Lukas Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Tytuł mówi sam za siebie. Oglądałem kompa, który miał najpierw firmowe MSI drivery i po zainstalowaniu nowych trochę głupieje aplikacjach 3d - wyrzuca z zgry , bądź restaruje system. Nie wiem czy to winna tkwiących gdzieś w systemie elementów MSI (trudnych do usunięcia bez reinstalki windowsa) czy złej współpracy z 40.72...chociaz te np. u mnie działaja bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Może być tak jak piszesz (pozostałości po MSI) ale to raczej powinno być na software. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 zainstaluj wczesniejsze detonatory (np 30.82 albo 40.41) bo 40.72 to BETA czyli "moze_robic_problemy" :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 ja mialem: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=11491 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 kielkac patrz wyrzej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Windows XP PicelView GF4MX440 64MB Ultra Detonatory 40.72 - zero problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Czyli jak zawsze: albo są problemy...albo ich nie ma !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 U mnie na karcie MSI GF4 4200 w grach nie zauwazylem problemow ( ale gralem tylko w 2 czy 3) za to byly problemy z kiepska jakoscia na TV-OUT. Zadne zmiany ustawien nic nie daly. Powrot do wersji 30.00 zalatwil sprawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 ja mam kłopoty z OC :( na starych detkach mój prolink świetnie się kręci i bez problemów przechodzi 3dmarka. na nowych >>> podniosę o 10 MHz i mark sie wywala. może chłopcy z nvidii popracują nieco nad serią 40, bo jak narazie to 30 była najlepsza ( dla mnie ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 kielkac patrz wyrzej :) widzialem to, na 30.30 nie ma problemu a na 40.41 jest jeszcze gorzej... przy wchodzeniu do wlasciwosci sterownika: "...program wygenerowal blad i zostanie zamkniety..." tragedia... wykluczam awarie karty, ze wzgledu na poprawne dzialanie na 30.30... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 u mnie nie ma zadnych problemow. te nowe detki instaluj odrazu po instalacji windy. Nie ładuj innych tylko od razu te nowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 u mnie nie ma zadnych problemow. te nowe detki instaluj odrazu po instalacji windy. Nie ładuj innych tylko od razu te nowe jesli to bylo do mnie, to dzieki, ale to nic nie daje... czekam wciaz na dalsza pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 detonatordestroyer moze pomoze, ten programik (podobno) usuwa wszystkie syfy ktorych nieusowa standardowe odinstalowanie (wpisy w rejestrze itp. itd.) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Kielkac ja miałem wlasnie ten sam problem wchwłasciwosci kartyi bład. Instalka wina i od razu stery i pomogło. Hmmm nie wiem czemu u ciebie nie działa. Chociaz co sie dziwic to bety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 detonatordestroyer moze pomoze, ten programik (podobno) usuwa wszystkie syfy ktorych nieusowa standardowe odinstalowanie (wpisy w rejestrze itp. itd.) :) Z tego co próbowałem to nie działa on pod XP - pod 98se no problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 No to pod xp zostaje reczne czyszczenie rejestru ew przywaracanie sysgtemu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 ja ma msi mx440 i det.40.72 i LUX!!! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 No to pod xp zostaje reczne czyszczenie rejestru ew przywaracanie sysgtemu :( NORTON GHOST !!! jedyne słuszne rozwiązanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 No to pod xp zostaje reczne czyszczenie rejestru ew przywaracanie sysgtemu :( NORTON GHOST !!! jedyne słuszne rozwiązanie otoz to !!! jakie destroyery, jakie przywracania systemu ??? niestety, moj problem zostaje nierozwiazany :-(, ale dziekuje wszystkim za rady... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Dokończyłem sprawę - TO JEDNAK DETONATOR 40.72 !!! Cofamy się Ghostem, detonator 30.82 i...no problem !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...