Buu Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Mam takie pytanie do was chłopaki za niedługo będę się chciał przesiąść na ten system (jak przyjdzie mój proc 64bit) i tu się nasuwa pytanie czy ja w ogóle mam szanse uruchomić moją karte TV ta co w sygnaturce. A i jeszcze jedno działa Battlefield 2 na tym systemie i CS:S.Odnosnie pierwszego pytania - NIE :D ja probowalem ostanio Winfasta 2000DV TV i nie da rady :] Battlefield2 smiga idealnie, co do CS:S nie wiem, ale HL2 dziala wiec i z nim nie powinno byc problemu, watpie aby Valve walnal taka gafe, to nie w jego stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Czyli klops z TV na tym systemie bo na winfast.com niema driverów do mojej karty dal X64 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) Czyli klops z TV na tym systemie bo na winfast.com niema driverów do mojej karty dal X64 :(hmmmm Tak jak czytalem to udalo sie komus uruchomic TV ale na ATI All in Wonder. O innych nie slyszalem. EDIT: hmmm juz od dawna mialem napisac maila do winfasta :/ Edytowane 16 Lutego 2006 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Napisałem tutaj - http://www.planetamd64.com/index.php?showt...178125&st=220 i dostałem odpowiedź ale nie kapuje czy to wszystko ruszy na tych innych sterownikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Mam takie moze nie typowa pytanie. trzeba przed ściągnieciem tego x64 z tej strony wpisywać swoje dane osobowe ;/ mi się to nie podoba :( pozdro To nie sciagaj - proste. Mozesz uzywac Linuxa albo okradac MS dalej. Twoj wybor. Jak kaza placic za system - niedobrze. Jak daja za darmo - niedobrze. Moze powinni doplacac? Moje pytanie: czy istnieje mozliwosc zintegrowania instalki x64 ze sterownikami do SerialATA II od plyty glownej? Pytam, bo nie posiadam floppa i na razie nie moge zainstalowac x64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 @sialala Ale żeby zainstalować x64 na dysku SATA nie potrzebujesz żadnych sterowników, ma je wbudowane, bynajmniej u mnie podczas instalacji wszystko idzie gładko (nF4 Ultra). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
securite Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) Moje pytanie: czy istnieje mozliwosc zintegrowania instalki x64 ze sterownikami do SerialATA II od plyty glownej? Pytam, bo nie posiadam floppa i na razie nie moge zainstalowac x64. ostatni post na końcu http://forum.explode.pl/viewtopic.php?t=83...29c2f9bcd0779e0 i dodam bo już komuś tłumaczyłem nLite v1.0 RC6 pobierasz z tąd http://www.nliteos.com/download.html do instalacji nLite wymagany NET Framework 2.0 x64 problemem będzie jedynie wyodrębnienie a właściwie wskazanie plików inforamcyjnych odpowiednich sterowników z całych pakietów pobranych od producentów (należy je rozpakować) i tu już potrzebne konkrety co do konfiguracji komputera są w nLite ustawienia:Integracja sterowników,Ustawienia instalacji i Twórz obraz ISO no i jak masz np.update windowsa ściągnięte w pakach to również tę opcję należy zaznaczyć ,tu masz takie paki poprawek http://www.software.download.net.pl/866/Au...4-Full-English/ do grudnia 2005r,możesz je odrazu wstawić w nLite po rozpakowaniu ich(dodać każdą pojedyńczo)lub prościej doinstalować po zainstalowaniu Windowsa.Jest też Pack ze stycznia już wejdź na forum z tej stronki http://www.autopatcher.com/ Edytowane 16 Lutego 2006 przez securite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Jakiego programu używacie do emulacji napędów ? Fantom DVD mi już raz posadził cały system :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Jest wersja daemon tools pod x64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biegi Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Jest wersja daemon tools pod x64 i o dziwo nawet działa bez zadnych komplikacji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu1 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 jak można udostępnić połączenie internetowe pod win xp 64 pro ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chemik89 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 hehe właśnie se to zainstalowałem wraz ze sterami nf4 na x64 i ati też na x64 :P tylko mi ciagle wyskakuje zeby go aktywował i nie moge tego zrobić :/ wypełniam i mi pisze ze nie moze nawiązać połączenia z serverem :P aha jeszcze apropos - to jest full wersja ?? czy trial 160dniowy ?? (czy 180 jakś tak) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 A czy był kiedys jakiś darmowy windows? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 jak można udostępnić połączenie internetowe pod win xp 64 pro ??Tak samo jak i w zwykłym XP.... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Poczytałem na forum PlanetAMD64 że niby do mojego tunera da się zainstalować zastępcze sterowniki (zobaczę jak przyjdzie proc). Wysłałem jeszcze email do Leadtek kiedy będą sterowniki do ich kart TV. Jak mi odpiszą to dam znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Poczytałem na forum PlanetAMD64 że niby do mojego tunera da się zainstalować zastępcze sterowniki (zobaczę jak przyjdzie proc). Wysłałem jeszcze email do Leadtek kiedy będą sterowniki do ich kart TV. Jak mi odpiszą to dam znać. No to życze powodzenia bo ja napisałem ze 3 razy i nic nie odpisali ( avermedia ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 czy ktoś z was używa SLI w x64, u mnie włączenie SLI powoduje obcięcie niektórych ikonek :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 ostatni post na końcu http://forum.explode.pl/viewtopic.php?t=83...29c2f9bcd0779e0 i dodam bo już komuś tłumaczyłem nLite v1.0 RC6 pobierasz z tąd http://www.nliteos.com/download.html do instalacji nLite wymagany NET Framework 2.0 x64 problemem będzie jedynie wyodrębnienie a właściwie wskazanie plików inforamcyjnych odpowiednich sterowników z całych pakietów pobranych od producentów (należy je rozpakować) i tu już potrzebne konkrety co do konfiguracji komputera są Dzieki ogromne! W tym tygodniu bede musial sie w koncu zabrac za to :) Stery to ja wiem jakie mam wrzucic do tego SATA - plyta jest Gigabyte'a i niestety zaden z Windowsowych sterownikow dysku nie rozpoznaje - zarowno zwykly XP z SP2 jak i x64. Musialem wykrecac floppa z pracy zeby zainstalowac Winde w domu kiedys ;) Na szczescie od ponad 8 miesiecy wszystko dziala jak powinno :] - a zdazylem w tym czasie wymienic i procka i plyte glowna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Jednak mi odpisali :blink: z czego jestem zadowolony lecz ten email nic nie wnosi :( A oto jego treść: The chipset manufacturer does not support 64bit driver for BT878 series. (like TV2000XP Deluxe....) But we effort to make 64bit driver for it. If any news we will update on site. Best regards Leadtek Service Marketing Department, Leadtek Research Inc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 czy ktoś z was używa SLI w x64, u mnie włączenie SLI powoduje obcięcie niektórych ikonek :/ Tak, ja używam i nie mam problemów, więc teorie że SLI pod x64 nie działa jak trzeba od razu odrzuć od potencjalnych przyczyn. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 The chipset manufacturer does not support 64bit driver for BT878 series. (like TV2000XP Deluxe....) But we effort to make 64bit driver for it. If any news we will update on site. Best regards Leadtek Service Marketing Department, Leadtek Research Inc. Pier... o szopenie. ja troche tego nie rozumiem co nie wspiera 64bit sterownikow, sprzet ? Raczej nie wydaje mi sie to mozliwe, bo strowniki obsluguja sprzet a nie odwrotnie. Nie chce im sie robic sterow to jest pewne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) @Buu A angielski znasz? Wiesz co to znaczy "chipset manufacturer"? PRODUCENT chipsetu nie oferuje sterowników 64-bitowych dla chipów BT878... a nie chipset nie obsługuje sterowników... Edytowane 21 Lutego 2006 przez netes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 @Buu A angielski znasz? Wiesz co to znaczy "chipset manufacturer"? PRODUCENT chipsetu nie oferuje sterowników 64-bitowych dla chipów BT878... a nie chipset nie obsługuje sterowników... Znam :] i dobrze napisalem. Czy spece Ledtecka nie potrafia zrobic sterownikow do swojego sprzetu? Co za problem wziac ludzi ktorzy by posiedzieli nad sterownikami do x64?? Latwiej pisac ze producent chipu nie dal im sterownikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 ale oni pisza że starają się sami napisać sterowniki do x64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 ale oni pisza że starają się sami napisać sterowniki do x64lol jakos pominolem 2 zdanie, przelecialem odraz do : "jak sie uda to bedzie na stronie" :] moja kulpa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Znam :] i dobrze napisalem.Dobrze? No sorry: ja troche tego nie rozumiem co nie wspiera 64bit sterownikow, sprzet ? Raczej nie wydaje mi sie to mozliwe, bo strowniki obsluguja sprzet a nie odwrotnie.Dla mnie wyraźnie nie zrozumiałeś, ale niech Ci będzie. EOT A co do: Czy spece Ledtecka nie potrafia zrobic sterownikow do swojego sprzetu? Co za problem wziac ludzi ktorzy by posiedzieli nad sterownikami do x64?? Latwiej pisac ze producent chipu nie dal im sterownikow.To w mailu od nich wyraźnie widać, że to "ich" sprzęt, ale tylko w cudzysłowie, bo nie robią go na swoich chipach, sytuacja miałaby się zgoła inaczej gdyby to był rzeczywiście ich sprzęt... oni to tylko ubrali w skrzyneczkę i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 A co do: To w mailu od nich wyraźnie widać, że to "ich" sprzęt, ale tylko w cudzysłowie, bo nie robią go na swoich chipach, sytuacja miałaby się zgoła inaczej gdyby to był rzeczywiście ich sprzęt... oni to tylko ubrali w skrzyneczkę i tyle. Ich sprzet bo to firmuja swoja nazwa, wiec co mnie powinno obchodzic, ze jakis pan kazu ktory cos tam zrobil, nie dal im sterownikow do 64bit systemu ?? Powiedz mi co mnie ma to obchodzic? Ja kupuje sprzet o nazwie Leadtek a nie tuner pana kazia, i od nich oczekuje sterownikow do sprzedawanego obecnie oprogramowania. Zreszta co ja mam ci niby udowadniac? Ze zrozumialem ale zaplatalem sie podczas pisania posta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mera73 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 panowie czy jest jakis program do zobaczenia z jaka predkoscia chodzi internet imam jeszcze jedno pytanko zainstalowalem sterowniki do karty i niemoge uruchomic ati center panel :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość evo4 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Czy ma ktos stery pod Gigabyte GA-K8NS nForce3, i najwazniejsze pod neta mam radiowke potrzebuje stery pod sieciowa d-link dwl 510, z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 panowie czy jest jakis program do zobaczenia z jaka predkoscia chodzi internet imam jeszcze jedno pytanko zainstalowalem sterowniki do karty i niemoge uruchomic ati center panel :angry: Ściągnij sobie Microsoft .Net, wtedy acc odpali. Czy ma ktos stery pod Gigabyte GA-K8NS nForce3, i najwazniejsze pod neta mam radiowke potrzebuje stery pod sieciowa d-link dwl 510, z gory thxSterowniki do chipsetu sa na stronie nvidii, zarowno do sysa 32bit jak i 64bit. Co do d-linka, sprawdzales na stronie czy sa sterowniki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...