dszywala Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) shit :angry: Zauważyliście róznice w uzyskaniu stabilnościna XP 32 a 64 bity? a nawet pomiędzy dwoma kopiami x64 ? Dwa dni temu testowałem sobie pamiątki na x64 , spokojnie latały 250 na 3,2V, potem bawiłem się timingami doszedłem do 249 3,14V, SPI16M stable. padła mi aktywacja systemu, musiałem zrobić reinstal ale już na innym dysku i zainstalowałem inną kopie, teraz za ch...a pamięci nie chcą chodzić tak jak poprzednio :-| Cały dzień bawie się timingami, i za cholere niemoge uzyskać tych 250 ani 249mhz :blink: cały czas SPI wywala błąd na 2 loopie :/ bios ten sam konfiguracja ta sama nie mam już siły.... aha wyjdzie kiedyś winflash pod x64? chyba że już wyszła jakaś łatka czy coś? jest jakiś sposób na flash spod x64? czy zostaje tylko cd/fdd ? Edytowane 1 Lutego 2006 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) Info dla posiadaczy Asrocka dual-sata2 i karty AGP Gefore6xxx. W direct3d proplemy przy sterah seri 80 czarny ekran ,mi udalo sie uruchomis gry przy sterah 78.03. Sterownik AGP mozna zainstalowac rozpakowujac archiwum Integrated20964 i zmieniajac w pliku install.ini wiersz Setup_x64AGP= z N na Y. Moze komus udalo sie uruchomic girerki na innych sterah??? Edytowane 2 Lutego 2006 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
da1kk Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 pytanie :D czy nadal trzeba instalowac ster SATA z dyskietki i bawic sie tym obsranym klawiszem F6? czy juz moze wrzucili podstawowe stery dla SATA i normalnie instalator widzi dyski podczasinstalacji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 pytanie :D czy nadal trzeba instalowac ster SATA z dyskietki i bawic sie tym obsranym klawiszem F6? czy juz moze wrzucili podstawowe stery dla SATA i normalnie instalator widzi dyski podczasinstalacji :) Musi być Ci bardzo smutno z powodu brudnego klawisza, proponuje umyć go dobrym detergentem a przykry zapach się ulotni. Nadal nie ma sterów, baa nawet beta visty nie ma ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) to może czas na czyszczenie klawiatury? EDIT: kurcze, ubiegli mnie :D Edytowane 2 Lutego 2006 przez jediknight Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Musi być Ci bardzo smutno z powodu brudnego klawisza, proponuje umyć go dobrym detergentem a przykry zapach się ulotni. Nadal nie ma sterów, baa nawet beta visty nie ma ;( Jakoś dziwne... bo ja nie muszę wrzucać sterów do SATA podczas instalacji :-P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Dla posiagaczy drukarki Canona I560 mozna ja zainstalowac na driverach drukarki Canon bjc8000 jest w windows. Roznia taka ze niepokazuje ile posiadasz tuszu w pojemnikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Podobnie można też zainstalować drukarkę HP deskjet 5550 na sterownikach od deskjet 990c. (Nawet HP tak podaje [;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Z cyklu dziwne ale prawdziwe ;) Jakie „jaja” no ale zacznę od początku mam sobie mały HDD „do biegania po ludziach” WDC 20GB oczywiście IDE na jednym kablu z DVD na czas OC dla SPI odłączyłem wszystkie nie potrzebne HDD (w sumie kilka). Skończyłem zabawę przywróciłem system „na co dzień” i niby wszystko OK. ale jakakolwiek próba odczytu czegokolwiek z CD/DVD włożonego do DVD powodowała twardy reset czasami od razu czasami po kilku sec. Głowiłem się nad tym trochę czasu już mywałem że albo proc/mobo/ram „dostało” podczas OC albo napędowi ujemne temp zaszkodziły. Jakie było moje zdziwienie jak podłączyłem ponownie ten mały HDD (bo wcześniej mi się jakoś zapomniało) i wszystko wróciło do normy, napęd działa jak działał zero problemów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmaro Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Dla tych co maja np karty wifi WL-8310 lub opartych na arteosie załączam link:) Działają na 100% . www.members.lycos.co.uk/gmaro/ndis5x64.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) Z cyklu dziwne ale prawdziwe ;) Jakie „jaja” no ale zacznę od początku mam sobie mały HDD „do biegania po ludziach” WDC 20GB oczywiście IDE na jednym kablu z DVD na czas OC dla SPI odłączyłem wszystkie nie potrzebne HDD (w sumie kilka). Skończyłem zabawę przywróciłem system „na co dzień” i niby wszystko OK. ale jakakolwiek próba odczytu czegokolwiek z CD/DVD włożonego do DVD powodowała twardy reset czasami od razu czasami po kilku sec. Głowiłem się nad tym trochę czasu już mywałem że albo proc/mobo/ram „dostało” podczas OC albo napędowi ujemne temp zaszkodziły. Jakie było moje zdziwienie jak podłączyłem ponownie ten mały HDD (bo wcześniej mi się jakoś zapomniało) i wszystko wróciło do normy, napęd działa jak działał zero problemów ;) Masz pewnie konflikt IRQ , musisz się troche pobawić konfiguracją. Ma ktoś x64 final? ,,załatwiłem" sobie nagrałem na dvd, wszystko niby ok, ale podczas instalowania wyskakuje mi ,,brak pliku" i tak kilka razy :/ naszczęście mam kilka kopii x64 począwszy od pierwszej bety, więc uzupełniałem te pliczki z innych cd :) Niby wszystko z systemem OK, ale niesmak zostaje :), chciałem sobie postawić czysty system na dłużej :) @netes jest do pobrania ale niektórzy chcą mieć full wersje :) z tym trialem 20 dniowym mam niemiłe doświadczenia:/ kiedyś wszystko super zainstalowałem skonfigurowałem system na cacy, ale zauważyłem że mam niekatualną datę, zmieniłem i po resecie powitało mnie okienko l rejestracji .. . Edytowane 3 Lutego 2006 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Przecież x64 final jest do pobrania z Microsoftu w wersji trial 120-dniowej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Czy ktoś zna adresy FTP'ów HP z 64 bitowymi sterami :?: Szukam driverów do HP ScanJeta 2200C Edytowane 4 Lutego 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/generic...&dlc=en&lang=en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Dzięki sgj HP ScanJet 2200C Support for the following products is not currently planned: :angry: Przypomina mi się historia sprzed kilku lat gdy przesiadałem się z Win98 na 2000. Niestety mój poprzedni skaner Agfa SnapScan 310 odszedł na emeryturę. Pomimo wydania prowizorycznych driverów przez Agfę nie pomogło. Support Agfy zalecił mi zakup nowego skanera :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Czy da się w X64 włączyć coolbits? pod zwykłym xp mam włączone dzie\ęki nvhardpage, ale w x64 niestety nie podziałało, a nie chciałbym instalować specjalnie jakiegoś softu do podkręcania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Coolbits działa, musiałem trochę podkręcić Quadro :wink: http://img151.imageshack.us/img151/2224/coolbits6qm.png Edytowane 4 Lutego 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Wystarczy poszukac ja mam scanjet6300c i na tejliscie go niema ale sa do niego stery .. To stery do scanerow scanjet i drukarek HP po rozpakowaniu jakies 80mb http://www.neds.ca/HP64beta/GoesTo64Full6.64.0.12.rar wystarzylo poszukac na Planetamd64!!! Edytowane 4 Lutego 2006 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 @dszywala: Przeca napisałem że już działa. Chodziło mi tylko o to że pierwszy raz się z czymś taki spotkałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
securite Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 @gmaro podaj jeszcze raz link bo ten już nie działa,albo umieść gdzieś te stery ,a najlepiej prześlij na siux1@op.pl pozdwariam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Wywaliłem ten system, nie doczekałem się sterowników do myszy logitecha, ale temu jest winny sam logitech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecia1983 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 zainastalowale xp64 wszystko smiga cacy ale zadna gra mi nie chodzi np. Need for Speed™ Most Wanted nie wiem czemu przeczytalem cale forum wszystkim niby chodzi a tu zaskoczenie zadna mi nie startuje zainsalowalem directx_9c_redist niby sie zainstalowal ale cos szybko!!prosze o pomic moj nr gg 4379436 pozdro piecia1983 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 ja czekam na stery sagema fast 800 i sie kurna chyba nie doczekam , bo te zabojady maja to gdzies Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 ja czekam na stery sagema fast 800 i sie kurna chyba nie doczekam , bo te zabojady maja to gdziesja podziekowalem a czekanie ;] nie wytrzymalem thomson kosztuje kilkanaście złociszy i wszystko super śmiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remix122 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Mam takie moze nie typowa pytanie. trzeba przed ściągnieciem tego x64 z tej strony wpisywać swoje dane osobowe ;/ mi się to nie podoba :( pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Ważne tylko aby email się zgadzał (na niego dojdzie serial do windy) a reszta to chyba nie ważna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remix122 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 a długo trzeba czekać na meila ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Od razu przychodzi, no góra godzinę po rejestracji, ale wyłącz wszelkie filtry antyspamowe bo mogą go wywalić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remix122 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 już mi przyszło :) tylko jest nie mile zaskoczony :(( ON jest po angielsku !! wszyscy ma też po angielsku ?? czy tylko trafiłem na zły link ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Jakbyś poczytał temat to byś wiedział, że nie ma innej wersji niż angielska! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...