Buzzy Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Potrzebuje jakis program co bym mogl zgrywac przez wyjscie mikrofonowe albo line in.. Chodzi mi o cos w miare prostego i dobrego.. Sąsiad chce zgrac sobie kilka plyt gramofonowych na kompa.. A niezabardzo wiem jaki program mu do tego polecic.. Zapodacie cos ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Potrzebuje jakis program co bym mogl zgrywac przez wyjscie mikrofonowe albo line in.. Chodzi mi o cos w miare prostego i dobrego.. Sąsiad chce zgrac sobie kilka plyt gramofonowych na kompa.. A niezabardzo wiem jaki program mu do tego polecic.. Zapodacie cos ;] 1264417[/snapback] Winda ma rejestrator dzwięku to wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Ale w windowsowym mozna nagrywac tylko 60sekund.. Chyba ze ktos wie jak to zwiekszyc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 jak masz SB Live to tam w pakiecie ze sterami jest taki fajny prosty programik do nagrywania dzwieku, bez zadnych limitow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Zdecydowanie Audacity - darmowy http://audacity.sourceforge.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Zdecydowanie poszukaj . Audiograber . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...