Barszcz999 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 A czy są moze jakieś programy dzięki którym można uzywać tego triala dowoli ??. A jak będe zmienial date systemową to czy to coś pomoże ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Są. poszukaj TUTAJ!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barszcz999 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 (edytowane) Zainstalowalem sobie tego windowsa. I juz pierwszy problem. Nie chca sie zainstalowac specjalne stery do grafiki pod x64,wyskakuje jakis error. Czy ktos juz tak mial ?? Edytowane 23 Grudnia 2005 przez Barszcz999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zainstalowalem sobie tego windowsa. I juz pierwszy problem. Nie chca sie zainstalowac specjalne stery do grafiki pod x64,wyskakuje jakis error. Czy ktos juz tak mial ?? Ja mam tak że menu sterów od nvidii pokazuję jakiś błąd ale da się z tym żyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzik Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Witam mam poważny problem otóż nie moge nigdzie znaleść sterowników do urządzenia wielofunkcyjnego HP PSC 1410 czy wie ktoś może skąd je pobrać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Witam mam poważny problem otóż nie moge nigdzie znaleść sterowników do urządzenia wielofunkcyjnego HP PSC 1410 czy wie ktoś może skąd je pobrać ?? Jak nie ma na stronie producenta to znaczy że jeszcze nie istnieją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 A czy istnieją drivery WinPcap pod tą winde? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_python_ Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Witam qurcze zainstalowałem tego windowsa i mi wsykoczył błąd przy instalacji Smartguardiana Może znacie jakiś inny podobny programik na winX64 Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Kurde niby są polskie znaki, a ich nie ma, np w Tlenie login mam z polskimi znakami i nie mogę się zalogować, bo zamiast Michał, mam Micha3 :( Układ klawiatury mam "polski programisty", wie ktoś jak temu zaradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shegi Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 (edytowane) no to zainstalowalem ten system, wszytko ok. antywir to nod32 for 64 bit, sterowniki do thomnpsona dzialaja swietnie. ale jest jeden zonk. Mam rive tnt m64 vanta, na sterach od windows wszystko sie chaczy (obraz). Pobralem wiec stery forceware 81.98 dedykowane niby do win xp pro 64 i nie moge ich zainstalowac ://///// oto jakim komunikatem raczy mnie instalator: "program isntalacyjny NVIDIA nie moze znalezc sterownikow zgodnych z aktualnym sprzetem. Program instalacyjny zakonczy prace" mialem to samo pod winxp 32 bit ale wtedy instalowalem po prostu starsza wersje sterownikow (bodajze 44 cos). Tak samo bylo z GF2 Pro - nowsze stery zucaly tym komunikatem. tylko ze pod 64 bity nie ma takich starych sterownikow:/ co mam zrobic? ma ktos jakies pomysly? Edytowane 25 Grudnia 2005 przez Shegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Sciagnij sobie jakies starsze steru do Win 32 i przepisz do INF'a wpis o rivie. Może nie usuneli całkowicie obsługi tek karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shegi Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 skopiowalem zarowno dane z sekcji [NVIDIA.Mfg] oraz Localizable Strings, instaluje sie. uruchamiam ponownie i lipa ... nie dziala. idiotyzm ... nie bede specjalnie kupowal wogle nie potrzebnej mi karty graficznej do komfortowej pracy ... troche sie jeszcze pomecze ale jak nie znajde rozwiazania to win64 idzie w odstawke. Skoku wydajnosci nie ma (w superPi wydajnosc spadla z 6:42 do 6:55, probka 8M) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Skoku wydajnosci nie ma (w superPi wydajnosc spadla z 6:42 do 6:55, probka 8M) To dziwne, bo u mnie wzrosła na pi16 o okolo 8 sekund. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shegi Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 To dziwne, bo u mnie wzrosła na pi16 o okolo 8 sekund. tez mialem taka nadzieje... a jakie stery masz zainstalowane? masz sterowniki "amdcpu64"? (nie wiem co one daja, ktos wie? ktos wczesniej w tym topicu podal linka). Masz stery do nforce? jesli tak to jakie komponenty zainstalowales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 tez mialem taka nadzieje... a jakie stery masz zainstalowane? masz sterowniki "amdcpu64"? (nie wiem co one daja, ktos wie? ktos wczesniej w tym topicu podal linka). Masz stery do nforce? jesli tak to jakie komponenty zainstalowales?Tzn. w sumie xp64 instalowalem tylko w celu liczenia pi, i praktycznie bez zadnych sterow on jest, a po zainstalowaniu pierwszych lepszych sterow od nforca jakie znalazlem na stronce nvidii wynik sie nie zmienil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shegi Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 ma ktos moze na tym systemie poprawnie zainstalowana karte graficzna gorsza od gf4 440? (to najslabsza karta na lisie kompatybilnych ze sterownikiem nvidi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 ma ktos moze na tym systemie poprawnie zainstalowana karte graficzna gorsza od gf4 440? (to najslabsza karta na lisie kompatybilnych ze sterownikiem nvidi)A jakie stery sa pod xp64 sa kompatybilne z gf4? Na stronce nvidi takowych nie znalazlem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shegi Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) to cos kiepski jestes w tym szukaniu. po wybraniu sterownika po lewej masz linka "Products Supported". http://www.nvidia.com/object/81.98_winxp64_supported.html "GeForce4 MX 460 GeForce4 MX 440 GeForce4 MX 420 GeForce4 MX 440-SE GeForce4 MX 440 with AGP8X GeForce4 MX 440SE with AGP8X GeForce4 MX 4000 GeForce4 MX Integrated GPU GeForce FX 5100 GeForce FX 5200 GeForce FX 5200LE ...." itd. Edytowane 26 Grudnia 2005 przez Shegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-n- Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) niestety mam problem z zainstalowaniem sterownikow do mojego geforce 4 ti 4200 (oczywiscie mowa o sterownikach dla x64). wywala mi blad "the NVIDIA setup program could not locate any drivers that are compatibile with your current hardware". ;/ z driverami do plyty glownej (nfroce) i karty dzwiekowej nie mam takich problemow. edit: o widze, ze nie tylko ja mam taki problem. Edytowane 26 Grudnia 2005 przez -n- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shegi Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) niestety mam problem z zainstalowaniem sterownikow do mojego geforce 4 ti 4200 (oczywiscie mowa o sterownikach dla x64). wywala mi blad "the NVIDIA setup program could not locate any drivers that are compatibile with your current hardware". ;/ z driverami do plyty glownej (nfroce) i karty dzwiekowej nie mam takich problemow. edit: o widze, ze nie tylko ja mam taki problem. sprobuj sciagnac starsza wersje sterownikow, tu masz cala liste sterow ktore wyszly pod win64: http://www.nvidia.com/object/winxp-64bit_e...ed_archive.html sprobuj te z serii 6x.xx lub 7x.xx powinno dzialac. Edytowane 26 Grudnia 2005 przez Shegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-n- Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 dzieki za pomoc. uwagi dla tych co maja podobne problemy: sprawdzilem wiekszosc serii i zainstalowala mi sie tylko wersja 66.96. jednak na plycie (gigabyte nfroce 3) z agp x8 i tak karta dziala w trybie x4 i po 5 minutach grania w GTA:SA komputer resetuje sie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damx Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Witam wszystkich po więtach Witam wszystkich po świętach Mam pytanko czy ktoś pomógł by mi przerobić sterowniki z XP by chodziły na x64 moze linki do materiałów na ten temat ktoś zna z góry dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Oczywiscie masz kod zrodłowy sterowników które chcesz przerobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damx Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) a gdzie szukać tego kodu jak widzisz jestem początkującym uczestnikiem Edytowane 27 Grudnia 2005 przez damx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damx Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Chodzi mi o przerobienie sterowników to karty satelitarnej Twinhan 1020 VisionDTV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Oczywiscie masz kod zrodłowy sterowników które chcesz przerobic?Watpie sgj ;) PS: natknol sie z was moze w sieci na sterowniki do winfast DV2000 ? karta TV. Jezeli ktos sie natknol to bede wdzieczny za link. Edytowane 27 Grudnia 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 W ogóle ja tu widze Panowie że mamy niezły problem :) Chyba żaden tuner TV nie ma jeszcze odpowiednich sterowników O_o Narazie napisze do AverMedia w sprawie 007 Plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Kodu nie znajdziesz raczej nigdzie, bo tylko programiści, którzy pisali te sterowniki go mają, a poza tym przerobienie sterów to nie taka prosta sprawa, bardzo często trzeba je pisać od podstaw... musisz czekać, aż wyjdą oficjalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemben Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Jest już może wersja PL??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...