Varrol Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 yy lisek my tu o wcpuid a ty nam o intelu :P Ja? Co ja? Ja na prawde jestem niewinny :))) :twisted: Wszyscy tak mówią :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 yy lisek my tu o wcpuid a ty nam o intelu :P Ja? Co ja? Ja na prawde jestem niewinny :))) pewnie ,Ty tu tylko sprzatasz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 pewnie ,Ty tu tylko sprzatasz :D Nie, od tego mam ludzi :P Ja sie obijam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em1X Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 a i wiecie moze z jaka czestotliwoscia pracuje gf2mx-400 ? chcialem mu troche mhz dorzucic ale tak zeby nie czuc dymku pod nosem za pare dni ;))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 a i wiecie moze z jaka czestotliwoscia pracuje gf2mx-400 ? chcialem mu troche mhz dorzucic ale tak zeby nie czuc dymku pod nosem za pare dni ;))))) Chodzi Ci o magistrale i dzielniki czy o podkrecanie samej grafy (pamieci, zegar) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em1X Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 tia.. sam zegar.. kares masz gg? chcialem troche z toba pogadac "normalnie" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 tia.. sam zegar.. kares masz gg? chcialem troche z toba pogadac "normalnie" Nie znosze gg :( Mam jedynie icq 66910276 i jestem na nim zawsze. A jezeli nie to sa jeszcze privaty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Pewnie na off topikach sobie nabija :)Jak to zazwyczaj Lisek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em1X Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 mka11 zamiast glupio komentowac lepiej bys cos madrego o p4 napisal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...