AMDFan Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Nie rozumiem tego jak można stracić gwarancje na sprzęt z powodu zainstalowania jakiegokolwiek oprogramowania nie mówiąc już o oficjalnej wersji systemu operacyjnego. Sterowników na razie trochę brak ale są zapowiedziane i na pewno niedługo się pojawią Z tego artykułu zieje jakaś nienawiść do Windowsa jakby ze zdobyciem linuksowych sterowników nie bylo problemów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMDFan Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Czy ktoś instalował już tego windowsa na komputerze z procesorem Pentium serii 600? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbig Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Właśnie zainstalowałem Microsoft Antispyware Beta 1 i chodzi pięknie. Znowu coś za darmo od Microsoftu co powoduje że mój systemik jest bezpieczniejszy. Oni chyba naprawde się starają wyjśc do klienta. W końcu Linuks depcze im co raz mocniej po piętach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remi_K Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Czy ktoś instalował już tego windowsa na komputerze z procesorem Pentium serii 600? 1485792[/snapback] ano, działa bez problemów, poza oczywiście takimi jak tu pisane, czyli brak sterowników... coś konkretnie Cię interesuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMDFan Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 ano, działa bez problemów, poza oczywiście takimi jak tu pisane, czyli brak sterowników... coś konkretnie Cię interesuje? 1489984[/snapback] Tylko chciałem wiedzieć czy wszystko jest ok. i jak działa w praktyce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbig Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Wielu z Was narzeka na brak sterowników. Pocieszę zatem wszystkich posiadaczy Sound Blastera. Oto nowet stery pod X64 są już. http://uk.europe.creative.com/support/down...ype=1&details=1 Żeby tak jeszcze Sagem i karty TV to już by było naprawdę po kłopocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remee Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Hehe a moze ktos wie kiedy logitech wypusci stery pod swoje mychy i klawiatury ? Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomed Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 (edytowane) stery od myszek i klawiatury powinny byc w systemie prznajmniej wynika z tego co wyczytalem w ktoryms z linkow w tym temacie dot obslugiwanego sprzetu. co do oprogramowania to mozliwe ze 32 to obsluzy ale moze tak nie byc warto sprobowac ;) a tak wogole to : Pojawilo sie oprogramowanie avast! dla 64-bitowych Windows :D Link: avast! 4 Home Edition Download Trial 60 dni avast! 4 Professional Edition trial 60 dni ;) News z Onet.pl: Wszystkie obecne wersje oprogramowania avast! (w tym Home Edition) w pełni obsługują nowe, 64-bitowe odmiany MS Windows, działające na platformach sprzętowych AMD i Intel - zapewnia producent. avast! korzysta z rodzimych sterowników 64-bitowych, dzięki czemu możliwa jest poprawna obsługa przepływu danych zgodnie z nowym modelem obsługi pamięci operacyjnej (do 32 GB pamięci RAM i do 16 TB pamięci wirtualnej). Pakiety instalacyjne avast! są tak przygotowane, że odmiana systemu rozpoznawana jest automatycznie, bez ingerencji użytkownika. Po zmianie OS-u na 64-bitowy wystarczy ponownie zainstalować oprogramowanie avast! i użyć zdobytego już wcześniej klucza aktywacyjnego. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Edytowane 13 Czerwca 2005 przez nomed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Moze kogos zaciekawi ten antywir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mad3ros Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 1496770[/snapback] Hehe, mnie ciekawil juz dawno. I nawet go zainstalowalem. Ale coz z tego. Aby zrobic update trzeba miec login i haslo ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZielony Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 kolejny dziwny problem stery ze strony nvidii do chipsetu Nf4 nie chca sie zainstalowac bo stery sa (international) a winda jest (english) a innych nie ma na oficjalnej stronie! czy ktos wie o co to moze chodzic??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMDFan Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Witam Czy są już gdzieś sterowniki do modemu Thomson speedtouch 330? Czy jeśli stworze na dysku partycję np Patrition Managerem i zainstaluje na niej WIN 64 to nie będzie problemów z uruchomieniem obecnej instalacj WIN XP 32bit? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomed Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 sterowników do modemu speedtouch 330 nie ma i najprawdopodobniej nigdy nie bedzie przynajmniej do premiery longhorna :angry: co do win xp 32 to nie powinno byc zadnego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMDFan Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 (edytowane) Nie jest tak żle, te sterowniki mają być w lipcu http://www.speedtouch.com/support.htm Przepraszam pomyłka- w takim razie jak najtańszym kosztem podłączyć Net24 w tym systemie? Edytowane 16 Czerwca 2005 przez AMDFan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Driver Upgrade for Win 64 N/A YET - To jest lipiec? Ciekawe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomed Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 zle wyczytales... Driver Upgrade for Mac OS X (v10.4 TIGER) AVAILABLE July /05 Pod windowsa x64 jezeli wogole beda robic to dopiero po premierze longhorna <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 gdzieś to mi się obiło o oczy, lae nei mogę znaleźć mianowicie, jest jakies emulator CD jak daemon tools pod x64? i od x64 skype cos ne chodzi zabrdzo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 FantomDVD-Beta-20050524 to jest to o co ci chodzi, znajdziesz na tej stronce http://www.planetamd64.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 a wiecie cos moze o sterach do skystar`a 2 ?? pod xp 64? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 :wink: ok dzięki ptys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Fraps 2.6.0 x64 Editions http://www.fraps.com/download.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomed Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 co do seriala to musisz szukac sam nikt na forum ci nie pomoze bo to jest nielegalne a nikt nie chce sie narazac co do skasowania wyboru win x64 edytuj plik boot.ini na dysku c: i wykasuj cala linie w ktorej jest windows x64 mar_cin wiesz cos na temat driverow do skystara bo mam zamiar tez sobie kupic... ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin-88 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Mam pytanie: jak usunąć windowsa x64 jak zainstalowalem go do momentu wpisywania seriala ale zaden nie dziala i chce go wywalic ale tak zeby mi sie nie wlaczal podczas uruchamiania systemu i zeby sie wlaczal normalny xpk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samuel el Dżekson Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) Sciągłem i mi płyty niechce butowac :mur: widziałem ze pare osób terz miało taki problem mógłby ktos napisac jak go rozwiązał???? Dzieki sgj za ten słownik ponizej ale nie o to mi chodziło Edytowane 20 Czerwca 2005 przez Samuel el Dżekson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 http://sjp.pwn.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Dzieki sgj za ten słownik ponizej ale nie o to mi chodziło 1506583[/snapback] :lol: Zapodałem sobie systemik i no problem... tylko nie ma driverów do Siemensa SX1... widzieliście albo słyszeliście gdzieś? ;) A żeby cokolwiek szybciej chodziło to nie zauważyłem, no może trochę... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marketing Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Mam kłopot z zainstalowaniem niektórych programów które wcześniej się instalowały. Winda w trakcie instalacji wywala błąd i żebym się skontaktował z producentem. W szczegółach widze że błąd spowodowany został przez błędne działanie msie.exe czy jakoś tak. Wnikając bardziej w szczegóły doszedłem że problem leży po stronie obsługi DEP tj. Data Execution Prewention jednak tego nie można na stałe wyłączyć a tylko skonfigurować. Nie bardzo kumam o co chodzi ale podejrzewam że temat jest szeroki i trudny. Dodam że aktualizuje system na bierząco i na początku wszystko było ok, a ostatnio coś się pochraniło. Dla przykładu spróbujcie zainstalować open office przez setup.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saracen_gdansk Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 jesli chodzi o antyvirusa to jest Symantec AntiVirus Corporation ver 10.0.0.359 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Ten system nadaje się tylko pod procesory AMD 64 dobrze myślę :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Ten system nadaje się tylko pod procesory AMD 64 dobrze myślę :mur: :mur: :mur: 1533921[/snapback] źle myślisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...