Morbider Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 w speedfanie czujnik lm75 pokazuje mi temp 47 stop i czasmi komp mi sie wiesza czy to jest odczyt z nb? wentylek na nb dziala a dotkam sb to jest bardzo ciepły mam bios merlina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 nie masz topic o tym mobo to temp proca .... poszukaj :evil: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 patrzylem ale o tym lm75 nikt nie odpowiedzial oki sprubuje na innym forum jeszcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 po pierwsze abit w wiekszosci pokazuje bledne tempy 1 czujka gdzie sie cos zmienia to temp mobo(ok 30*) gdzies pomiedzy soc a mem a 2 to proc ok 40* wiecej nie ma w speedfanie jedna pokazuje wlasnie 47 a jeszcze jedna -xx * - nic nie znacza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 dzieki zamykam temat i wskakuje na podany przez ciebie temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...