eGologic Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Chciałem sobie kupić coś w miarę porządnego do chłodzenia proca i zauważyłem dwie podobne konstrukcje. Tt Silent Tower i Tt Tower 102 bo o nich tu mowa są bardzo podobne nawet można by powiedzieć że identyczne gdyby nie trzy różnice : 1. w Tt Silent Tower 102 jest wentylator a w Tt Tower 102 nie ma 2. cena, w niektórych sklepach różnice dochodzą nawet do 60zł 3. inne naklejki Obie wieże mają po 59 aluminiowych finów i 3 heatpipe'y i wyglądają identycznie nie licząc wentylatora i naklejki. Czy jest jakaś większa różnica oprócz tych które wymieniłem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informatoł Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 (edytowane) że identyczne gdyby nie trzy różnice no, drobiazg 1. w Tt Silent Tower 102 jest wentylator a w Tt Tower 102 nie ma słuszna obserwacja, ale chyba piszezz o 102 i 112 albo o Tower 102 i Silent Tower czyli albo o CL-P0025 i CL-P0015 (róznica tylko w dołaczonym wentylu SilentCat) albo o CL-P0015 i CL-P0024 (róznica w materiałach) Moge ci swojego Silent Towera puścić za 150zł. Wyszlifowany i z lepszymi niż fabryczne podkładkami. Edytowane 8 Lutego 2005 przez Informatoł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...