daniel11111 Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 jakie programy do tego sluza i jakie powinienej miec temperatury na fx 5600 256 ram i noname 512 ddr400?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Temperatury pamieci nie sprawdzisz programowo. Niektore firmowe kosci maja specjalne termotry naklejane na radiatory ktore poprzez kolor obrazuja dana temperature. A o ile sie nie myle fxy maja juz pomiar temperatury a mozesz sprawdzic to klikajac na zaawansowane wlasciwosci we wlasciwosciach ekrnu. Prosciej mowiac w sterownikach do grafy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lovercraft Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Temperatury pamieci nie sprawdzisz programowo. Niektore firmowe kosci maja specjalne termotry naklejane na radiatory ktore poprzez kolor obrazuja dana temperature. A o ile sie nie myle fxy maja juz pomiar temperatury a mozesz sprawdzic to klikajac na zaawansowane wlasciwosci we wlasciwosciach ekrnu. Prosciej mowiac w sterownikach do grafy 1264490[/snapback] Patrzyłem u siebie i nie mogę znaleść temp. GFTi4200, hmm ja biore wlasc/ustawienia/karta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Gf4 Ti nie ma akiej opcji nawety. Mozliwosc kontrolowania temperatury pojawila sie dopiero od modeli FX bodajze ale moge sie mylic i czy 5200 ja ma to niewiem... Te wyzsze modele napewno tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
]Abe[ Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) Program Everest (starsza Aida) w zakladce czujniki automatycznie wylapuje wszystkie czujniki jakie masz w kompie i podaje temperatury sprobuj tym programikiem. Jesli nei pokazuje ci temperatury pamieci i grafy to pozostaje ci metoda Reczna :) termometr ;] Termometr Laserowy Edytowane 11 Lutego 2005 przez ]Abe[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 zaden program mu nie pomoze bo na ti 4200 nie ma zamontowanego czujnika .. wiedz o temp mozesz pomazyc .. chyba ze samemu sbie przyczepisz czujnik ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...