Lukas Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Sprawa dotyczy Durona 1200. Zauważyłem lekko nadkruszony jeden narożnik - czy to może być powodem chwilowych niestabilności systemu w aplikacjach 3d. Komp zrobił się nagle bardzo kapryśny - raz chodzi bez problemu, bije rekordy w benchmarkach, zalicza Stability Test przez godzinę i NIC. A czasem natychmiast wyrzuca z gry. W MS office jest ok. Grafika odpada - na innej to samo, pamięć jest ok, hdd też. Temperatura na procku nie przekracza 45 stopni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 sam sobie juz odpowiedziales na pytanie, masz ukruszony pro cek i to jego wina :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angela Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Niestety,a le procesory AMD po lekkim ukruszeniu albo w ogóle nie działają albo tak jak twój szaleją. I tak masz szczęście, że jeszcze ci komp wstał:) Jeśli trafisz na serwis, który wymieni ci tego procka (chyba jest jeszcze na gwarancji) to powinieneś skakać do góry, gdyż firma AMD nie przyjmuje ukruszonych procków na serwis :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Dodam, że kiedy instalowałem system na tym kompie miałem dwa totalne zwisy a za trzecim razie, po paru godzinach przerwy, wszystko poszło ok! Zatem procesor ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Cytat Dodam, że kiedy instalowałem system na tym kompie miałem dwa totalne zwisy a za trzecim razie, po paru godzinach przerwy, wszystko poszło ok! Zatem procesor ??? Na bank procek. Jak masz gwarancję to próbuj go wymienić. Tylko spróbuj np. wypełnić czymś podobnym ukruszenie bo w serwisach się wycwanili i oglądają przez lupę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 jakis miesiac temu ukryszyla sie moja AGOIA 1700 :(( na poczatq byla masa zwisow myslalem ze juz po procku, minal jeden dzien i od tego czasu nie mam problemu, zadnych zwisow i wszytsko pracuje normalnie nawet da sie bez problremu podkrecac do 2000 + bez podnoszenia napiecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Czy dodanie miedzianej blaszki, której niestety nie było - nawet w tej sytuacji może ustabilizować sytuację. Ukruszenie jest dosłownie minimalnie a tak będzie przynajmniej równomierny docisk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naro Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 według mnie na blaszkę już za późno :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 blaszka nic nie da..... acha nie chce cie martwić ale mój d 1200 chodził ukruszony z miesiąc i mu sie odechciało :roll: teraz hulam na nowym i jestem ostrozniejszy przy zakładaniu boku hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...