ranger Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Ja mialem podobne problemy jak mialem najnowsze stery , gdy zmienilem na starsze , problem odrazu zniknal :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Ja mam tak na 5,2 cat i 5,1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 ja zmieniles odrazu na 4.12 i wszystko chodzi pieknie! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 "Kiszka"... pierwsza część była lepsza... Pierwszy zawód 2005 r. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaveN* Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 ranger... czy te stare stery rozwiazaly problem z fpsami? jedynka chodzila mi wysmienicie na r 8500 .... a tutaj 2 tnie i to ostro... od 5-80 fps... eh sprzet jak w podpisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 "Kiszka"... pierwsza część była lepsza... Pierwszy zawód 2005 r. :mur: 1276920[/snapback] no bez przesady, a co takiego jest tu gorszego, jak dla mnie to to samo tylko z nowa fabula i nowymi skilami i powerami wiec ... wogole cie nie rozumiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 (edytowane) RaveN* dokladnie , zmiana sterow na starsze pomogla w spadkach fps i w zawieszaniu sie gry :wink: EDIT wyszedl patch ! http://www.gamershell.com/news/20202.html Edytowane 15 Lutego 2005 przez ranger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Oj no to widze, ze trzeba bedzie przejsc jeszcze raz 1 a pozniej sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> za 2 :) Sorry za OT ale czy 1 czesc chodzi spoko na nowych Catalystach ?? bo jeszcze na tym Radku w nia nie gralem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 (edytowane) ja uzywam omeg na cat 4.12 i wszystko mi biega bez problemu tak samo jak wyszlo spolszczenie do HL2 juz niedlugo bedzie spolszczenie do SWKOTOR2 tutaj macie przedsmak : http://www.half-life2pl.info/uploads/download/2swkotorpl.jpg Edytowane 15 Lutego 2005 przez Jordi23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 ja uzywam omeg na cat 4.12 i wszystko mi biega bez problemu tak samo jak wyszlo spolszczenie do HL2 juz niedlugo bedzie spolszczenie do SWKOTOR2 tutaj macie przedsmak : 1277963[/snapback] ...no ślinka mi pociekła , ale przetłumaczenie wszystkich kwesti troszke potrwa.To nie to co Hl2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 KIEDY ORIENTACYJNIE BĘDZIE TO SPOLSZCZONKO MISTRZOWSKIE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Ojojoj, a ja skonczylem jedynke na piatej planecie. Na szczescie savy sa jeszcze na HDD. Wiec instaluje jedynke, przechodze i jak mi sie spodoba koniec to biore sie za dwojeczke. Nie znosze RPG ale KotOR mnie oczarowal swego czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Czyli widzę że wszyscy czekają na spolszczenie,czekam i ja :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swarorzyc Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Nadzieja jest matka głupich. Czekajcie dalej, ale żeby grać komfortowo nie trzeba mieszkać w Angli :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 No ja niebawem bede mial KOTOR 2,w koncu! Tyle czekania,ale teray zaszwam sie w domu i katuje,ciekaw jestem jak dlugi to bedzie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 wlasnie przeszedlem calego kotora 2 gra lem 25h okolo powiem krotka mnie ta 2 czesc zawiodla niby wszystko fajnie ale czegos brakuje ma dobry pomysl ale gorzej zwykonaniem napewno ta gra nie jest warta 160zl najbardziej mnie wqrwilo ciach!owe zakonczenie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 wlasnie przeszedlem calego kotora 2 gra lem 25h okolo powiem krotka mnie ta 2 czesc zawiodla niby wszystko fajnie ale czegos brakuje ma dobry pomysl ale gorzej zwykonaniem napewno ta gra nie jest warta 160zl najbardziej mnie wqrwilo ciach!owe zakonczenie :P 1282104[/snapback] To nie deformuj wyobrazenia o tym,innym czekajacym z niecieplisowcia,jednym sie spodba drugim nie,zreszta pomysl..zakonczenia sa(co najmniej)dwa...zreszat,chyba musiales klikac non stop,bez czytania wypowedzi,i robienia questow,ze tylko w te 25 h pszeszedles,to dziwen bo tu jest wiecej planet,zreszta zobacze jutro:)Pozdro,pogramy zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lib Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 (edytowane) Witam,KOTOR 2 to chyba lekkie nieporozumienie,bynajmniej ja tak uwazam.Jak mozna wypuscic gre do sklepow ktora jest troche lepsza od wresji beta?.Zapraszam na forum o KOTOR'2 na stronie lucasa,80% to same zjazdy.Gra jest za krotka,ma peeeelno bugow,jest nie spujna fabularnie.Wielkosc planet?,wolne zarty,na Dantooinie jest rozwalona akademia,port k osmiczny,nedzna jaskinia i pole trawki nie wieksze od 3 boisk pilkarskich.W alei Sithow jest jeszcze gorzej,wszystkie grobowce sa zsypane,jest jedna jaskinia i swiatynia.Najbardziej rozlegla planeta jest chyba planeta najemnikow,ale to i tak nie ma porownania do jedynki gdzie na kazdej nowej planecie doslownie szlo sie zgubic.Niemam pojecia dlaczego ta gra zajmuje 4 plyty,bo ani to nie jest nowy engine graficzny(dodano kilka bajerow,ale to nadal silnik jedynki),ani wielkosc swiata,ani tym bardziej filmy,ktore sa w gorszej jakosci w stosunku do filmow z poprzedniczki.Heh,wracajac jeszcze do filmow,nie wiem jak Wy,ale ja na koncu zawsze oczekuje jakiegos epilogu,czegos co dawalo by calkowite wytlumaczenie sensu tej calej drogi ktora gracz musial przejsc zeby zobaczyc koncowe napisy.W tej grze sytuacja wyglada tak,no fajnie,zabilem ostatniego bossa,no i co dalej?To ja wygralem czy przegralem?.Co sie dalej stanie?....eee,echo,nie ma odpowiedzi,nie ma wyjasnienia co dalej z glownym bohaterem,sa tylko krotkie wzmianki o dalszym losie niektorych czlonkow druzyny.Teraz najlepsze,kilka postow wyzej napisal ze skonczyl gre w 25 godzin,ja pogralem troche dluzej,przed ostatnim bossem mam 27h i 55m gry,nie gralem z zadnymi kodami,trajnerami itp.Wiekszosc questow wykonalem (staralem sie grac jako dobry),gre skonczylem z 17 poziomem jedi guardian i 10 jedi master.Chyba nie musze przypominac ile trzeba bylo wymeczyc czasu na KOTOR'a 1,wniosek pozostawiam do wlasnej oceny. 160zl za gre?,jak najbardziej,pod warunkiem ze lucas doprowadzi ta gre do stanu normalnej uzywalnosci,jezeli producent wezmie pod uwage chocby polowe uwag graczy,to szykuje sie namnaprawde obszeeeerny patch ;) Pozdrawiam Edytowane 18 Lutego 2005 przez lib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 @lib wlasnie oto mi chodzilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 uuu to nie ciekawie,cholera,czy teraz wszyscy juz msuza nastwaic sie na zyski?Niby szykuja wypas,a tu sie okazuje ze odwalili kiche :angry: Co prawda sam nie mam jescze,ale...160-at zeta na ulicy nie lezy,w takim razie...poczekam az ktos mi pozyczy,albo uceikne sie do inncyh metod B) A mialem dzis kupowac :mur: No skzoda,czekam na opinie innych graczy.Pozdro 600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 No ja wlasnie mam w reku pudelko !! :) Musze tylko wyjsc z pracy i zrobic miejsce na hdd ... wlasnie ile zajmuje po zainstalowaniu ta gra ? Czesc 1sza przeszedlem w calosci i bardzo mi sie spodobala zobaczymy jak z tą.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 (edytowane) Witam,KOTOR 2 to chyba lekkie nieporozumienie,bynajmniej ja tak uwazam.Jak mozna wypuscic gre do sklepow ktora jest troche lepsza od wresji beta?.Zapraszam na forum o KOTOR'2 na stronie lucasa,80% to same zjazdy.Gra jest za krotka,ma peeeelno bugow,jest nie spujna fabularnie.Wielkosc planet?,wolne zarty,na Dantooinie jest rozwalona akademia,port k osmiczny,nedzna jaskinia i pole trawki nie wieksze od 3 boisk pilkarskich.W alei Sithow jest jeszcze gorzej,wszystkie grobowce sa zsypane,jest jedna jaskinia i swiatynia.Najbardziej rozlegla planeta jest chyba planeta najemnikow,ale to i tak nie ma porownania do jedynki gdzie na kazdej nowej planecie doslownie szlo sie zgubic.Niemam pojecia dlaczego ta gra zajmuje 4 plyty,bo ani to nie jest nowy engine graficzny(dodano kilka bajerow,ale to nadal silnik jedynki),ani wielkosc swiata,ani tym bardziej filmy,ktore sa w gorszej jakosci w stosunku do filmow z poprzedniczki.Heh,wracajac jeszcze do filmow,nie wiem jak Wy,ale ja na koncu zawsze oczekuje jakiegos epilogu,czegos co dawalo by calkowite wytlumaczenie sensu tej calej drogi ktora gracz musial przejsc zeby zobaczyc koncowe napisy.W tej grze sytuacja wyglada tak,no fajnie,zabilem ostatniego bossa,no i co dalej?To ja wygralem czy przegralem?.Co sie dalej stanie?....eee,echo,nie ma odpowiedzi,nie ma wyjasnienia co dalej z glownym bohaterem,sa tylko krotkie wzmianki o dalszym losie niektorych czlonkow druzyny.Teraz najlepsze,kilka postow wyzej napisal ze skonczyl gre w 25 godzin,ja pogralem troche dluzej,przed ostatnim bossem mam 27h i 55m gry,nie gralem z zadnymi kodami,trajnerami itp.Wiekszosc questow wykonalem (staralem sie grac jako dobry),gre skonczylem z 17 poziomem jedi guardian i 10 jedi master.Chyba nie musze przypominac ile trzeba bylo wymeczyc czasu na KOTOR'a 1,wniosek pozostawiam do wlasnej oceny. 160zl za gre?,jak najbardziej,pod warunkiem ze lucas doprowadzi ta gre do stanu normalnej uzywalnosci,jezeli producent wezmie pod uwage chocby polowe uwag graczy,to szykuje sie namnaprawde obszeeeerny patch ;) Pozdrawiam 1283125[/snapback] Wiesz,jeśli chodzi o długość gry to akurat 25h to nie jest tak mało i jest to czas porównywalny z czasem przejścia jedynki (około 30 h mi to zajęło z wykonaniem ponad 90% zadań). P.S A co do patcha to już jakiś wyszedł ;) Edytowane 18 Lutego 2005 przez motofan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Sewer cos kolo 3,6gb :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truskolodz Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Jest problem z AA jesli go zmieniasz u mnie na Sapphire 9600XT i najnowszych catalystach problem wystepował tz VPU Recovery i bład porgramu KOTOR 2. Ale mozna spokojnie ustawiac wszystko na Full. Ja tam niewidze jakich zmian w stosunku do jedynki. Wiec dziwie sie ze ta gra chodzi wolniej. Dziwne jest tez troszke przycinanie dzwieku przy moim SoundsTormie??? Ktos ma taki problem? Chyba jednak jedynka była lepsza ale w tą też można pograć daje 8/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 P.S A co do patcha to już jakiś wyszedł ;) 1283935[/snapback] To dobrze, mozna poprawi pewien blad dzieki ktoremu nie moge dalej grac. Mianiowicie po odlocie z Telos powinienem byc na statku, a w zamian gra zaserwowala mi czarny ekran. Moge ruszac postacia, klikak ja gui, ktore gdzies tam jest, ale nic nie widac. Jak zrobie save'a to na dolaczonym obrazku widac lokacje, ale takiego save'a nie da sie zaladowac, wrr ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 a ja mam pytanko - kiedy dostajemy poziom jedi i light sabera? bo narazie trzymam sobie drugi poziom jedi guradiana i nie wiem czy długo dam tak radę ;) jestem na planecie talos czy jakos tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Ktos pisal o zacinajacym sie dzwieku..ja mam tak na SB live!5.1..i sa jak by scinki w grafie...idzie,idzie ina ulamek sekundy scinka,co to moze byc?Mam caty 5.2 do grafy.Moze to byc przyczyna?Antylasing x 4 Antizotropowe x16,wszytsko chodzi plynnie,ale...sa te dziwne akcje,jak scinka dziwkeu i jak by grafy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Nie wiem czy to was zainteresuje no ale warto sprubowac.... Strona spolszczenia SWKOTORII spolszczenie to robia normalni gracze ktorzy znaja dobrze angielski. jest to ta sama ekipa co zrobila bardzo dobrej jakosci spolszczenie do HL2(kto je widzial wie o czym mowie :-P ) pozostaje nam tylko trzymac kciuki i czekac Czego Lem sie niepodjal tego Polak dokona :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrojek Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Faktycznie , pierwszy kontakt z grą i wtopa!!!. Jestem na asteroidzie , astromechem muszę uwolnić mojego bohatera.Wjeżdzam do pomieszczenia z rurami doprowadzającymi paliwo i robocik staje jak skamieniały!!!! Nie mogę się nim ruszyć!! Za to reaguje na polecenia żeby przeszukał resztki rozbitego robota.KICHA!!!!!! A do tego chłopaki pośpieszyli się z wydaniem gry , chodzi gorzej niż jedynka a sprzęt ma "troszkę" upgradowany w stosunku do jedynki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 U mnie dzial w zasadzie dobrze, ale lubi sie wywalic od przypadku do przypadku :( I perswazja jest przegieta - nawet majac 12 Charyzmy jeszcze mi sie nie zdarzylo, zeby sie nie udala (jestem na powierzchni Telos)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...