daFojtek Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 I jeszcze taki polski Wolfenstein - "Mortyr". Moze to i juz ma pare latek, ale pech chcial, ze wpadla mi w rece po przejsciu RTCW. Moja reakcja byla raczej do przewidzenia... Pozdrawiam Święty jak bys gral w Mortyra zaraz po tym jak wyszedl to mysle ze bys byl zadowolony a ze gra ma juz swoje lata to sie nie ma co dziwic!! aha ja podziwiam porogramistow bo zadko sie udaje zrobic calkiem dobra gre w polsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 moim zdaniem zajbardziej zjechane gry to: - Paris Dakar Rally - pomysl fajny, wykonanie - dno - Gore - spodziewalem sie czegos o niebo lepszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOLERO Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 fifa 2002 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Mnie sie SIN podobał - fajnie sie grało i tyle. Ma swoje wady, ale zalet też ma sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 a co do Battlefield'a 1942 to slyszalem od wielu osob, ze wymiata. Mozecie sprecyzowac wasze opinie na jego temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Ja osobiście nie mogę się przekonać do Iron Storm Wszystko jakieś takie niedorobione czy coś. Daleko do Medal of Honor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiak Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 colin mc rae rally 3 totalna klapa moim zdaniem grafa jest spoko ale model jazdy jest do kitu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 microsoft rallisport challenge -ładna graficznie ale nudna jak flaki -beznadziejny tryb widoku z miejsca kierowcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Fifa i jej kolejne wersje. Karzda ma jekieś wady i zalety. W 2003 jeszcze nie grałem ale dla mnie jak narazie najlepsza to Fifa 99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 masz troche spaczony gust, a o gustach sie nie dyskutuje. W grach najwazniejsza jest grywalnosc i tą własnie maja gry GTA3 i re-volt [sporo czasu spedziłęm przy tej gierce, odstersowuje mnie] a jak ty oceniesz gry tak jak to robia w komputer swiat [:)))] to po prostu przykre, co mnie obchodzi czy RTCW obsługuje voodoo 1, ta gra na jej karcie musi po porstu wygladac badziwenie. a i gta3 wcale nie ma takich wysokich wymagan płynie mi chodziła [23klatki] z PIII 500 i voodoo 3 3000 przy 800x600. viper racing=syf {heh, odkopalem dziada ale co tam, temat warty kontynuowania ;)} Ooo, teraz nie pozostawie na Tobie suchej nitki ;) chociaz postaram sie to zrobic w kulturalny sposob :). Co Ty czlowieku opowiadasz? O jakie Ty grywalnosci mowisz przy maksymalnym chrupaniu? :roll: ReVolt ma swoje plusy jednak napewno nie jest odstresowujacy, wrecz przeciwnie, zadna gra mnie tak nie denerwowala jak wlasnie ona. Wiesz, ja podchodze od technicznej strony do gierki, najpierw staram sie ocenic ja obiektywnie, dopiero na drugim miejscu stawiam subiektywne odczucia. Jezeli gra ma chodzic na P III 500 a chrupie nawet na gigahercu no to sorry, napewno nie jest dobrze napisana. Jesli dla Ciebie 23 FPS to plynne granie to nie mam wiecej pytan Wysoki Sadzie... :roll: Moze i Ciebie nie interesuje co jak chodzi na Voodoo1 ale mnie (i niektorych innych) tak. Widze ze jestes tak zaslepiony pompowana marketingowo magia swojego GF4 ze nie doceniasz juz tego od czego wszystko sie zaczelo. I zdziwie Cie, RTCW na Voodoo1 wyglada fenomenalnie. A Viper Racing to jedna z najlepiej napisanych scigalek, widac ze patrzysz tylko na grafike albo lubisz arkadowki... :| Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Delta Force - Black Hawk Down czy jakos tak nie no ta gra to tragedia nie ma w niej nic totalne dno tak jak zreszta Desert Storm porazka :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Naprawde dobre: Unreal Unreal Tournament i Unreal Tournament 2003 Mafia (nie wiem co inni mają do tej gry) Delta Force Land Warrior (szczególnie tryb MultiPlayer, snajperki;) ) Alien vs Predator 2 Starcraft (czy to ktoś jeszcze pamięta?) a złych nie napisze bo jak mi nie podchodzą to po prostu nie gram ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Duke Nukem 4 Ever- gra dostarcza b. dużych problemów już na etapie produkcjii :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 street legal - pomysl swietny, ale wykonanie do [gluteus maximus], nawet te 3 patche ktore wyszly nie rozwiazuja problemow do konca. Znikajace samochody, tekstury itd. Magia jak u kopperfielda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaraZZZ Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 HITY: 1. Counter-Strike (MOD do HL) 2. StarCraft: BroodWar (Battle.NET) 3. Soldier of fortune 2 (SP) 4. Delta Force (LAN) 5. Unreal (SP) 6. HalfLife (SP) 7. FIFA 99 8. MOH:AA (SP) 9. Need for Speed: Hot Pursuit 2 (LAN) 10. Unreal Tournament (LAN) OCZEKIWANE: 1. HalfLife 2 2. DOOM 3 3. StarCraft 2 (???) 4. Unreal 2 (potrzebuje macniejszego sprzętu) 5. Unreal Tournament 2003 (potrzebuje macniejszego sprzętu) 6. Collin 3 7. Duke Nukem 4 8. Counter-Strike: Condition Zero 9. Firestarter 10. Mortyr 2 SZITY (ZNANE): 1. Quake 2 :!: (za MP) 2. Red Faction (za SP) 3. Red Alert 2 (w porównaniu ze SC) 4. Snajper (za wszystko) 5. Seria NBA Live (za sterowanie) 6. Delta Force 2 (za wymagania sprzętowe) 7. Delta Force: Task Force Dagger (za SP i MP) 8. GTA 2 (za grywalność) 9. Hitman (za liniowość i ograniczenia) 10. Hitman 2 (za liniowość i ograniczenia) Co wy na to? Żebyście źle moich intencji nie zrozumieli SZITY wymienione przeze mnie nie są SZITAMI totalnymi, SZITÓW totalnych nie pamiętam, to lista gier znanych na których się zawiodłem, moim zdaniem powinny przedstawiać dużo większą wartość. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 ZaeaZZZ- kurde, nie przesadzaj! Tutaj piszemy o totalnych gniotach, nie grywalnych, odrzucających od kompa. A , że tobie pare gierek nie działało płynnie nie można zaraz pisać, że to shit. O reszcie nie wpomnę, bo w Quake 2 od cholery ludzi gra, tak samo w resztę ( może po za Snajper-em) Ale to kwestia gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 nominuje hitman 2 i desert storm, wiecej nie przychodzi mi do glowy :)co masz do Hitmana II Przeciez to dobry TPP, jescze lepszy niz jedynka i chodzi mi na Durniu 700 mhz+64mbram +gf2mx ( po zmniejszniu detali, ale to zrobiłem zapobiegliwie) Mishje ciekawsze, duzo wiecej bronii i itemsów, ogolnie jest cool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 U2 zdecydowanie mi sie nie podobalo, total immersion - JAK ROBIAC TAKA GRAFE MOZNA TAK ZRYPAC KLIMAT, STEROWANIE I WOGOLE WSZYSTKO ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Moj typ - Silent HunterII za rozczarowanie, niemozliwy multplayer (zwisy), cuda w grze(znikajace jednostki i ich teleportacja) i wiele innych. ci co grali to wiedza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 diablo 1 2 i baldury nuda i monotonia mortal kombat 4 za wykonanie (chociarz w mk4 sie troche pograło) i wszelakie menadzery totalna kicha i strata czaasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiVash Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 mnie wkurza BF1942 i jego 60-hercowe odswierzanie,co za debil zrobil takiego buga,moze ta gra byla pisana tylko pod LCD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Tak tu wymieniacie te gry i wymieniacie, ale chyba nie mieliście zaszczytu zagrać w Przygody Ryśka: Wyspa miłości. QURW****** !!!! TAK zrąbanej gry w całym moim życiu 15 letnim (pegazus, atari, comodore i amiga) nie widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Ja dołoże Unreala 2 bo są duze problemy zeby w to zagrać A i mojer oczekiwania było duuuuużo wieksze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 unreal 2 totalny gniot A Viper Racing to jedna z najlepiej napisanych scigalek, widac ze patrzysz tylko na grafike albo lubisz arkadowki...calkowicie sie z tym zgadzam mnie wkurza BF1942 i jego 60-hercowe odswierzanie,co za debil zrobil takiego buga,moze ta gra byla pisana tylko pod LCDja mam u siebie 85hz w 800*600, ale przy detalach an medium gierka potrafi zabkowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 nominuje hitman 2 i desert storm, wiecej nie przychodzi mi do glowy :)co masz do Hitmana II Przeciez to dobry TPP, jescze lepszy niz jedynka i chodzi mi na Durniu 700 mhz+64mbram +gf2mx ( po zmniejszniu detali, ale to zrobiłem zapobiegliwie) Mishje ciekawsze, duzo wiecej bronii i itemsów, ogolnie jest cool Hitman 2 jest dobry ?? Jest w nim więcej bugów niż ustawa przewiduje. Po pierwsze: tekstury STRASZNIE przenikają przez siebie, programiści chyba nie wiedzieli co to jest kolozjia obiektów :evil: Po drugie: Weź sobie na tryp FPP - totalny gniot, bronie są jakieś za małe. Widzi się że twórcy nie mieli zielonego pojęcia na temat gier FPP. Po trzecie: Znów poruszam sprawy fizyki gry. Zauważ że zabijanie przeciwników w H2 jest w ogóle nie naturalne (a przy "symulacji" zabujcy cała fizyka śmierci powinna być perfekcyja). Walisz do gościa z Beretty, a on skacze jak worek ziemniaków! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 DEVASTATION-totalne dno, cos jak jak Redfaction(całkiem dobra) ciagle takie same jednoski , grywalnosc beznadziejna, i grafika jak na unreal warfare to beznadziejne tekstury i poruszaj ące sie jak kukły postacie UPDATE: no i POSTAL2 po graniu w demo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 DEVASTATION-totalne dno, cos jak jak Redfaction(całkiem dobra) ciagle takie same jednoski , grywalnosc beznadziejna, i grafika jak na unreal warfare to beznadziejne tekstury i poruszaj ące sie jak kukły postacie Dodam jeszcze, że ten babsztyl non stop ginie, bo wchodzi w płonące samochody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Spierdzielone: 1Mafia 2heroes 3 3devastation fajne 1halflife - all 2Splinter Cell 3Gta - all Jak mozna nie lubic Halflife - gra ma najlepszy klimat z wszystkich gierek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Spierdzielone: 1Mafia 2heroes 3 3devastation fajne 1halflife - all 2Splinter Cell 3Gta - all Jak mozna nie lubic Halflife - gra ma najlepszy klimat z wszystkich gierek a co takiego jest w Mafii zpierdzielone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Spierdzielone: 1Mafia 2heroes 3 3devastation fajne 1halflife - all 2Splinter Cell 3Gta - all Jak mozna nie lubic Halflife - gra ma najlepszy klimat z wszystkich gierek MAFIA ?!?!!? Przecież to jest najlepsza gra świata 8) Fabuła, dźwięk, grafa i grywalność - wszystko na najwyższym poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...