Gość kazio1 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) Nagram płytę i podpiszę ją Windows XP Pro x64 czy tak odczyta ten Windows czy on jest lepszy od Windwsa XP i dobrze go podpisałem do odczytu Edytowane 25 Stycznia 2006 przez kazio1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 o co Ci chodzi z tym podpisywaniem bo nie lapie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madster Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Nagram płytę i podpiszę ją Windows XP Pro x64 czy tak odczyta ten Windows czy on jest lepszy od Windwsa XP i dobrze go podpisałem do odczytu ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazio1 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 jak mam nazwać płyte nagłówek żeby mi odczytało płyte windows nazywa się w programie do nagrywania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 wiesz co, może zostań przy XP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazio1 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 ściognołem Windowsa rospakowałem go przez WinRAR co dalej mam go nagrać na płyte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madster Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 jak mam nazwać płyte nagłówek żeby mi odczytało płyte windows nazywa się w programie do nagrywania :huh: :blink: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 ściognołem Windowsa rospakowałem go przez WinRAR co dalej mam go nagrać na płytemasz ten plik .iso otworzyc w nero, nie rozpakowywac -_- sciagnales windows ze strony microsoftu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazio1 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Jak wiesz z jakiej strony ściognąć Windows XP Pro x64 to mi podaj dzieki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koral_wz Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 pmp Wczoraj, 14:12 Post #921 Uczestnik Nie pisz bzdur. To jak najbardziej produkt sagema. Chyba kolega Ci coś zle naopowiadał. Stery x86 przechodzą walidację, i być moze wkrótce będą wypuszczone na swiat Wieszco tak sie mozesz zwracać do swoich kolegów w piaskowicy no nie lubie jak ktos uwaza ze wie najlepiej a tak wogule widzialem ta infolinie i ta firme od srodka wiec nie mów mi ze pisze pzdury po drugie rozbierz sagema i nie znajdziesz tam ani jednej czesci sagema a awast jako anty wir nadaje sie do normalnego chodzenia po necie ale pogrzeb głebiej i w niepewnych miejscach nie usuniesz nic bo bedzie walil ze nie ma dostepu do pliku :) pmp a sterowniki do sagema mialy byc na koniec grudnia i jak kolega mówił wczesniej ze w maju a teraz maiły byc na koniec stycznie cos czuje ze predzej albo modem z ruterem kupię lub przeniose neo na 2 kompa a ja sie do neigo sieciówka podepne niz sagem wypusci te stery a ty sie tak nie rzucaj i nie zazucaj mi pisanie bzdur bo pewnie sam to ze nie długo wyjdą stery wiesz od kolegi z piaskownicy bo ja jem ze bedzie to długo zanim wyjdą te stery ale mysl sobie jak chcesz no chyba ze pokarzesz dowody na to co mówisz to wtedy publicznie przyznam ci racje a nawet przeprosze za ta piaskownice :) sory za mały ot ale nie lubie kolesi którzy mają niewiem 12 lat umie zainstalowac winde i sie uwaza za niewiadomo kogo (to def lamera) a jak juz przy tum wyjasnij co znaczy walidacja ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadar Logoth Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 walidacja psych. proces ustalania stopnia odpowiedniości, trafności, celowości testu a. ważności, dokładności narzędzia pomiarowego. Etym. - śrdw.łac. validatus p.p. od validare 'zatwierdzać' z validus 'skuteczny, ważny' łac. 'silny' od valēre, zob. walor; por. inwalida; konwalidacja. http://www.slownik-online.pl/kopalinski/1C78CFD42E67BA45C12565B30001012D.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Witam! nie bardzo mam czas przewalac ponad 30 stron wiec pytam: czy istneije jakies spolszczenie?? aha i czy wyszły juz jakies service packi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) Nie ma i nie będzie spolszczenia LENIU! Ale coś takiego jak wyszukiwarka do treści tematu jest! Edytowane 25 Stycznia 2006 przez netes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zainstalowałem, aktywowałem - Wszystko OK Następnie zainstalowałem stery ATI Taki błąd podczas startu systemu gdy ma się odpalić Catalyst Control Center i za każdym razem gdy próboje to też potem uruchomić. No ale wygląda na to że sterowniki działają bo dx i opengl działa, gram sobie w wolfa nagle zwis (na ekranie widać zatrzymaną gre) Komputer poruszyć można tylko resetem. (W ciągu gry w Wolf:ET dziś to dwa razy wystąpiło, narazie innych aplikacji 3d nie testowalem. Miał tak ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zainstalowałem, aktywowałem - Wszystko OK Następnie zainstalowałem stery ATI Taki błąd podczas startu systemu gdy ma się odpalić Catalyst Control Center i za każdym razem gdy próboje to też potem uruchomić. No ale wygląda na to że sterowniki działają bo dx i opengl działa, gram sobie w wolfa nagle zwis (na ekranie widać zatrzymaną gre) Komputer poruszyć można tylko resetem. (W ciągu gry w Wolf:ET dziś to dwa razy wystąpiło, narazie innych aplikacji 3d nie testowalem. Miał tak ktoś? Co do CC: . NET Framework masz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Czy moze ktos zwas uruchomil Toca Race driver2 na win64. Bo mi wywala blad!!!!Moze da sie jakos????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanti Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zainstalowałem, aktywowałem - Wszystko OK Następnie zainstalowałem stery ATI Taki błąd podczas startu systemu gdy ma się odpalić Catalyst Control Center i za każdym razem gdy próboje to też potem uruchomić. Miał tak ktoś? kazdy tak mial co nie mial frameworka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazio1 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Sorki za zamieszanie bo niewiem jak zaistalować Windows XP Pro x64 dobra już nic nie bedę pisał bo pewnie mnie nie nawidzicie :angry: :angry: POZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 @kazio1 Tak samo jak każdego XP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazio1 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 TYLKO ON NIE CHCE SIĘ ZAISTALOWAĆ :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 a ja mam zwałe, zainstalowałem tego windowsa i podczas startu wywala mi blue screena, podczas instalacji na początku wywaliło komunikat o czyms ale ja go nawet nie przeczytałem, tylko nacisnełem zeby kontynułował instalacje, czy moja płyta moze byc nie kompatybilna z tym windowsem? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadar Logoth Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Do pupy :/ Czekam na stery to sagem'a i sie chyba nie doczekam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hojna Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Witam, Mam pytanie czy nie ma zadnych problemów instalacyjnych jak zainstalujemy go jako drugi system operacyjny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madster Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Witam, Mam pytanie czy nie ma zadnych problemów instalacyjnych jak zainstalujemy go jako drugi system operacyjny ? Niema żadnych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiteg Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Witajcie...otoz mam te nowe stery do thomsona...lecz niestety Gdy na koncu instalacji instalator kaze mi podlaczyc urzadzenie to robie to lecz nic sie nie dzieje...podlaczam a tam nadal jest napisane ze czeka na podlaczenie...Gdy robie cancel to nie instaluje mi sie kreator polaczen i nie moge sie z neo podlaczyc...lecz zaskocze was ze jezeli chce zainstalowac stery do tego modemu recznie przez winde to da rade...nie wiem o co chodzi!!!prosze o natychmiastowa pomoc!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 otuz niestety Gdy podlanczam prosze o natychmiastowa pomoc!! :mur: B) o co ci chodzi gdy mowisz o instalacji sterow do modemu recznie pod windowsem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba89 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 hmmm mam pytanie z miesiąc temu jak instalowalem kumplowi tego XP 64bit(sciagniety z microsoftu) to z aktywacja nie bylo problemu ... problem pojawil sie w tym roku... czy to wina kompa czy w microsofcie cos porobili ?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiteg Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 recznie czyli...gdy zrobie cancel to wchodze w menadzer urzadzen(jest tam modem ale z wykrzyknikiem) wchodze w modem i klikam na aktualizuj sterownik, nastepnie kaze wyszukac windowsowi sterowniki i on tam cos znajduje i niby jest ok...lecz nie moge uzywac kreatora polaczen bo instalacja nie zakonczyla sie...po tym jak zrobilem to recznie tez probowalem od nowa zainstalowac i niestety nadal non stop prosilo o podlaczenie modemu aby zakonczyc instalacje lecz jak podlaczylem nic sie nie dzialo i tam moglbym godiznami czekac...podkreslam ze na normalnym xp ze sterownikami z plytki neostrady nie bylo problemów...tylko te najnowsze sa jakies felerne...prosze o pomoc :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macxxx Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Jaki pakiet kodekow do Win XP x64 ktore najlepiej wspoldzialaja do ogladania DivX ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 ffdshow, obsluguje sse itp a takze 64bity oczywiscie jesli jedzie sie na systemie 64bitowym ps. no i najwazniejsza zaleta to brak problemow przy odtwarzaniu, leci wszystko i do tego masa opcji poprawiajacych jakosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...