gu_staw Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Miałem dysk FAT 32. Zaczołem sobie instalację xp. Wczesniej miałem 98 i wszystko było ok. Instalacja szła pomyslnie poźniej komputer sie zretartowałi. Pojawił sie komunikatBrak Pliku NTLDR. Więc skopiowałem plik na dysk główny wraz z plikiem ntdetect.com i boot.ini Nic to nie pomogło. Więć przekonwertowałem partycje do NTFS. Instalacja idzie i po restarcie sie wysypuje nie idzie dalej. Myslałem ze to jest błąd z sektorem rozruchowym. Więc dałem mu najpierw Fixboot nic nie pomogło a póxniej. Fixmbr I pisało cos takiego: Stwierdzono że komputer ma niestandardowy lub nieprawidłowy rekord rozruchowy. Co to może oznaczać Help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 To moze oznaczac padniety dysk. Tez mialem kiedys taki problem i za nic w swiecie nie udalo mi sie go rozwiazac. U mnie byla sytuacja taka ze xp na facie sie nie chcial instalowac a na ntsf elegancko. Potem dysk padl na dobre i stwierdzilem ze to byla jego wina... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...