Skocz do zawartości
daniel11111

Jak Sprawdzic Temperature?

Rekomendowane odpowiedzi

Temperatury pamieci nie sprawdzisz programowo.

Niektore firmowe kosci maja specjalne termotry naklejane na radiatory ktore poprzez kolor obrazuja dana temperature.

A o ile sie nie myle fxy maja juz pomiar temperatury a mozesz sprawdzic to klikajac na zaawansowane wlasciwosci we wlasciwosciach ekrnu. Prosciej mowiac w sterownikach do grafy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temperatury pamieci nie sprawdzisz programowo.

Niektore firmowe kosci maja specjalne termotry naklejane na radiatory ktore poprzez kolor obrazuja dana temperature.

A o ile sie nie myle fxy maja juz pomiar temperatury a mozesz sprawdzic to klikajac na zaawansowane wlasciwosci we wlasciwosciach  ekrnu. Prosciej mowiac w sterownikach do grafy

1264490[/snapback]

Patrzyłem u siebie i nie mogę znaleść temp. GFTi4200, hmm ja biore wlasc/ustawienia/karta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Program Everest (starsza Aida) w zakladce czujniki automatycznie wylapuje wszystkie czujniki jakie masz w kompie i podaje temperatury sprobuj tym programikiem. Jesli nei pokazuje ci temperatury pamieci i grafy to pozostaje ci metoda Reczna :) termometr ;] Termometr Laserowy

Edytowane przez ]Abe[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi