DoctorPulse Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Witam, jak w temacie, jakie według was jest najlepsze mobo pod s775, ja mam dylemat między: ABIT AA8XE Fatal1ty i925XE DFI "LANPARTY 925X-T2" 925X może jakieś inne propozycje, chodzi mi o najlepsze MoBo na tę platformę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Abit wygląda super. Ale za te półtora roku, gdy te wiatraczki zaczną sie powoli "kończyć", to będzie jazda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomadx Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 fatality jest spoko plytka, tylko fakt trzeba dbac o wiatraczki bo moga zaczac halasowac, ale i takbym ja lyknol czytalem duzo pochlebnych wypowiedzi o niej, rozejzyj sie tez za asusem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informatoł Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 najlepsze mobo DO CZEGO? Do jakich zastosowań? CO ma być kryterium? Podkręcanie? Cena? Elastycznosć zastosowań (ilosć i róznorodnośc gniazd)? Cisza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 nalepiej o/c, ogólnie mi chodzi żeby był jakiś topic jakie mobo najlepiej wybrać pod s775, a co o tym DFI sądzicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Mi się najbardziej podoba nowy Asus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Asus P5AD2 Premium - najlepszy wybór (moim zdaniem, bo sam używam B) ) ... Ale jeśli chodzi o te dwie to bym brał Abita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Do krecenia z dwoch propozycji juz na starcie wygrywa Abit. Dlaczego? Bo on ma i925XE, a DFI ma tylko i925X. Co to oznacza w jezyku MHz tlumaczyc chyba nie musze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sportmaus Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 HI. Bierz Abita :lol: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...