yzydor Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Powiedzcie mi jaki mogę program użyc do komunikacji z telefonem NOKIA 6230i przez bluetootha. Nokia PCSUITE nie chce się zainstalowac bo wykrywa niezgodnoś z systemem a bluesoleil nie działa również. Oczywiście problem dotyczy system XP PRO 64 bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Kilka dni temu wyszla wersja beta firewalla Zone Alarm do pobrania stad -> click Czy te stery sa pod x64 -> click , bo nie widze zadnego info ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Nie ma omeg pod x64 afaik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Nie ma omeg pod x64 afaik. A Ty jakich sterow uzywasz na x64, bo widze, ze tez masz 9550 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 A Ty jakich sterow uzywasz na x64, bo widze, ze tez masz 9550 ? Zacznę od tego, że x64 aktualnie nie używam, bo więcej z nim problemów niż korzyści. Leży sobie na drugiej partycji, o ile dobrze pamiętam z catalystami 5.11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) No a jak rozwiazales kwestie o/c, bo na catach jak wiesz 9550 jest niepodkrecalny ? edit Kurde nie moge sie doszukac catalystow 6.2, albo 6.1 bez tego ccc... Dziala na x64 Ati Tray Tools ? edit 2 No jednak sa stery inne niz caty pod x64, a mianowicie WarCatsy -> http://www.hwupgrade.it/download/file/2580.html Z tego co wiem, to maja zniesiona blokade o/c w 9550. Ok jeszcze mi ktos tylko powie, czy dziala ATT ? ;] Edytowane 24 Lutego 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 No a jak rozwiazales kwestie o/c, bo na catach jak wiesz 9550 jest niepodkrecalny ? E? Aż przeleciałem przed chwilą 3D marka 2001SE, bo jest najkrótszy: 9384 @250/200 12222 @420/255 Wynik raczej poza marginesem błędu pomiarowego, więc chyba się kręci ;] Bios radka F21, kręcony przez ATT Swoją drogą marny ten wynik na cat.6.1, na omegach opartych na 5.9 miałem bodajże coś koło 13300... Kurde nie moge sie doszukac catalystow 6.2, albo 6.1 bez tego ccc... Dziala na x64 Ati Tray Tools ? https://support.ati.com/ics/support/default...dge&folderID=27 - pierwsze są bez CCC, nie wiem czy mają CCP. Pod normalne XP na 100% jest wersja bez niczego, bo ją mam. ATT działa pod x64, z warcatsami zdaje się też działało, ale na 100% nie jestem pewien bo miałem je raptem pół godziny i nie zdążyło mi to zapaść w pamieć. Tzn. program nie zgłaszał żadnych błędów, advanced tweaks działały - to chyba można powiedzieć, że działało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 No jak dziala to fajnie. ;] A tutaj jak zainstalowac IE 7.0 na windzie x64 -> click Kto testuje pierwszy ? ;] ps. to moj ostatni, 32 bitowy post ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 @ath Tak się złożyło, że byłem zmuszony trochę potestować i wiem z całą pewnością, że na moim kompie omegi nie chodzą - ani 5.9, ani 5.11, ani 6.1, natomiast catalysty OK, ale ja nie o tym. Po testach wiem, że: - na catalystach 5.9 radek też się kręci przez ATT normalnie - na catalystach 5.9 radek ma o 1K lepszy wynik, niż na 6.1 (12222 vs 13201@420/255) - to tak, żebyś nie szukał tych 6.1 i 6.2 ;] A tutaj jak zainstalowac IE 7.0 na windzie x64 -> 1977110[/snapback] ps. to moj ostatni, 32 bitowy post ;] Uhm, tak Ci się wydaje. Też po przesiadce na A64 cieszyłem się na przesiadkę na XPx64 - wytrzymałem z nim jakiś tydzień. - całkowity brak podstawowych aplikacji, w tym sporej części sterowników - WOW64 działa tak sobie, połowa emulowanych aplikacji ma jakieś problemy a 1/4 nie działa poprawnie i wkońcu na pewno wykona niepoprawną operacje i nastąpi jej zamknięcie :P - XPx64 zżera 2x więcej miejsca na HD, niż normalne XP - wcale nie zauważysz poprawy wydajności, chyba że obwiesisz się stoperami i będziesz mierzył dokładnie wszystko Chyba przyjdzie czekać na vistę, bo z tego co można wyczytać w necie XPx64 pozostanie ciekawostką i nikt nie wziął go na poważnie. Póki co, chcąc cieszyć się na codzień dobrodziejstwami 64bit chyba trzeba by przesiąść się na linuxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Uhm, tak Ci się wydaje. Też po przesiadce na A64 cieszyłem się na przesiadkę na XPx64 - wytrzymałem z nim jakiś tydzień. - całkowity brak podstawowych aplikacji, w tym sporej części sterowników - WOW64 działa tak sobie, połowa emulowanych aplikacji ma jakieś problemy a 1/4 nie działa poprawnie i wkońcu na pewno wykona niepoprawną operacje i nastąpi jej zamknięcie :P - XPx64 zżera 2x więcej miejsca na HD, niż normalne XP - wcale nie zauważysz poprawy wydajności, chyba że obwiesisz się stoperami i będziesz mierzył dokładnie wszystko Chyba przyjdzie czekać na vistę, bo z tego co można wyczytać w necie XPx64 pozostanie ciekawostką i nikt nie wziął go na poważnie. Póki co, chcąc cieszyć się na codzień dobrodziejstwami 64bit chyba trzeba by przesiąść się na linuxa. :blink: Nie wiem jakiego X64 ty miales ale ja polowy tego co piszerz nie uswiadczylem. ad1) Zgodze sie ze nie ma aplikacji czysto 64bit, ale emulowane dzialaja dobrze. ad2) Sterowniki - tu sie zgodze, nie do wszystkiego sa. ad3) hmmm nigdy nie sprawdzalem :] ad4) Ja odczułem poprawe działania, moze nie aplikacji jako takich ale windy. drobna ;) btw: Wszyscy gadaja ze X64 potrzebuje duzo ramu i duzo miejsca na dysku, nikt tylko nie zauwaza ze przyszle dziecko z redmond bedzie mialo jeszcze wieksze wymagania. PS: Ja mam tego wina : http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=17968 PS2: Siedze na nim od wrzesnia zeszłego roku. na drugim dysku Lin 32bit ;) Edytowane 24 Lutego 2006 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Uhm, tak Ci się wydaje. Też po przesiadce na A64 cieszyłem się na przesiadkę na XPx64 - wytrzymałem z nim jakiś tydzień. - całkowity brak podstawowych aplikacji, w tym sporej części sterowników - WOW64 działa tak sobie, połowa emulowanych aplikacji ma jakieś problemy a 1/4 nie działa poprawnie i wkońcu na pewno wykona niepoprawną operacje i nastąpi jej zamknięcie :P - XPx64 zżera 2x więcej miejsca na HD, niż normalne XP - wcale nie zauważysz poprawy wydajności, chyba że obwiesisz się stoperami i będziesz mierzył dokładnie wszystko Chyba przyjdzie czekać na vistę, bo z tego co można wyczytać w necie XPx64 pozostanie ciekawostką i nikt nie wziął go na poważnie. Póki co, chcąc cieszyć się na codzień dobrodziejstwami 64bit chyba trzeba by przesiąść się na linuxa. Nic dodać nic ujac. Win x64 na pewno fajna zabawka, ale nie do codziennej pracy. Wzrost wydajności praktycznie żaden, w 3d (mówie jak to jest u mnie) w 3dmark05 300 pkt w dół na kazdych sterownikach Catalyst, nie ma programów 64 bitowych - a to przecież podstawa. Ja po hmm, zaraz ilu ?... 5 miesiącach na XP64 wracam na x32. Będzie Vista, pomyślimy nad 64 bitami, bo jesli chodzi o oprogramowanie to istna porazka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Nic dodać nic ujac. Win x64 na pewno fajna zabawka, ale nie do codziennej pracy. Wzrost wydajności praktycznie żaden, w 3d (mówie jak to jest u mnie) w 3dmark05 300 pkt w dół na kazdych sterownikach Catalyst, nie ma programów 64 bitowych - a to przecież podstawa. Ja po hmm, zaraz ilu ?... 5 miesiącach na XP64 wracam na x32. Będzie Vista, pomyślimy nad 64 bitami, bo jesli chodzi o oprogramowanie to istna porazka. o matko 5 miesiecy? respekt, ja wytrzymalem tydzien na 64, pozniej powrot do x32 i teraz jade na dwoch systemach, zwykly do codziennej pracy, 64 do zabawy i testow a takze do grania (far cry z patchem i colin 5 z patchem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Ja na X64 jadę już długo, choć obecnie przesiadłem się na Linuxa, choć gdyby nie SuSE to na 100% dalej używałbym X64. Nic mi w nim nie brakuje :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 widze, ze kolega troche juz siedzi na 64, wiec moze mi pomozesz wciaz szukam sterow do drukarki Epson Stylus C45? i dobrego, szybkiego i co najwazniejsze skutecznego przerobienia eng. na pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Ja na X64 jadę już długo, choć obecnie przesiadłem się na Linuxa, choć gdyby nie SuSE to na 100% dalej używałbym X64. Nic mi w nim nie brakuje :-P a czy na SuSE x64 chodza dobrze programy x32 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) Adbok nie widzę żadnego powodu, dla którego na SuSE x86_64 miałbyś uruchamiać aplikacje i386, choćby z tego względu, że praktycznie wszystkie są dostępne w wersji x64, a jeśli nie to można sobie skompilować ze źródełek i nie ma bólu. Edytowane 26 Lutego 2006 przez netes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autococker Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Prosze o linka do sciagniecia win pro x64 PL jesli jest a jezeli nie to jakiejs innej wersji.Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 NIE MA. a angielski trial masz ze strony microsoftu do ściągnięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Prosze o linka do sciagniecia win pro x64 PL jesli jest a jezeli nie to jakiejs innej wersji.Dzieki 7 dni ZPP. Następny, który o to zapyta dostanie więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) pojawila sie nowa wersja Alcohola 120% ktora wspiera juz x64 :) http://www.alcohol-soft.com/ EDIT: ale sciema!! u mnie nie chodzi;( wywala ten sam blad co w poprzednich wersjach!! ;/ Edytowane 26 Lutego 2006 przez adbok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) @adbok To nie ściema - widziałeś przy czym jest gwiazdka? Make perfect 1:1 back-ups of CDs, Alcohol 120% is really the ultimate DVD*/CD emulation and burning software. * Now supports Windows64Bit systems Edytowane 27 Lutego 2006 przez netes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 @adbok To nie ściema - widziałeś przy czym jest gwiazdka? ale u mnie nie da sie zainstalolwac;( wywala mi ten sam blad co w starszych wersjach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Nawet zainstalować Ci się nie daje? Dziwne, bo u mnie śmiga :-P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Nawet zainstalować Ci się nie daje? Dziwne, bo u mnie śmiga :-P.a u mnie cos takiego wywala;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujuu Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Wracając do sprawy sterowników do modemu Sagema F@st 800/840 pod winde x64, przeszukując sieć znalazłem ten oto news z piątku 24 lutego. http://www.touslesdrivers.com/index.php?v_page=3&v_code=2060 News jest po francusku :/ Mile widziana osoba znająca ten język. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 @Wujuu Babelfisha użyj. The availability of those from now on is planned for the second quarter 2006 is between April 1 and June 30. - to z tego newsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 ten sterownik już jest, narazie tylko dla E3, posiadaczy tej wersji zapraszam na PM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujuu Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 The availability of those from now on is planned for the second quarter 2006 is between April 1 and June 30. stfu. Tp.Sa stfu Sagem Załatwiam sobie modem Thompsona i kończę z tą zabawą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 lista gier pod x64? kurde mialem kidys linka do forum z fajna lista tytulow i patchy pod 64bit, ale jakos nie moge go namierzyc zna ktos moze namiary na cos takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 stfu. Tp.Sa stfu Sagem Załatwiam sobie modem Thompsona i kończę z tą zabawą... Thompson to taka broń :-P, modem się Thomson nazywa :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...