sideband Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 www.nvidia.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktusr Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Witam. Zaczne może od tego że pytanie jest skierowane do użytkowników neostrady. Poszukuje sterowników do sagema fast 800 pod winde 64bit bo jako że zmieniłem platforme napaliłem sie na tego windowsa żeby chociaż zobacyzc jak dziala. Przeszukałem wątek w poszukiwaniu linka do jakiś sterowników i niestety nie znalazlem nic konkretnego. Czyzby nadal od premiery win xp pro 64 bit nie było supportu dla sagema ? przeciez to jest chore!. Jezeli dysponujecie takimi sterownikami prosze podajcie linka. Jeszcze ewentualnie ktos moze mi powiedziec czy istnieje mozliwosc wymiany modemu za friko w telepunkcie na inny ? np na thompsona ? i tutaj haslo z innego forum "rada jest taka skocz do telepunktu po thompsona bo sa do niego stery pod xp 64bit" Bo w sumie to mam 2 modemy i jeden jest nowiutki nigdy nie uzywany to moze by wymienili za friko ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Czy znalazł ktoś opensource'owe poprawnie działające drivery do HP Scanjet 2200C :?: HP olało temat i na 100% nie wypuści nowych driverów :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 To jest nowy system, czy dodatek do XP ? Mam XP Home Edition to mogę go sobie ściągnąć? O co w tym chodzi, bo troche nie zabardzo się orientuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Oddzielny, zupełnie nowy 64 bitowy system bardzo zbliżony do Win2003 Server 64bit. Interfejs Wygląda identycznie jak w XP Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 dobra jak nikt kworlda nie odpalil na x64 tomoze propozycja jakiegos tunera z ktorym niebedzie problemu ??? Lenistwo, błogie lenistwo, było 3000 razy napisane. Leadtek Winfast TV2000 Expert działa wyśmienicie :) Wszelkie wynalazki na BT878 również. Philipsy 7134 nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Mam proste pytanie. Będe w najbliższym czasie stawiał na nowo windę i nie wiem czy instalować XP SP2 czy x64. Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Zdecydowanie x64. Stabilniejsze, szybsze, prawie same zalety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Poszukaj driverów do kontrolera pod XP 64bit - nie będzie problemów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serekin Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 [...] i tutaj haslo z innego forum "rada jest taka skocz do telepunktu po thompsona bo sa do niego stery pod xp 64bit" [...] i tego sie trzymaj, nic innego ni ewymyslisz, gorzej bo ja mam nowy modem ten ZTE coś tam i do niego to już tragedia jest znaleść coś w jakimś ludzkim języku, wszystko po chińsku.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwabek Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Witam, nie mogę znaleźć sterowników do karty telewizyjnej: Medion TV-TUNER 7134 MK2/3 jest tam potrzebny prawdopodobnie: Philips WDM Driver bardzo proszę o pomoc, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Znalezienie tego w google zajmuje 20 sekund. Ehh http://tiny.pl/rv7f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwabek Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 szkoda tylko, że nie działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frezer Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) Czy mógłby ktoś sprawdzić czy działają sterowniki do sagem fast 800 pod winxp64 :wink: sam bym to zrobił ale nie mam teraz zainstalowanego :/ http://lgsagem.free.fr/drivers_fast800.htm Edytowane 2 Grudnia 2006 przez Frezer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Po miłych doświadczeniach z w2k3 x86, planuje przesiadke na w2k3 x64 enterprise. No i problem - czy tylko u mnie ostatni mail jaki powinien przyjść od MS, ten z linkiem i kluczem, po prostu nie dochodzi? Pierwszy potwierdzający zamówienie jest, następnego nie... maile w operze odbieram, więc to nie wina antispamu. Próbowałem już wp i gmaila... A innego sposobu na triala 180 dni niż strona MS chyba nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Cóż... czasy triali się skończyły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Sorry, ze wbije sie w dyskusje... ale chcialem wyprobowac x64 :) i nie widze na stronie ati driverow do mobility dla xp pro x64 :/ Nie ma ich ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Lenistwo, błogie lenistwo, było 3000 razy napisane. Leadtek Winfast TV2000 Expert działa wyśmienicie :) Wszelkie wynalazki na BT878 również. Philipsy 7134 nie wiem. niezabardzo chce mi sie sie 2 paczki puszczac na tuner - zreszta przesiadlem sie na 2k3 32 bit wiec problem znikl Po miłych doświadczeniach z w2k3 x86, planuje przesiadke na w2k3 x64 enterprise. No i problem - czy tylko u mnie ostatni mail jaki powinien przyjść od MS, ten z linkiem i kluczem, po prostu nie dochodzi? Pierwszy potwierdzający zamówienie jest, następnego nie... maile w operze odbieram, więc to nie wina antispamu. Próbowałem już wp i gmaila... A innego sposobu na triala 180 dni niż strona MS chyba nie ma... na wp nie dochodza - moze wp obcina jako spam :) pare dni temu zaciagnelem 2k3 bezproblemu, a jak studjujesz to zapisz sie do msdnaa, sciagniesz pelen system - nie triala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 mam problem z lexmarkiem x1170, nie moge znaleść sterowników, ma je ktoś może ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Sorry, ze wbije sie w dyskusje... ale chcialem wyprobowac x64 :) i nie widze na stronie ati driverow do mobility dla xp pro x64 :/ Nie ma ich ? :( Spróbuj Omegi najnowsze lub jeśli nie ma ich dla x64 użyj pliku inf z omeg na zwykłych sterach ati pod x64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Witam. Jakie dokładne oznaczenie ma koncowa wersja finalna win xp pro 64 bit ???? Pozdrawiam i dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizner5 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witam Sorki ze sie wbija w dyskusje, ale czy udało sie komus pod tą wersja systemu uruchomic modem sagem fast 800 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaxwardx Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) Czy jest polska wersja tej Windy? Jeśli tak, to może bym zainwestował. :) Edytowane 13 Stycznia 2007 przez zaxwardx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 juz ze 100 razy bylo napisane, ze niema polskiej wersji inwestowac?? za pare dni bedziesz mial viste w nia zainwestuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasek81 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Mam problemy z xp 64 - na razie nie śiągałem sp2 do tego.... ale nie mam directa 9.0c - ciągle widzi ver b - mimo ze próbuje upgradeować, nie mogę zainstalwoać nowych cadów bo nie ma windowsa installera 3.1 lub 3.0, no i mam blue screene po zainstalowaniu kodeków ;/ hm sam nie wiem czy dalej bawic sie z x64 - a wydawał sie całkiem sympatyczny ;/ a mozę płytke mam jakąś dziwną - ver built 3790 (sp1v 1069) - moze jest nowsza. ps nie mam też charakterystycznych kolorków jak w xp - chodzi i te tematy bary (idylla niebieska albo srebrna) dziwi mnie też że nie ma w nim firewalla ;) - to dobrze bo i tak nie uzywam go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 (edytowane) Mam problemy z xp 64 - na razie nie śiągałem sp2 do tego.... ale nie mam directa 9.0c - ciągle widzi ver b - mimo ze próbuje upgradeować, nie mogę zainstalwoać nowych cadów bo nie ma windowsa installera 3.1 lub 3.0, no i mam blue screene po zainstalowaniu kodeków ;/ hm sam nie wiem czy dalej bawic sie z x64 - a wydawał sie całkiem sympatyczny ;/ a mozę płytke mam jakąś dziwną - ver built 3790 (sp1v 1069) - moze jest nowsza. ps nie mam też charakterystycznych kolorków jak w xp - chodzi i te tematy bary (idylla niebieska albo srebrna) dziwi mnie też że nie ma w nim firewalla ;) - to dobrze bo i tak nie uzywam go. czy to nie jest przypadkiem ws2k3?? 3790?? Edytowane 23 Stycznia 2007 przez HiPhO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasek81 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 czy to nie jest przypadkiem ws2k3?? 3790?? nie to jest a właściwie był XP - ale mozę kopia jakaś dziwaczna Był bo juz odinstalowałęm i zainstalowałęm sobie server 20003x64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Witam. Niedlugo planuje przesiadke na x64 i kompletuje drivery, mam prawie wsio, brakuje mi tylko mojego Samsunga 173p. Ktos to widzial gdzies na sieci bo ja nie moglem nic znalesc :sad: Czy moze ktos ma ten monitor i dziala mu normalnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 kardas sam sobie zrób wystarczy kilka wpisów w pliku ini sterownika, generalnie nie jest to potrzebne bo po co tobie do lcd sterownik monitora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 kardas sam sobie zrób wystarczy kilka wpisów w pliku ini sterownika, generalnie nie jest to potrzebne bo po co tobie do lcd sterownik monitora ok pokombinuje Potrzebny bo magic tune z niego korzysta, a ten monit nie ma rzadnych przyciskow (tylko power on/off), a jakos trzeba robic jasniej/ ciemniej. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...