jediknight Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 silnia z 50000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 silnia z 50000Dokładnie, silnia z 50000. W kalkulatorze trzeba wpisać po liczbie wykrzyknik (np. 50000!), wtedy liczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wild555 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Pytanie troche niepelne. Win XP 64? Jezeli tak to byla w kwietniu. Zresztą wersje eng mozna kupic juz w sklepie. Pytanie kiedy bedzie premiera WinXP 64 pl na kiedy jest przewidziana premiera,cos slyszalem ze takowj ma nie byc wiec tylko zdani jestesmy na ver. english??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 NIe będzie wersji Pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrick Bateman Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Mały sprawdzian szybkości: Zmieżyłem ile czasu zajmuje obliczenie 50000! na kalkultorze windosowskim Win XP X64 - ok 10s Win XP SP2 - ok 22s Niestety w grach odpalanych pod ta platforma nie widac roznicy przemawiajacej na jej korzysc :-( Fajnie, ze liczy szybciej ...ale co z tego ... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Niestety w grach odpalanych pod ta platforma nie widac roznicy przemawiajacej na jej korzysc :-( Fajnie, ze liczy szybciej ...ale co z tego ... Pozdro Przeglądarka internetowa 64bit dostała kopa :) Zawsze jakieś korzyści są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Może po prostu jest jakiś szybszy kalkulator? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek102 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Niestety w grach odpalanych pod ta platforma nie widac roznicy przemawiajacej na jej korzysc :-( Fajnie, ze liczy szybciej ...ale co z tego ... Pozdro Sprawdź czas odczytu/zapisu gry (n: Doom3, SettlersV), zobaczysz różnicę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrick Bateman Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Sprawdź czas odczytu/zapisu gry (n: Doom3, SettlersV), zobaczysz różnicę. Chodzilo mi o ilosc wyswietlanych klatek i jakosc grafiki. Niestety na tym polu x64 nie pokazuje mocy A64....a powinien. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2f Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 odpowie ktos na moje wczesnijsze pytanie to wazne !! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SetAdam Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Ma ktoś z Was sterowniki do tunera pixelview bt878 pod tego windowsa?? albo jakiekolwiek pod tuner Tv?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabuszko Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Ja sobie dzisiaj sciagnelem tego wina i jutro posprzatam na dysku i instalujemy zobaczymy co bedzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankosek Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Hmmm witam a sa juz sterowniki do Sound Blastera X-Fi Platinium ? bo znajsc ni emoge no i nie abla mi dzwiek :(((((((((((((( <plakusia> :mur: :mur: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) jankosek: http://forum.purepc.pl/index.php?s=&showto...dpost&p=1705947 Edytowane 13 Listopada 2005 przez pmp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankosek Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 No to ladna lipka ,karta nowa i zeby sterow nie bylo !!!! ciekawe kiedy rusza tylki i zrobia stery :(( :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 do Live24! i Audigy rok robili stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa351 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) Małe pytanko Czy nadal działającym firewallem jest tylko tiny?? Czy moze są już jakieś darmowe firewalle?? Z tego co przeglądałem Zone,Outopst, Kerio nadal nie zrobiło nic w tym kierunku. Jeszcze jedno dziś pojawiła się niemiła ramka, ze zostało 25dni do końca wersji testowej. Czy doszedł już ktoś do końca i co jest dalej, pełna blokada i możliwość tylko kupna??Czy można upgrejdować do pełnej wersji?? Edytowane 14 Listopada 2005 przez kosa351 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabuszko Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) co jest dzisiaj wlasnie przed chila dokladnie zainstalowalem tego win i pisze mi ze mam 14 dni na aktywacje ;/ juz sie dpmyslilem ze sie musze zarejestrowac ;p Edytowane 14 Listopada 2005 przez Jabuszko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 I co w tym dziwnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbig Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Małe pytanko Czy nadal działającym firewallem jest tylko tiny?? Czy moze są już jakieś darmowe firewalle?? Z tego co przeglądałem Zone,Outopst, Kerio nadal nie zrobiło nic w tym kierunku. Jeszcze jedno dziś pojawiła się niemiła ramka, ze zostało 25dni do końca wersji testowej. Czy doszedł już ktoś do końca i co jest dalej, pełna blokada i możliwość tylko kupna??Czy można upgrejdować do pełnej wersji?? Działającym firewalem i antywirusem jest AVAST Po wygaśnięciu okresu testowego nawet nie pozwoli Ci się zalogować do Windowsa. Zalecam natychmiastową koię wszystkich możliwych dokumentów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa351 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Działającym firewalem i antywirusem jest AVAST Po wygaśnięciu okresu testowego nawet nie pozwoli Ci się zalogować do Windowsa. Zalecam natychmiastową koię wszystkich możliwych dokumentów. Dzięki za odpowiedź Chodziło mi o firewalla w którym można cosik skonfigurować, bo avast jako firewall ma mało kombinacji. Czy ponowny format partycji i nowa instalka coś zmieni na ten sam klucz od MS??Czy od nowa będą leciały dni ?? Czy po próbie aktywacji zostanie zablokowany Xpek?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Jest Daemon Tools v4 ! Tylko że mamy problem: - ONLY X32-supported now. X64 will follow SHIT !!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebirah Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) PROBLEM :Zassałem ze strony producenta DAEMON TOOLS v 4 nie mogę zainstalować (THIS PLATFORM IS NOT SUPPORTED) [XP pro 64 bit] ?????????? Co można z tym zrobić???? :mur: Edytowane 15 Listopada 2005 przez Ebirah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa351 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Nie działa, ponieważ ściągnąłeś wersje działającą pod windowsa 32bit. Jak kolega napisał posta wyżej 64bitowa wersja jeszcz nie wyszła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek102 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) Własnie zakupiłem Nero7, przykra niespodzianka - nie chce się zainstalować na Win64 (z win32nie ma problemu). Dziwne bo Nero6 chodzi (okrojona wersia, którą dostałrm z nagrywarką). Ma ktoś jakieś sugestie? Nieaktualne, włąśnie się zainstalował. Edytowane 15 Listopada 2005 przez popek102 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudo Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) witam ISO pobralem z linkow na poczatku tematu, wiem ze temat niebootujacych plytek juz nieraz byl, ale prosilbym o pomoc kogos komu ruszyla instalacja, nagralem juz chyba z 10 plytek korzystajac z tego co wczesniej pisaliscie ale nadal wyskakuje ze brakuje pliku "NTLDR" lub ze niema dyskietki. bardzo prosze o pomoc, bo juz niewiem co zrobic zeby zainstalowac ta winde ---------------------------- AMD Athlon 64 3000+, ASUS A8N-E nForce4, 2X256RAM, dysk WDC WD120 SATA2, ATI Rad. x550 128mb, DVD-RW Nec 4550A Edytowane 15 Listopada 2005 przez pudo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Ja jestem właśnie po instalce Win2k3 Server x64... I uciekam czym prędzej do Servera 32-bitowego. Nie działają stery do płyty głównej, mimo że niby dedykowane właśnie do 2k3 x64. W device managerze 3 czy 4 nieznane urządzenia, w tym dźwiękówka zintegrowana, ktora za cholerę nie chce sterów przyjąć. Nie działa zupełnie 3dm03 - imo jak na ledwie parę godzin obcowania, wad już zbyt dużo :/ Jest sens się dalej z tym męczyć? Piszecie że szybciej, prawdę mówiąc zastanawiam się, czy większego efektu nie zapewnia sama przesiadka na system oparty o w2k3, niż na te 64bity.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa351 Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 i to wszytsko na najnowszych sterach do mobo ze strony producenta?? dziwne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Sterowniki dokładnie te - niby dedykowane pod W2K3 64, w praktyce jednak średnio działające. Sam nie wiem - używam Win2k3 32-bit od ponad dwóch lat, i z pełną świadomością mogę stwierdzić że jest systemem szybszym i stabilniejszym od winxp. Jednak ta wersja 2k3 x64 z sp1 średnio się prezentuje. Wiem, że sp1 miał również zgubny wpływ na 2k3 32-bit, ale nic nie poradzę, bo już wersji bez service packa nie mam jak ze strony MS ściągnąć. Słyszałem, że w przypadku win x64, lepszym wyborem jest xp... Ale uraz do xp pozostaje. Jest może ktoś, kto testował zarówno xp x64 jak i 2k3 x64? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Witam ściągnąłem z początku wersję RC2 ale nie pasuje mi żaden klucz i te przesłane z MS i te z toppicu ani te wyszperane w necie. Może ktoś pomóc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...