Gość zbig Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Ewidentny twój błąd. Moja rada: 1. Idź do kolegi i odpal płytkę żeby sprawdzić czy to błąd twojego kompa. 2. Podczas botowania trzeba wcisnąć dowolny klawisz (np. spacja albo enter) 3. w BIOSie musi być ustawiona opcja botowania z cdromu jako pierwszy napęd Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 mam pytanie - czy wiadomo już jaka jest różnica w wydajności/szybkości winxp 64 bit w porownaniu do xp32bit? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 :wiadomo już co z sterami do neostraday(sagem) :? Może pobawic się z sterami do linuxa :D :lol: :lol: Bo widnę musze postawić i nie wiem czy zassać 64bity czy od nowa jechac na 32. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Windows XP Professional x64 Edition trial software full link do darmowego triala 120 dniowego, po co wina kupować :lol: :lol: http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/e...tion/trial.mspx szkoda, że w gre nie wchodzi zassanie tylko wysyłka :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 wiadomo kiedy pojawi się FULL (polski) windows? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marketing Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 A po co ci polska wersja jak ta angielska chodzi jak polska. Wybierz sobie lokalizacje Polską, czcionki polskie programisty, zainstaluj reszte oprogramowania po polsku i pozmieniaj opisy pod ikonami na polski i już. Ja w swojej wersji wogóle nie zauważam żeby to była wersja angielska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) Windows XP Professional x64 Edition trial software full link do darmowego triala 120 dniowego, po co wina kupować :lol: :lol: 1411225[/snapback] a czy za tą przesyłkę trzeba płącić? bo jak nie to czemu sobie nie zamówić... :wink: Edit: "International orders may also be subject to import duties and taxes." czyli jednak chyba nie do końca za free... :/ PS. Czy na widnowsie 64 bitowym normalnie chodzą aplikacje, gry 32 bitowe?? Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez enigma_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 1. all pisze na stronie 2 przeczytaj ten wątek a sie dowiesz . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 A można być miłym i napisać "tak" lub "nie"?! Nie każdemu chce się czytać wątki gdzie (niestety) ponad 75% treści jest nie na temat. Jakby wszystko było pisane na temat to oczywiście, że bym przeczytał, a tak to raczej nie... Mogę prosić o odpowiedź? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plum Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) Szkoda tylko, że nie znalazłem jeszcze sterowników do SB 128 PCI bo mojej zintegrowanej muzycznej to sie wogóle "słuchać nie da" (ALC850). Ale chyba będę musiał się zacząć do niej przyzwyczajać. Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez Plum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Tak amplikacje 32-bit dzialaja. Sprawdzalem q3 i Et dopiero PB mnie kopalo ale jak samemu sie gra na wlasnym serku to dzialaja - dzialaja. CSS dziala bez zadnych problemow. Tylko sterowniki musza byc 64bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Dziękuje bardzo, o taką odpowiedź mi chodziło. :-) dszywala - nie mogłeś sam tak napisać tylko odrazu się uniosłeś?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 (edytowane) chce niedługo kupić A64 i czy jak zainstaluje xp 64 bit i do niego wszystikie potrzebne sterowniki 64 bitowe, to czy będe mógł grać w gry 32 bitowe np. Call of Duty, NFSU2 lub SWAT 4???? Edytowane 28 Kwietnia 2005 przez marcin.mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 enigma_pl mógłbym nie obraź sie ale wkurzaja mnie takie pytanie.... Po to ludzie to piszą żeby ktos to czytał a nie pytał non stop o to samo i tak błędne koło.... dopiero Co odpowiedział Ci tasslehoff a już marcin.mb pyta dokjłądnie o to samo :mur: Nie uważasz że to bez sensu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 sory nie zauważyłem ale wiesz ten temat jest teraz bardzo aktualny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sayetan Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 w gierki ktore maja w sobie PunkBustera nie pograsz, kopac Cie bedzie za O/S Privigles napisalem juz do evenbalance i to co dostalem: The 64-bit version of Windows is not yet fully supported. Your issue is most likely due to this fact. We will make sure that a port of Punk Buster is available for the 64-bit version of Windows soon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 (edytowane) http://www.komputerswiat.pl/nowosci/news6287.asp :angry: ostatnie zdania Edytowane 28 Kwietnia 2005 przez marcin.mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbig Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 A ja nadal Was nie rozumiem po jakiego grzyba czekacie na polską wersję jak ta angielska chodzi jak polska. Mnie naprawde nic nie brakuje z polskiej wersji, a to że niektóre napisy są po angielsku ( i to najczęściej są nazwy programów bo menu kontekstowe to prawie wszędzie mam po polsku) to naprawde jest taki drobiazg, że nawet tego nie zauważycie. Wspólczesne języki tak się dokumentnie wymieszały że ja naprawde nie zwracam uwagi na to co jest w jakim języku napisane. Kurcze dajcie jakis konkretny przykład problemu językowego w tym systemie bo już naprawde myślę że z de&^%*&mi mam do czynienia. Pozdrawiam gorąco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 (edytowane) powiedzcie mi czy pod tym 64 xp chodzą gierki normalne 32 bit ?? aha : mam partycje 3 gb na której mam winde xp pro a na drugiej 16 gb mam gry no i całą reszte ... teraz powiedzcie czy jak zainstaluje 64 bit na partycji 16 gb to potem jak bym chciał go usunąć żeby mi została ta stara winda to da się tak żeby nie formatować całego dysku 16 gb ???? i czy wszystkie progsy chodzą pod tym systemem ??? (i gry oczywiście:>) Edytowane 28 Kwietnia 2005 przez kev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Tak, ten windows jest kompatybilny w dol czyli amplikacjie, gry itd. 32-bit obsluguje i smigaja. Bardziej po polsku nie umiem napisac. Chyba ze bedziesz musial isc na kurs czytania ze zrozumieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 A ja nadal Was nie rozumiem po jakiego grzyba czekacie na polską wersję jak ta angielska chodzi jak polska. Mnie naprawde nic nie brakuje z polskiej wersji, a to że niektóre napisy są po angielsku ( i to najczęściej są nazwy programów bo menu kontekstowe to prawie wszędzie mam po polsku) to naprawde jest taki drobiazg, że nawet tego nie zauważycie. Wspólczesne języki tak się dokumentnie wymieszały że ja naprawde nie zwracam uwagi na to co jest w jakim języku napisane. Kurcze dajcie jakis konkretny przykład problemu językowego w tym systemie bo już naprawde myślę że z de&^%*&mi mam do czynienia. Pozdrawiam gorąco. 1416242[/snapback] No jeśli chodzi o j. polski to ja też czekam :D , a dlatego że tu jest Polska :angry: , a nie jakaś zasrana Ameryka. Jak wszyscy będą myśleli podobnie jak ty to biada nam i naszemu pięknemu językowi. A "de&^%*&mi" to sobie możesz u siebie na wiosce kolegów nazywać, ale nie nas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 ej a jak mam zwykłego procka ,nie 64 bitowego to moge tą winde zainstalować ??? bo jak włączyłem to to pokazało THE VERSION OF WINDOWS CANNOT BE INSTAL ON THIS MACHINE czyli sobie nie zobacze na swoim sprzęcie jak to chodzi ???? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marketing Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Nie zobaczysz. Musisz mieć procesor minimum AMD 64 3000 (AMD 64 oznacza że procek realizuje kod w trybie 64 bitowym). W twoim wypadku konieczna jest zmiana procesora i obawiam się że płyty głównej też, no chyba że płyta ma Socket 939 lub 754. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Do systemy 64-bit jest wymagany procesor w systemie 64-bitowym, proste i logiczne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 siemka :) ja dzisiaj instalne sobie WinXP Proffesional 64-bit edition RC2 co o nim sadzicie ?? mam jeszcze pytanko jak beda dzialac alpikacje (czy warto wogole go instalowac i czy 32 bitowe aplikacje beda dzialay oraz czy SERVICE PACK 2 pod 32 bitowy system dziala pod niego oraz czy WINDOWS UPDATE czy w nim dziala :) praktycznie piszcie co wiecie :) czekam :D pozdra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Nie mozna na niego instalowac SP z innych wersji systemu. Czyli zapomnij o SP2 do XP-32bit bo to zupelnie inna latka do czego innego. A czy 32-bit aplikacje w XP64bit RC2 beda dzialac to nie jestem pewny w 100% ale na Final edition dzialaja w 100% bo u mnie chodza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Nie mozna na niego instalowac SP z innych wersji systemu. Czyli zapomnij o SP2 do XP-32bit bo to zupelnie inna latka do czego innego. A czy 32-bit aplikacje w XP64bit RC2 beda dzialac to nie jestem pewny w 100% ale na Final edition dzialaja w 100% bo u mnie chodza. 1422972[/snapback] to kurde skad mam ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> SERVICE PACK 2 pod 64 bity ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 ale jak nie było sterów do sagema fast 800 tak nie ma :-/ :-| :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 to kurde skad mam ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> SERVICE PACK 2 pod 64 bity ?? 1422974[/snapback] A do czego Ci ten SP potrzebny? To jest nowy system i nie wymaga aktualizacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Niektórzy to są przeje...ni :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...