strony microsoftu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubov Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 no jesli chodzi o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbig Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 czy nadal mozna sciagnac tego windowsa ze strony microsoftu?TAK. Można pobrać w dalszym ciągu za darmo wersję tego windowsa i to ze strony Microsoftu. Znalezienie go zajęło mi 10 sekund. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Mam pytanie, jak już było to sorry, ale trochę obszerny topic i mi się szukac nie chce. Czy można zainstalować na XPx64 Service Packa 2? Czy może w tej wersji już jest od nowości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Ile zajmują te stery do Thomsona? Jak widze, ze ISO to pewnie nie mało...Paranoja jakaś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Mam pytanie, jak już było to sorry, ale trochę obszerny topic i mi się szukac nie chce. Czy można zainstalować na XPx64 Service Packa 2? Czy może w tej wersji już jest od nowości?Na dole strony, ostatniego postu w wątku masz funkcję szukaj która poszuka dla ciebie porzebne treści tylko tym temacie. Wysil się odrobinę. Ile zajmują te stery do Thomsona? Jak widze, ze ISO to pewnie nie mało...Paranoja jakaś.211MB Edytowane 6 Listopada 2005 przez TRH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripfnf Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 THX udało ci się uruchomić instalke windy ?? jeśli tak to powiedz co zrobiłeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samuel el Dżekson Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Wkoncu dopadlem plytke ktora sie bootuje i mam nastepny problem bo niechce mi wykryc dysku na sata na stronie samsunga niewidze niczego co by na stery do 64bitowej windy wygladalo jak ktos ma to niech da linka sorki jesli bylo juz takie pytanie ale naprawde niemam czasu tego wszystkiego czytac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 szukaj nie do dysku samsunga, tylko kontrolera sata ktorego chcesz uzyc ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Na dole strony, ostatniego postu w wątku masz funkcję szukaj która poszuka dla ciebie porzebne treści tylko tym temacie. Wysil się odrobinę. Ta opcja "szukaj" na tym forum działa perfekcyjnie: "Przepraszamy, wystąpił błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpił błąd, spróbuj poszukać w plikach pomocy." - Taki mam wynik, obojętnie co bym nie wpisał, więc wybacz. Ponawiam moje poprzednie pytanie, może komuś się zechce odpowiedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrick Bateman Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 (edytowane) Jesli macie problem z bootowaniem plyty z Windowsem XP x64...to musicie sciagnac z netu plik boot.bin i polaczyc go z posiadana kopia Win xp x64 wypalajac na nowej plycie ....jak to zrobic? W tym artykuliku macie parametry jakie trzeba ustawic w Nero zeby wypalic taka plytke...oraz link do pliku boot.zip http://www.cdrinfo.pl/cdr/artykuly/xp-sp1-nero/5.php W ten sposob jesli ktos ma plytke , ktora nie bootuje to nie musi szukac nowej ..wystarczy, ze sobie sam wypali :-) Pozdro Edytowane 7 Listopada 2005 przez Patrick Bateman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...