ferrum Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Po pierwsze: Witam wszystkich Po drugie: Wiem, że trochę już było na temat skanerów I w końcu po trzecie: Proszę o wyrażenie opinii na temat skanerów firmy Mustek. Chcę kupić Be@rPaw 4800 TA Plus, lecz nie wiem, czy jakość skanowania będzie dobra. Czy ktoś ma może jakiś skaner Mustek z tych "nowszych" - 2400TA lub 2400 CU etc. Opinie na temat innych skanerów (innych firm, ale z przystawką do slajdów/negatywów i rozdzielczością pozwalającą te slajdy skanować - co najmniej 2400*1200) również mile widziane - cena do 1000 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 moze nie do konca na temat ale mialem Musteka Be@rlPaw 1200 TA i zawiodlem sie na nim :( co pare skanow byly klopoty bo zamiast zdjec kolorowych byly zielone, fioletowe badz zolte, dopiero po wyjeciu wtyczki USB i ponownym wsadzeniu dzialalo dobrze , pare skanow i znow problem w serwisie wymieniali mi na nowe i zakazdym razem byla kaszana w koncu wymienili mi na plusteka opticPro UT16 ten dziala zajebiście moze akurat trafialem na zla partie, ale to zrazilo mnie do Musteka mam nadzieje ze w obecnych skanerach nie ma juz tej wady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 aha, zapomnial bym jakosc skanow za pomoca przystawek na Musteku I Plusteku(tych co mialem) jest delikatnie mowiac kiepska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrum Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 A może ktoś jeszcze wyrazi swoją opinię... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Mam Musteka Bearpow 1200TA i nie narzekam ale skanowanie materiałów fotograficznych na skanerach domowych to pomyłka. Niestety by mieć jakość odpowiadającą fotografi trzeba wyłożyć sporo kasy na skaner tylko do słąjdów. Jak się nie ma firmy fotograficznej to nie warto. A jak chce się mieć cyfrowe odbitki to ładniej i taniej wychodzi zakup cyfraka. Mam nadzieje że pomogłem. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...