Skocz do zawartości
Plantator

Szybkość Barracuda Ata IV

Rekomendowane odpowiedzi

Ile wam w Sandrze wyciągają takie dyski??? U mnie jest 17500, wiec cgyba cos jest nie tak............................

Ja w Sandra 2002 Pro na Barracuda II 20GB ATA66 wyciagam 17 000 :twisted:

ja bym sie sandrą nie kierował

w zależności od konfiguracji dysku(partycje itd itp) różnie to wychodzi raz miałem 21000 raz 17000 u brata 22000 także sam widzisz(oba b4 40GB)

p.s. są to wartości przybliżone nie pamiętam dokładnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile wam w Sandrze wyciągają takie dyski??? U mnie jest 17500, wiec cgyba cos jest nie tak............................

Ja w Sandra 2002 Pro na Barracuda II 20GB ATA66 wyciagam 17 000 :twisted:

ja bym sie sandrą nie kierował

w zależności od konfiguracji dysku(partycje itd itp) różnie to wychodzi raz miałem 21000 raz 17000 u brata 22000 także sam widzisz(oba b4 40GB)

p.s. są to wartości przybliżone nie pamiętam dokładnie

dokładnie tak jest. Ja na swoi mdysku na mniejszej partycji(6,5gb) mam ok. 20500 , a na pozostałem ok. 15000-16000

Więc podaj jak masz dysk spartycjonowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

C:10

D:25

E:5

Byc może zależy to od partycji. Ale powiem wam, że własnie wczoraj zacząłem go juz słyszeć. Buczy tam sobie i buczy, a dałbym sobie uciąć małego, że jeszcze tydzień temu nie buczał  8)

Więc sprawdź partycję c:

Powinna ona być co najmniej na poziomie mojej (tej 6,5gb).

Wiec zrób szybki test.

A jeszcze jaką masz magistralę bo u mnie te 20500 to miałem przy pci=37

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to zależy od tego ila masz szajsu na dysku i jak jest pofragmentowany... mój na czystej partycji 27gb wyciąga jakieś 28000 - nawet troche ponad - a sprawdzaliśmy dysk kolesia 80gb (też barak) tyle że partycja była zasrana, pofragmentowane itp to ledwo 22000 wyciągał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...