Deviant Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Ello... hihihihi. To pierwsze moje pytanie na forum. Posiadam myszke Logiitech MX510 i chciabym wymienic diode podswietlajaca czujnik na niebieska, jak mysliczie moge to zrobic bez broblemu i bez utraty jakosci sledzenia czujnika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Ello... hihihihi. To pierwsze moje pytanie na forum. Posiadam myszke Logiitech MX510 i chciabym wymienic diode podswietlajaca czujnik na niebieska, jak mysliczie moge to zrobic bez broblemu i bez utraty jakosci sledzenia czujnika?No wiesz.. to zalezy CO chcesz z ta myszka robic... Jaezeli ma obic za dekoracje - wymien na co chcesz... A jak chcesz uzywac - to jej nie tykaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Czemu, ja w swpojej IE 3.0 wymienilem z czerwonej na niebieska i all dziala pieknie, szkoda tylko ze caly spod mam czerwony bo efekt jest mizerny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudkam Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Ja mam logitech-a i wymieniałem już na wszystkie kolory jakie miałem(niebieski biały zielony) i wszystko działa tak samo jak ze standardową diodą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Z tego, co pamitam, to MX510 ma tylko diode czujnika ruchu. (moge siem mylic...) i chyba o nia autor pyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 hmm a jakby to wygladalo na UV diodzie? oczywiscie sterylnie biala podkladka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...