De Lorean Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 mam problem z ww. pod ww. windą :mur: stery nie działają ani z firmowego cd (z 2002r pod 98) ani z serwera producenta co tu począć żeby ten monster garage zaczął chodzić?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Pod Win XP ładuj stery od Win 2000 jeśli nie ma pod XP-ka. A jeśli nie pójdą to na ftpie musteka masz specjalną nakładkę przez która zainstalujesz pod Win XP stery od Win 2000 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De Lorean Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 To zrobiłem ale cóż... nic z tego ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marechi Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Mój Mustek 1200 CP (LTP) działa OK pod XP z tym, że nie jest i chyba nie będzie widoczny w systemie. Widzą go natomiast wszystkie aplikacje korzystające za skanera. A instalacja wyglądała tak, że najpierw instalowałem sterowniki z CD dołączonego do skanera a następnie te pod XP pobrane z ftp Musteka bez żadnych i innych "kombinacji", jeszcze tylko zmiana ustawień portu LTP w biosie na EPP i to wsio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) Zagadaj do mnie na gg[1361524] to ci wszystko wyjasnie [problem rozwiazalem ] Edytowane 11 Lutego 2005 przez Kanghoy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Zagadaj do mnie na gg[1361524] to ci wszystko wyjasnie [problem rozwiazalem ] 1270182[/snapback] A czemu na gg, tutaj napisz bo inni też chcą wiedzieć (np. ja <_< ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 ja mam ten skaner (ScanMagic 1200CP) i też miałem problem ze sterownikami pod winxp ale gdzieś znalazłem i działają na 100%. Skanera nie ma w panelu sterownia, ale bez problemu działa w programach i mozna śmiało skanowac. Zajmują ok 5MB, wiec moge wysłac na maila. Piszcie ML99@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deXter89 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Miałem ten sam problem ... I rozwiązałem go tak : 1. Wchodzicie na dysk C: do katalogu Windows później REPAIR 2. Kopiujecie plik autoexec.nt do katalogu System32 3. Włączacie instalator który do tej pory nie chciał wam działać. Problem polega na systemie na którym były oparte programy pod Windowsa 98.. Na moim Musteku 1200 CP to pomogło .. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...