metal Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Natchneło mnie do napisania tego posta zainstalowanie i zapuszczenie sof2 na mojim odmłodzonym konfigu. Myślałem że sobie będę mógł płynnie pograć a tu [gluteus maximus] !!! 8O :evil: plansza ładowała się chyba ok.9minut a jak już się włączyła to nie dało się grać [ustawienia na high] ale później coś ruszyło i dało się pograć lecz czasami przycinało :? ... Więc najbardziej spierdzieloną[beznadziejnie napisaną] gierką dla mnie jest: sof2 i mafia ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 nie wiem co masz do mafii ??:) Jak dla mnie najbardziej z<span style="color:red;">[ciach!]</span>a gra jest battleFiled 1942 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 jak masz orginał sof2 to dziwne a jeśli to beta to jest normalne (no chyba ,że masz aspiracje i chcesz grać w 1600x1200 -chodzi o pełną) ,ja na beci spoko mogłem grać z wszystkimi ustawieniami na max i 800x600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 chyba masz cos zajebiscie zwalone w konfigu-gierki wymiatają az miło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 No właśnie co ty chcesz od mafii? przecież nie ma się co dziwić że trza mieć mocny sprzęt na taką piękną grafe i w Twoim przypadku napewno więcej ramu i mocniejszy procesor ja tam wolę zeby cięło nizelo miałaby ta gra wyglądać jak GTA3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 1. Duke Nuken 4 Ever 8O :lol: - ile razy można zmieniać engine??!!! 2. Battlefield 1942- nie uruchamia się :? 3. Mafia- chrupała tak strasznie, że oddałem ją dla kupla, bo mu na Geforce 2MX400 + Athalon 1200 + DD-R266 działa całkiem nieźle :oops: :x 4 Spierdalman- de muówi- postać sama biega, skacze, no nie chce sie poddać kontroli, kompletnie nie chce reagować na polecenia- sztuczna Inteligencja czy co??!! 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 NHL2k3 moim zdaniem ea zyebalo troche ta gre Bf1942 fakt jakos tak po odpaleniu full i po przejsciu sp dla alliesow gra mi sie znudzila Gore myslaem ze bedzie lepsze mpdemo tak fajnie sie zapowiadalo a ty zonk troche homam4 kompletna KASZANA!! to maja byc gry tego roq czy ogolnie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 ...... a jak już się włączyła to nie dało się grać [ustawienia na high] ale później coś ruszyło i dało się pograć lecz czasami przycinało :? ... na moim konfigu (widzisz w podpisie) w 1280x1024 , wszycho na maxa dziala super (bez AA ofkors) wiec masz cos spierdzielone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 ...... a jak już się włączyła to nie dało się grać [ustawienia na high] ale później coś ruszyło i dało się pograć lecz czasami przycinało :? ... na moim konfigu (widzisz w podpisie) w 1280x1024 , wszycho na maxa dziala super (bez AA ofkors) wiec masz cos spierdzielone wiem bo nie zainstalowałem via 4in1 :D i prze to mi się tak działo... ale i tak uważam że sof2 nie wyszło sof było o wiele lepsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Kiepska była SIN (ktoś pamięta?). W wersji oryginalanej były problemy z dzwiękiem i wczytywała się z 10 minut - myślałem że komp się zawiesił. Dopiero wydany potem patch (ważył z 19MB, wtedy to było strasznie dużo) częściowo rozwiązał sprawę, częściowo bo dalej dzwięk nie zawsze chodził :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Kiepska była SIN (ktoś pamięta?). W wersji oryginalanej były problemy z dzwiękiem i wczytywała się z 10 minut - myślałem że komp się zawiesił. Dopiero wydany potem patch (ważył z 19MB, wtedy to było strasznie dużo) częściowo rozwiązał sprawę, częściowo bo dalej dzwięk nie zawsze chodził :Dproblemy byly tylko z kartami creative na pci bo wlaczal sie eax (a zeby to wylaczyc wystarczyla jedna komenda w grze) (niestety to bylo z winy Firmy Creative bo tak drivery zrobili) na kazdej karcie poczawszy od sb 64 PCI na awe64 bylo ok, a co do wgrywania to nie na kazdym kompie tak bylo ale zgadzam sie z toba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Homer co ty mówisz :P Sin był ekstra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 SIN to był syf... bodajże to była pierwsza gra, w któej zobaczyłem "znikające" zwłoki... tzn, po zabiciu wrogów, zwłoki stawały się transparentne i niczym duchy znikały. Wcześniej tego efektu nie widziałem, i bardzo mnie to rozeźliło, bo odkąd pamiętam wszystkie gry stosują ten durny efekt znikających trupów! A PO CHOLERE??? Może by tak jeszcze znikające ściany, mapy i całe levele? To ja mam na to odpowiedź w postaci znikającej gry z dysku... SYF :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 SIN to był syf... bodajże to była pierwsza gra, w któej zobaczyłem "znikające" zwłoki... tzn, po zabiciu wrogów, zwłoki stawały się transparentne i niczym duchy znikały. Wcześniej tego efektu nie widziałem, i bardzo mnie to rozeźliło, bo odkąd pamiętam wszystkie gry stosują ten durny efekt znikających trupów! A PO CHOLERE??? Może by tak jeszcze znikające ściany, mapy i całe levele? To ja mam na to odpowiedź w postaci znikającej gry z dysku... SYF :(A po taka cholere ze im wiecej tekstur i postaci tym wieksze obciazenie kompa a co do zmikajacych zwlok to w q1 tez znikaly po jakims czasie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 a tak apropo to moim zdaniem giera byla zajebista a cieszy mnie to ze Ritual zastanawia sie nad fabula 2 czesci bo jak wiemy ze dodatek skonczyl sie tak jak by miala byc czesc 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOstek Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Popieram Sewera. Najbardziej z<span style="color:red;">[ciach!]</span>a gra pod wzgledem wymagan sprzetowych w jaka ostatnio gralem jest battleFiled 1942. Pozatym uruchamia mi sie tylko w 60Hz odswiezaniu. Jak tylko zmiene na wyzsze to sie wywala. A oprocz powyzszych burakow rozczarowala mnie takze merytorycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 gry szroty 1.Diablo 2 / klimat / chodzona bijatyka a nie rpg 2.Gta3 / silnik 3.heiden and dangeros / silnik 4.baldur 2 / klimat 5.sega rally 2 / silnik , nie sprostala konkurecji 6.final fantasy 8 / summony gry dobre 1.quake 3 2.star wars JK 3.MOHAA 4.colin 2 5.rally trophy gry wnoszace cos do gatunku 1.sega rally / saturn / grafika , model jazdy , jak na temte czasy 2.tomb raider 1 / klimat grafika , grafika jak na tamte czasy 3.virtua fghter 2 / saturn / wszystko 4.final fantasy 7 / rpg 5.shenmue 1,2 / dreamcast / rozmach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbb Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Nie zgadzam się z tym, że SIN był syfem. Design leveli był wspaniały.Tak dobrej muzyki nie slyszlem dotychczas w żadnej grze FPP. Wprowadzała do gry wspaniały klimat. Gra była długa i wciągająca. Ciekawe ilu z was wie, ile było ścieżek prowadzących do głównego celu w tej grze ? :) Zgodze się z tym, że gra z początku była niedopracowana, wypuszczona zbyt wcześnie, lecz szybko wydany patch dużo poprawił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Nie zgadzam się z tym, że SIN był syfem. Design leveli był wspaniały.Tak dobrej muzyki nie slyszlem dotychczas w żadnej grze FPP. Wprowadzała do gry wspaniały klimat. Gra była długa i wciągająca. Ciekawe ilu z was wie, ile było ścieżek prowadzących do głównego celu w tej grze ? :) Zgodze się z tym, że gra z początku była niedopracowana, wypuszczona zbyt wcześnie, lecz szybko wydany patch dużo poprawił. zgadzam sie z toba w 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturnow Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Nie zgadzam się z tym, że SIN był syfem. Design leveli był wspaniały.Tak dobrej muzyki nie slyszlem dotychczas w żadnej grze FPP. Wprowadzała do gry wspaniały klimat. Gra była długa i wciągająca. Ciekawe ilu z was wie, ile było ścieżek prowadzących do głównego celu w tej grze ? :) Zgodze się z tym, że gra z początku była niedopracowana, wypuszczona zbyt wcześnie, lecz szybko wydany patch dużo poprawił. zgadzam sie z toba w 100% Ja tą grę z 10 razy przeszedłem po prostu rulez, jeszcze ją mam nawet :D gra miodzio, strasznie długa gra , nie jak te 2 dniowe gry co teraz robią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Gta 3 za engine MoHHA i RTCW drobne ale strasznie denerwujące błędy (np. strzelają do ciebie przez skałę itp.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Nie zgadzam się z tym, że SIN był syfem. Design leveli był wspaniały.Tak dobrej muzyki nie slyszlem dotychczas w żadnej grze FPP.no sory ale muza o wiele lepsza byla w q1 i w reszcie quakuff no moze po za 3 ale dodatki do q2 byly z ql muza o q1 nie bede sie wypowiadal bo to bylo miszczostwo NIN roxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Nie zgadzam się z tym, że SIN był syfem. Design leveli był wspaniały.Tak dobrej muzyki nie slyszlem dotychczas w żadnej grze FPP.no sory ale muza o wiele lepsza byla w q1 i w reszcie quakuff no moze po za 3 ale dodatki do q2 byly z ql muza o q1 nie bede sie wypowiadal bo to bylo miszczostwo NIN roxxwiesz to zalezy jakiej kto muzyki sucha bo nie kazdy trawi metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Nie zgadzam się z tym, że SIN był syfem. Design leveli był wspaniały.Tak dobrej muzyki nie slyszlem dotychczas w żadnej grze FPP.no sory ale muza o wiele lepsza byla w q1 i w reszcie quakuff no moze po za 3 ale dodatki do q2 byly z ql muza o q1 nie bede sie wypowiadal bo to bylo miszczostwo NIN roxx Myslalem, ze w q1 nie ma muzy. Moze mam inna wersje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Nie zgadzam się z tym, że SIN był syfem. Design leveli był wspaniały.Tak dobrej muzyki nie slyszlem dotychczas w żadnej grze FPP.no sory ale muza o wiele lepsza byla w q1 i w reszcie quakuff no moze po za 3 ale dodatki do q2 byly z ql muza o q1 nie bede sie wypowiadal bo to bylo miszczostwo NIN roxx Myslalem, ze w q1 nie ma muzy. Moze mam inna wersje :) hehe byla ale w wersji plytowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 a ja zajebiscie rozczarowałem sie NO ONE LIVES FOREVER 2 nie umywa sie do czesci pierwszej , a przeciez mineły 2lata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciopik Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Najbardziej z<span style="color:red;">[ciach!]</span>ą gierką jest stanowczo SoF II :twisted: ito obojetne czy beta czy orginał :evil: Co do Mafii i Baelfielda nie miałem żadnych problemów :D Athlon 1200 Geforce 2 MMX 400/32 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 No to ja podam, jakie gierki wedłum mnie to szajs: - Diablo 2 (nuuudy, aż dziw, że kupiłem oryginał, ale po diablo 1 spodziewałem się czegoś lepszego, ale znudził mi się po 2 miechach). - 4x4 evo (obydwie wersje to totalny szajs, źle się jeździ, niby samochody terenowe, ale wyścigi polegają na szybkiej jeździe, a nie na pokonywaniu przezzkód - w dwójce już jest trochę lepiej) - Nina (czy jakoś tak, jeden z Polskich FPP, w życiu nie widziałem takiego syfu) Było jeszcze wiele szajsowatych gierek, ale albo w nie nie grałem (ze względu na artykuły w pismach komputerowych), albo zapomniałem, bo zagrałem w nie tylko raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Z nowych to nie podobie mnie sie Moto GP - grafa spoko ale model jazdy calkiem syfiasty (np jazda po trawie w pelnym zlozeniu to kpina) zrobili z tej gry idiotyczna zrecznosciowke ktora nawet do piet nie dorasta gp500 i sbk2001. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Jezu jak wam sin mugł się podobać chyba Half-Life nie widzieliście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...