zonk Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Witam czy mozna jakos obejsc aby mozna bylo na tej karcie uruchomic gre ktora wymaga DX 9.0?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Z tego co wiem każda gra ( nie licząc 3DMakrów ) uruchomi sie na GF MX 440, po prostu nie bedzie efektów jakie możemy zobaczyć, no i gra nie bedzie zbyt płynnie chodzić :) Także nie wiem w czym problem. Być może nie chodzi o obsługe efektów Dx które potrafi wykonać karta a o zinstalowanego DirectX na systemie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonk Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 wojna na pacyficu nie uruchamia sie,komunikat"karta nie obsluguje DX 9.0" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Tak MoH:PA, Prince of Persia i chyba jakis Splinter Cell sie wogole nie wlaczy.. Moze jeszcze jakas gra ale nie kojarze.. Takze Qaum jest troche w bledzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 nic nie zrobisz zeby sobie POGRAC w ta gre... (na 3d analyzer pewnie nawet 1 fpsa nie bedze...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taipan Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Ten komunikat o braku wsparcia dx9 jest troche mylacy bo wystarczy miec karte z dx8.1 by cieszyc sie gra w Medal Of Honor: Pacific Assault. Fakt faktem ten geforce nie ma zadnego z nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roboty2 Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 ludzie tu chodzi o to że MX440 nie obsługuje PixelShader i nie da rady grać w te gry. Tak samo jest z Richard Burns Rally wyskoczy komunikat ze karta nie obsługuje PS, a tu wyskakuje brak DX9 choć PS było już w DX8.1. Ale i tak byś sobie na tej grafie nie pograł bo to jest juz lipa, miałem taką jeszcze w październiku i sie jej wyzbyłem puki była coś warta:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afroman Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Ten komunikat o braku wsparcia dx9 jest troche mylacy bo wystarczy miec karte z dx8.1 by cieszyc sie gra w Medal Of Honor: Pacific Assault. Fakt faktem ten geforce nie ma zadnego z nich. 1264532[/snapback] Ja mam kompa jak w podpisie, mohpa chodzi na 800x600 srednie detale plynnie, fps-ow nie sprawdzalem :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 bo masz sprzętowe wsparcie dla DX8.1, którego wymaga MoH... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roboty2 Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 A takie małe pytanko :D jak by śmigał na moim kompie ten MOHPA na 1024x768, przyzwoitych texturkach itd.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Wrozki to nie ten adres.. www.wrozki.pl ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...