Klimer Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Siema Potrzebna mi elektorniczna ramka na zdjecia. Format nie musi byc za duzy, wazne zeby mozna było postawic na biurku i dobrze tez by było gydyb była mozliwosci zmiany zdjec w ramce przy pomocyu jakiegos przycisku ale najlepiej rotacyjnie zeby to szło. szukałem na róznych stronach typu allegro ale wsumie nic nie znalazłem. gdyby ktos mi mógł pomóc byłbym zobowiazany. pozdrawiam Klimer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Widziałem coś takiego w niemczech - Epson Photo Viewer cena ok 600USD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informatoł Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 za 600 dolarów to można sobie Laptopa z TFT postawić :). Ramka będzie miała dzwięk stereo..Chyba przesadzili z tą ceną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Poprawka cena spadla do 400 USD :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteria Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Poprawka cena spadla do 400 USD :D 1266735[/snapback] Co??? :lol: 5.6 calową ramkę dostaniesz za $200 np na ebay.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 co ? jaka ramka elektroniczna ? nigdy nie słyszałem o takim czymś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Takie pudelko z ekranem LCD wyswietlajacym zdjecia :D A co do 400$ to akurat spojzalem na Epson Photo Viewer, to chyba jakis wyjatkowo drogi model :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 kup sobie starego laptopa za 200zł. będziesz miał większy format i jeszcze sobie w mario pograsz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...