-weS- Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 no to ciekawe ze u jednych sie instaluje u drugich nie :( u mnie nie wykrywa modemu zaczynaja sie instalowac po chwili pisze wykrywanie modemu i tak sobie moge czekac .. po 5 minutach pisze ze nie wykrylo modemu i tyle probowalem 10010 razy (oczywiscie stery najnowsze 64bit ze stronki speedtouchdsl pozdr A jaki masz modem? Ten w czarnej czy srebrnej obudowie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) Mi tam się oba instalują, bo mam oba ;-), a modem podczas instalacji masz podłączony czy odłączony? Jak podłączony to odłącz i dopiero jak jest wykrywanie to podłącz. Edytowane 22 Stycznia 2006 przez netes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 panowie mam winxp x64 1433 a od ms dostalem maila z cd-key do 1830 i cd nie dziala masz ktos moze cd do 1433 ? jak tak to bym bardzo prosil Musisz ściągnąć wersję z linka podanego od ms, innaczej nie będziesz miał dobrego key'a. Pewnie ściągnąłeś sobie wersje podaną przez kogoś w tym temacie (z innego linka niż ms) i ci nie chodzi :P Też to miałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanti Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 A jaki masz modem? Ten w czarnej czy srebrnej obudowie? ten w srebrnej podczas inastalacji mam podlaczony caly czas ale probowalem odlaczac i podlaczaci lipa ;p no teraz sprobuje od poczatku go nie podlaczac do czasu wykrywania pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) Trzeba instalować jakis program antywirusowy na x64? Jakieś łatwi od microsoftu? Edytowane 23 Stycznia 2006 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Trzeba. Sensowny wybór to avast, ew. symantec antivirus corporate 11.0.180+ (nie myl z nortonem). Właściwie to jedyny chyba wybór :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 no nie wiem.... http://nod32.pl/ :P i nie ma mocnych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madster Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Trzeba. Sensowny wybór to avast, ew. symantec antivirus corporate 11.0.180+ (nie myl z nortonem). Właściwie to jedyny chyba wybór :P Jest jeszcze nod32 na x64 i kaspersky. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 E tam trzeba... 2 miechy mam x64 + nVidia Firewall i ŻADNEGO wirusa, ani jakiegokolwiek syfa od samego początku. Trzeba używać systemu z głową ;-) i nie trzeba się wtedy martwić wirusami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadar Logoth Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) Ja tez jestem za NOD32. P.S. Wiadomo cos o sterach do Sagema? Bo jak tak dalej pojdzie to chyba zmienie na Thomsona, tylko mam nadzieje ze nie bede mial takiego problemu jak hanti, bo mnie chyba krew zaleje... ;) Edytowane 23 Stycznia 2006 przez Shadar Logoth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koral_wz Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Panowie pewnie nie wiecie ale sagem wcale nie produkuje tych modemów on je tylko firmuje hehe tylko zapomnialem jak sie nazywa mialem pracowac w tepsie jako pomoc techniczna od pakietów internetowych i pytalem sie typa który nas szkolił :) a jedno mnie dziwi na linuxsie jauz kupe czasu są stery 64 bit a do glupiego windowsa co go tyle ludzi uzywa niema hehe treszta tamtych sterów nie robi sagem ale jakos tak wyszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Instaluje Sobie thomsona pod x64, pobrałem stery pod x64 ale podczas instalacji każą mi podać : metode łączenia się z Internetem (np. PPPoE lub PPPoA), i parametr VPI/VCI (np. 8/35), no i w tym momencie mam problem, instalowałem kilka razy wpisując więc co mam tam wpisać jakich metod używa neostrada i ile wynosi to VPI/VCI ? instalowałem killka razy modem wybierałem pppoe i pppoa, ale cały czas podczas połączenia wyskakuje błąd. Help me :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 AFAIK neostrada to PPPoE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 AFAIK neostrada to PPPoE. a ile wpisać w tym VPI/VCI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Neo to nie PPPoE tylko PPPoA, więc nie wprowadzaj kolegi w błąd. VPI/VCI ma być 0.35. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Panowie pewnie nie wiecie ale sagem wcale nie produkuje tych modemów on je tylko firmuje hehe tylko zapomnialem jak sie nazywa mialem pracowac w tepsie jako pomoc techniczna od pakietów internetowych i pytalem sie typa który nas szkolił :) a jedno mnie dziwi na linuxsie jauz kupe czasu są stery 64 bit a do glupiego windowsa co go tyle ludzi uzywa niema hehe treszta tamtych sterów nie robi sagem ale jakos tak wyszło Nie pisz bzdur. To jak najbardziej produkt sagema. Chyba kolega Ci coś zle naopowiadał. Stery x86 przechodzą walidację, i być moze wkrótce będą wypuszczone na świat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadar Logoth Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Wszystko pięknie tylko ze te stery to już od maja 2005 miały być... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Nie pisz bzdur. To jak najbardziej produkt sagema. Chyba kolega Ci coś zle naopowiadał. Stery x86 przechodzą walidację, i być moze wkrótce będą wypuszczone na świat. Chciałeś napisać x64 ;-), coś ja i tak wątpie w ich szybkie pojawienie się na rynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
htw Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) Witam ja rozniez od niedawna jade na 64bitach i na razie nie mam wiekszych problemow :) wszystko działa sprawnie tylko zastanawia mnie jedno - nie wydaje sie wam ze ten x64 zjada wiecej ramu podczas paracy ? poza tym nod32 działa pod 64bitowymi XP'kami tylko działa jako aplikacja 23 bitowa :/ Edytowane 24 Stycznia 2006 przez htw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) Neo to nie PPPoE tylko PPPoA, więc nie wprowadzaj kolegi w błąd. VPI/VCI ma być 0.35.zainstalowałem jako PPPoE i VPI/VCI 0,35 i wszystko git ;) Czego używacie do kontrolowania napięć? Smart Guardian nie chodzi, chyba że nie wiem o jakiejś wersji pod x64. Edit [ciach!]a mać, zmieniłem sobie datę na aktualną, reset i wita mnie okienko konieczności rejestracji :mur: :mur: :mad: :mad: Nosz ja [ciach!]le , pół dnia instalowałem tego x64 i 2 pół doprowadzałem go do perfektu. Da się coś z tym zrobić? zmieniłem znów datę w biosie na taką jak była wcześniej, ale dalej pojawia się aktywacja. Jedyna szansa w szukaniu cracka który de facto wcale nie był mi potrzebny bo miałem zamiar pobawić z tydzień legalnie. ??? Może ma ktoś pod ręką cracka aktywacyjnego do tej windoz x64 PROF, nie chce sobie kompa zasyfić przy szukaniu na stronach warezowych :/ Edytowane 24 Stycznia 2006 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Hacker+ Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 są gdzieś sterowniki od tego systemu dla karty wifi dlink DWL-G520+ albo podobnych? na stronie producenta nie mogłem znaleźć :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanti Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) zainstalowałem jako PPPoE i VPI/VCI 0,35 i wszystko git ;) ehhh to ja mam jakiegos lewego speedtoucha (dodam ze byl brany od tepsy juz dosyc dawno) moze cos ma skopane w tym swoim hardware id i sterowniki go nie lapia heh dziwne :( musze czekac az wyjdzie nowa wersja lub cos do sagema bedzie bo mam na szczescie te 2 modemy dodam ze pod 32bit nigdy nie mialem problemow z jego instalacja tu po prostu nie widzi modemu pozdr ps a co do ppoe i ppoa to ppoa jest minimalnie lepsze podobno od ppoe np do gier Edytowane 24 Stycznia 2006 przez hanti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1988 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) -Hacker+ Napisano Dzisiaj, 19:48 są gdzieś sterowniki od tego systemu dla karty wifi dlink DWL-G520+ albo podobnych? na stronie producenta nie mogłem znaleźć :/ Przyłączam się do pytania posiadam dlink DWL 510 i mam ten sam problem nie mogę znieść sterów do xp64, gdzies wyczytałem ze stery można ściągnąć ze strony gigabyte, albo ze strony realtek (ściągnąłem wersje pod zwykłego xp i xp64) i tak tez zrobiłem ale najpierw próbowałem zainstalować na zwykłym xp te stery ale wyświetlał mi się komunikat: „w podanej lokalizacji nie ma informacji o używanym sprzęcie” i lipa nie mogę zainstalować sterów. Podejrzewam ze w win xp 64 będzie ta sama sytuacja!? Może ktoś ma doświadczenie z podobnymi kartami wi-fi. Edytowane 24 Stycznia 2006 przez Mateo1988 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Da się coś z tym zrobić? zmieniłem znów datę w biosie na taką jak była wcześniej, ale dalej pojawia się aktywacja. Jedyna szansa w szukaniu cracka który de facto wcale nie był mi potrzebny bo miałem zamiar pobawić z tydzień legalnie. ??? Może ma ktoś pod ręką cracka aktywacyjnego do tej windoz x64 PROF, nie chce sobie kompa zasyfić przy szukaniu na stronach warezowych :/ Nie ma cracka. Nie odpalisz go już, musisz robić reinstal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKAlpel Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Czy próbował ktoś z was może OC pod x64? Mój procesor pod Windows xp chodził stabilnie na 3.9Ghz a teraz po instalacji x64 ledwo wyciaga 3.6 :? Czy któs ma podobne problemy? Czym to jest spowodowane? ------------- P4 630 3.0 ASUS P5LD2 2 x 512 DDR2 533 Kingston X800gt @ 12p HuntKey HK-350-AP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 OS nie ma znaczenia ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazio1 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Hey ja nie moge odpalić widowsa :sad: jak go chce odpalić to coś wyskakuje pomocy Komputer AMD Athlon 64 processor 3000+ 1.80 GHz 768 MB Ram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 i jak mamy Ci pomoc? moze bys napisal co ci wysskakuje , kiedy itd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazio1 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Mam go nagrać na płyte i potpisać jak i potem jak go włoczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 masz się zbootować z tej płyty... i w ogóle RTFM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...