Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc moze mi polecicie kupno grafy mam takie 3 mozliwosci:

radeon 8500 za okło 450 zł (Hrcules wiec nie wiem czy taktowany 250 czy jak ATI) druga karta

to pelny gforce 3 za jakies 500 a trzecia to ti 200 za jakies 350-400 zł

Co wedlug was oplaca sie kupic cenowo pewnie ti 200 ale wydajnosc chyba nie jest tak imponujaca jak u reszty

Czekam na sugestie THX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej gdzie tak tanio????? powiedz! please!. Tylko Radek 8500! za 450zl sie oplaca a jest lepszy od GF3Ti200

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli mialbym wybierac miedzy r8500 a GF3 to wybralbym radeonka.

GF3 vs Ti200 - wybieram Ti200 - spokojnie pwinien sie podkreciec do wartosci zegara "pelnego" GF3, a 150zl w kieszeni :-)

R8500 vs Ti200 - tu troche trudniej - radeon ma lepsza jakosc obrazu, hydravision no i jest "troche" szybszy.....ale za 450zl to bym wzial radeona - cena smaczna :-)

Przed kupnem polecam http://www.tomshardware.pl/graphic/02q2/02...0418/index.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja bym wziął pełngo GF3 :lol:

słyszeliście pewnie o tych przekrętach jakie zrobił ATI, optymalizacja pod QIII i 3Dmarki, robiło test w Hight Detail a wyświetlało Low Detale, w nowych sterach na pewno to poprawili ale Radek w Hihgt Detalach napewno nie będzie lepszy od GF3

ewentualnie gf3 200 ale lepsza jest pełna3 chyba że za niedużo więcej udało by ci się kupić 500 to był by juz wypas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a pokaż mi testy jakieś, bo te to każdy widział a raczej te oszukane,

wy swoje a ja swoje i ja ATI to pie....

NVIDIA ma większe doświadczenie i Radek to nie jest karta do GIER tylko do grafiki , powód problemy ze stabilnością pogadaj sobie lepiej ze sprzedawcami w sklepie ile klientów miało problemy do gier ci każdy GF poleci, Radki się wieszają poprostu w grach i nowe Drivery nie rozwiązują tego problemu

wiem, wiem zaraz będzie burza maniacy ATI się zaraz wq..

ale to jest wolny kraj i każdy ma prawo mówić to co myśli a takie jest moje zdanie :P

a wg.tego linka coś zapodsał cóż za zbieg okoliczności że gf3 jest we wszystkich testach lepszy oprócz QIII i 3Dmarka gdzie Radek go wyprzedza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a pokaż mi testy jakieś, bo te  to każdy widział a raczej te oszukane, 

NVIDIA ma większe doświadczenie i Radek to nie jest karta do GIER tylko do grafiki , powód problemy ze stabilnością pogadaj sobie lepiej ze sprzedawcami w sklepie ile klientów miało problemy do gier ci każdy GF poleci, Radki się wieszają poprostu w grach i nowe Drivery nie rozwiązują tego problemu

ale to jest wolny kraj i każdy ma prawo mówić to co myśli a takie jest moje zdanie :P

a wg.tego linka coś zapodsał cóż za zbieg okoliczności że gf3 jest we wszystkich testach lepszy oprócz QIII i 3Dmarka gdzie Radek go wyprzedza

Swieta racja!!!

Brac tylko i wylacznie pelnego gf3. Jezeli za 500 pln pelny gf3 to ja biore odrazu 2 sztuki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swieta racja!!!

Brac tylko i wylacznie pelnego gf3. Jezeli za 500 pln pelny gf3 to ja biore odrazu 2 sztuki.

Za drogi!!! Juz lepiej brac Ti200 - spojrz na roznice w cenie. "Po co przeplacac" ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a pokaż mi testy jakieś, bo te  to każdy widział a raczej te oszukane, 

Radki sie wieszaja w grach - tak samo moge powiedziec, ze AMDeki wieszaja sie w grach lub w Windowsie ;-) A co do sterwonikow to na dzien dzisiejszy sa juz one dopracowane i nie powinno byc problemu z nowszymi gierkami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:!: :!: Bierz radeona tylko żeby był ATI orginal :?: mam takiego the best gf3 siada przynim na róznych bencharkach mój wypada lepiej niż gf no i ta cena 8O 8O a jeśli to jakaś lipa to bierz ti 200 mozna podkęcic do gf3 a kasa w kieszeni

a jeśli chdzi o optymilizace Radonów to bujda kazdy nowy sterowniki podbija wynik 3dmark 2001 se a w grach ani razu mi się nie zwiesił pozatym grafa super wyjście tv the best i duzzzzzio innych funkcji :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech kazdy kupuje co chce.Jednak MOIM ZDANIEM radek jest lepszym wyjsciem.Jesli mialbym kupowac jakiegos GF to tylko ELSA.Tylko ich GF maja porownywalna jakosc obrazu do kart Ati i Matrox'ow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zasmuce was niestety nie w naszej kochanej ojczyznie tylko w stanach ma tam brata i przylatuje na wakacje ale jak chcecie to możemy sie dogadac i jakos wezmie kika kart jak by sie znalezli chetni a tak pozatym to lezka sie w oku kreci jak zobaczy sie ceny na zachodzie i u nas no ale to nie nasza wina

pozdrowka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...