Masaccio Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Jak chce zainstalować drugą winde to instalować ją na tym samym dysku i innej partycji czy na innym dysku? I wystarczy tylko zainstalować czy trzeba coś więcej robić żeby się drugi system dopisał? Czy da się zainstalować winde bez wypalania jej na CD? Coś tam pisało w emailu ale nie doczytałem. Ja zainstalowałem na tym samym dysku, na innej partycji i wystarczyło tylko zainstalować. Musisz wypalić CD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Witam! Wczoraj zainstalowałem Windows XP x64 pobranego ze strony Microsoftu. Na pulpicie podaje mi jednak że jest to wersja z ServicePackiem 1. Czy można zainstalować do tego Windowsa ServicePack 2? no bo service pack 1 dotyczy wersji 64bit... czyli zestaw poprawek do NOWEJ juz wersji windowsa... :) podobnie masz inne SP do windowsów NT, XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sims0nek Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Dobra dzięki poradziłem sobie i wszystko chodzi pięknie :) czuć, ze komp dostal niezlego kopa co do szybkosci ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>nia aplikacji :] Polecam tego Win. Wystarczy mu po instalacji poswięcic troszke czasu, aby dopiąć wszystko na ostatni guzik B) Taka mała ciekawostka java chodzi tylko po IE 32 bity na 64 jej nie wykrywa nawet jak jest zainstalowana. Z instalowaniem Daemon Tools-a jak i sterowników do nforce nie mialem wiekszych problemów :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Póki logitech nie wypuści sterowników od myszki do x64, system ten stoi u mnie nieużywany. bez tych sterowników nie mogę zaprogramować podwójnego kliknięcia w rolce i ustawić akceleracji, a bez tych opcji pracuje mi się co najmniej niewygodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Myślę że może się to przydać paru osobom. Oto link do listy programów działających na WinXP x64: http://www.3dvelocity.com/articles/win64co...n64softlist.htm Lista jest stale aktualizowana! Co ciekawe na wikipedii też jest taka lista, ale ograniczona do gier: http://wiki.planetamd64.com/index.php/GamesOnWin64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 mam problem z instalacja sterow do sieciowki broadcom 1gbit:( stery pod winde 64bit mam ale nie chce mi ich instalowac:( podobnie ze sterami do usb:( podaje mu recznie sciezke z plikami a on ich nie wykrywa i chce sie laczyc z netem zeby z windows update sciagnac:( moze servicepack pomoze help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 A wie ktoś może czy są sterowniki do Sagema fast 800 z neostrady?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 DirectX w WinXP64? Czy w Win64 jest już zainstalowany DX9.0? Bo nigdzie nie mogę znaleźć w sieci instalatora w wersji x64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 wpisz w uruchom dxdiag, a dowiesz sie, ze preinstalowana jest wersja 9.0c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 wpisz w uruchom dxdiag, a dowiesz sie, ze preinstalowana jest wersja 9.0c.OK, dzięki. Ale i tak trochę to dziwne, bo przy próbie uruchomienia FarCry, wywala że brakuje jakiegoś systemowego *.dll i gra nie chce odpalić. Niestety zapomniałem zapisać jakiego, a teraz siedzę na WinXP x32. Pobawię się z tym jeszcze chwila. Aktualnie ściągam 400MB patcha do FarCry, który sprawi że FC będzie chodzić w 64-bit'ach. Swoją drogą trochę to dziwne, bo na pudełku jest logo AMD x64, czyli w teorii patch ten powinien już być :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) Mam problema małego. Zainstalowałem winde z tego linka i mam 30 dni na aktywacje. Wysłałem już 3 maile o tą windę z kluczem aby aktywować i żaden nie chce dojść. Następny problem jest taki, że po uruchomieniu WU, instalacji wszystkiego co było dostępne zwaliły mi się style. Teraz mam coś takiego: Jak mam to naprawić? Edytowane 8 Grudnia 2005 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Od kiedy, żeby aktywowac system trzeba wysyłac maile? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 A klucz to skąd dostane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Jaki klucz? Coś sie zmieniło w w aktywacji w x64? Zadnego programu ms nie aktywuje sie zadnymi mailami, robi się to telefonicznie lub automatycznie odpowiednią opcja w programie od aktywacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Dobra, nieważne... A co z tymi stylami? Da się to jakoś naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 A zmieniałeś na jakiś standardowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 W "Windows Classic" jest jeszcze gorzej niż w lunie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1004a Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 a czy sa juz stery dla bt 848 lub bt 8xx bo nie iwem czy sie przesiadac na tego nowego xp-ka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras720 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Nie mam pojecia co u mnie nie tak jest z kompem a moze mi plyta nie startuje bo nie moge odpalic Windows x64 z cd.Sciagnelem juz 3 razy Windowsa i zaden sie nie odpala.Nawet ten z Microsoftu.Procek Athlon 64 3000+soc.754 plyta gigabyte GA-K8NS 384 Ram dysk Sata Seagate...moze ktos wie co jest grane??albo poczekam az bedzie finalna PL wersja tego Windowsa pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Nie mam pojecia co u mnie nie tak jest z kompem a moze mi plyta nie startuje bo nie moge odpalic Windows x64 z cd.Sciagnelem juz 3 razy Windowsa i zaden sie nie odpala.Nawet ten z Microsoftu.Czy chcesz powiedzieć że płyta nie bootuje? Rozwiązanie tego problemu jest na poprzednich stronach tego tematu. albo poczekam az bedzie finalna PL wersja tego Windowsa pozdro ;)To co masz to jest wersja finalna. Po prostu jeszcze nie ma tłumaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Po prostu jeszcze nie ma tłumaczenia.I nie będzie. Poza tym jak czytam wypowiedzi co niektórych to radzę Wam tego systemu nie instalować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras720 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Moze ktos mi pomoze z tym Windowsem,chyba mi instalator nie rusza moje gg 7535504 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1004a Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 hey zbalazlem stery dla bt8xxx http://www.pctuner.ru/files/drv/BtInstalle...64-5.3.8.64.zip ale mam inny rebus teraz - mam msi k8n platinum nforce 3 i zaladowalem stery nvidia i inet chodzi mi tylko pod IE 64 a pod 32 bitowymi aplikacjami gleba. firewall wylaczony. zaladowalem tylko avasta. mial to ktos???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras720 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 no szperam po wczesniejszych stronkach tego forum,pisza ze trzeba sciagnac plik boot i wypalic plytke jeszcze raz.zrobilem to i nic dalej mi nie lapie plyta.w biosie mam ustawione wszystko na cd-rom...no poszperam jeszcze ,moze mi ktos pomoze? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciapek_15 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 znamazł ktos może jakieś spolszczenie do tej windy bo w suie by się przydała na początek ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Nie ma jeszcze polskiej wersji tej windy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Ja tu jeszcze chce powrócić do mojego problemu :) Czy gdy zainstalowaliście sobie x64 to odrazu załadował się styl XP ? ten fabryczny ? U mnie całość wygląda jak w trybie awaryjnym. P.S Czy ktos moglby wystawic mi na internet pliki lsass.exe i lsasrv.dll, to nie są pliki wirusa tylko zarządzania internetem i u mnie chyba są uszkodzone bo sie wysypuje i przy okazji także blokuje ładowanie sterów itp. ( może i to nie pomoże ale trzeba próbować gdy się ma AMD 64 bo inaczej po co mi ten procek -_- ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricky44 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 no szperam po wczesniejszych stronkach tego forum,pisza ze trzeba sciagnac plik boot i wypalic plytke jeszcze raz.zrobilem to i nic dalej mi nie lapie plyta.w biosie mam ustawione wszystko na cd-rom...no poszperam jeszcze ,moze mi ktos pomoze? ;) Czy masz przy uruchamianiu komputera z włożoną płytą napis żeby nacisnąć dowolny klawisz? Jeżeli tak to trzeba tak zrobić i wtedy płyta wystartuje. Płyte musisz wypalić jako obraz dysku, a nie jako zwykła płyta z danymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras720 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 no juz mam wypalona plytka,zainstalowalem tego Windowsa a teraz szukam sterownikow do plytki bo mi orginalne nie odpalaja...chcialem tu serdecznie podziekowac koledze z forum Krzyskowi,ktory mi pomogl wypalic ta plytke....no super forum na tym polega bysmy se wspolnie pomagali ....dzieki i pozdro ps.win 64 smiga super ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 A u mnie style sie zwaliły... Zna ktoś odpowiedź na moje pytanie sprzed kliku(nastu?) postów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...