Leonidas Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 wybrałem panel kontrolny\zmień adres e-mail i zmieniłem konto - bez problemów. Po jakimś czasie chciałem z powrotem wpisać starego maila niestety forum informuje mnie że: " Przepraszamy, wystąpił błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpił błąd, spróbuj poszukać w plikach pomocy. Napotkane błędy: Ten adres nie może być używany, ponieważ już ktoś go zarezerwował" a nie sądzę, żeby ktoś oprócz mnie używał mojego maila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys25 Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Witam mam podobny problem - w panelu kontrolnym wyświetla się informacja: "Twój adres email został zmieniony ze względu na to, iż jest on wykorzystywany przez inne konto. Oznacza to, że wszystkie email'e NIE BĘDĄ dochodzić na poprawny adres, między innymi zgłoszenie utraty hasła, itd. PROSZĘ zmienić adres email jak najszybciej." NIE sądzę by ktoś inny używał mojego maila, tym bardziej ze korzystam z niego i jest to mój jedyny mail- fajnie gdyby odp osoba zajęła się moim problemem. DZięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Mi też to wyskoczylo :/ czy to prawda czy jakś "bug" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...