costi Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 www.gamefaqs.com Zadziwiajace, jak malo ludzi zna ta strone ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 no bo tam są opisy po angielsku ... dla niektórych jest to bariera nie do przebycia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 no bo tam są opisy po angielsku ... dla niektórych jest to bariera nie do przebycia :lol: 1389632[/snapback] Uczyc sie trza, uczyc ;) I tak sie bez angielskiego daleko w zyciu nie pojedzie (a moze i pojedzie, ale z angielskim latwiej i ciekawiej :P ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZielony Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 spotkal sie ktos z problemem ze przy cofnaiu sie na jakas planete wychodzi z gry?! ja wlansnie mam taki bug!!nie wiem co za bardzo z tym zrobic?!chyba nie ma zadnego patcha?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZielony Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 co smieszniejsze ponowna instalka nic nie dala!!update tez nic! nadal mnie wywala do windy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 No to klapa...sobie nie pograsz raczej :( To sa wlasnie uroki tej gry - wpadnie jakis bug i jest koniec piesni. Mi na szczescie zwalily sie tylko poboczne questy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZielony Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 no nie probowalem co tylko moglem reinstalke, zmiane sterow,reinstalka directX,az wreszcie formata i nadal nic wywala mnie nadal do windy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lib Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Na stronie lucasa jest dostepny patch ktory niby likwiduje problemy z kartami ati no i kilkanascie innych bledow :) Moze pomoze. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZielony Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 nie wiem czy czytales a moze nie uwaznie ze spatchowalem juz gre do wersji 2,1..(wedlug oznaczen podaje)! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior_clone Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) zainstalowalem kotora 2 wersje angielska i uruchamiam, robie sobie postac ogladam intro i nic - czarny ekran i nic dalej sie nie dzieje. komp troche popracuje i nic. pomocy!!! Edytowane 18 Maja 2005 przez kalafior_clone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZielony Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Z edytuj tego posta bo polecisz!!! i naucz sie czytac regulamin!!!<lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior_clone Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 jestem u artis (czy jakos tak) gadam dostaje zadania znalezienia jedi ale nie moge odleciec bo moi kumple sa uwiezieni!!! co robic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 jestem u artis (czy jakos tak) gadam dostaje zadania znalezienia jedi ale nie moge odleciec bo moi kumple sa uwiezieni!!! co robic?? 1462943[/snapback] No pójść i ich uwolnić oczywiście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Jak doprowadzic do teho zeby w tym zakonie gdzie jest Artis Haimanden(no jak jej tam ta babka w bialym) sie dolączyla?Bo jakos nie chce.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Jak doprowadzic do teho zeby w tym zakonie gdzie jest Artis Haimanden(no jak jej tam ta babka w bialym) sie dolączyla?Bo jakos nie chce.. 1463351[/snapback] Dołączy się tylko, jak grasz facetem, wkrótce po odlocie z tego miejsca, automatycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior_clone Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 No pójść i ich uwolnić oczywiście 1462955[/snapback] no wlasnie nie za bardzo da sie ich uwolnic. dwojka z nich stoi przy drzwiach wyjscowych i nie da sie z nimi gadac ani nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 To jest jeszcze na Telos, tak? Na biegunie, czy jak mu tam, kiedy szukasz ukradzionego statku? To dwójka powinna być w pomieszczeniu gdzieś tam na tyłach, a robot w sali niedaleko statku. Odezwać powinni się sami. Jeśli jest inaczej, to chyba mylę miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior_clone Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 To jest jeszcze na Telos, tak? Na biegunie, czy jak mu tam, kiedy szukasz ukradzionego statku? To dwójka powinna być w pomieszczeniu gdzieś tam na tyłach, a robot w sali niedaleko statku. Odezwać powinni się sami. Jeśli jest inaczej, to chyba mylę miejsca. 1466389[/snapback] dobrze mowisz to to miejsce ale chyba w takim razie to jakis bug bo tylko jeden koles jest uwieziony tam gdzie powinien a pozostala dwojka stoi sobie w innym miejscu i nie da rady z nimi gadac. a czy w takim razie powinno sie z nimi gadac przed czy po rozmowie z artis? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 ja tam w to bede grał jak bedzie spolszczenie czyli w lipcu narazie od niedzieli biore sie za jedynke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior_clone Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 wlasnie przylecialem na dantooine ale gra strasznie zaczela sie przycinac i to calkowicie uniemozliwia mi gre. co robic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Masz karte ati ? Spróbuj pozmieniać stery (catalysty) na nowsze/starsze lub zmień na zmodyfikowane omegi. Jeśli jednak nie chcesz tego robić - to wejdź w opcje gry -> ustawienia grafiki -> pozmieniaj wszystko na LOW (szczególnie cienie i ilość detali) -> wejdź do gry -> znów wejdź do opcji grafiki i pozmieniaj wszystko na starsze ustawienia (przed modyfikacją). Powinno pomóc - przynajmniej u mnie to pomogło (r9550 i catalysty 5.3). Jeśli jednak wejdziesz do jakiegoś budynku, który wymaga doloadowania planszy to możliwe, że gra ponownie zacznie mocno ciąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior_clone Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 dzieki - pomaga ale w niektorych lokacjach musze zmieniac ustawienia nawet po zrobieniu quicksave'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 LOLLLLLLLLLLLLlll !!Męczylem sie od początku gry JEdi Consularem i nie dawalem mu zadnego levelu,i kiedy osiagnalem 15,z nadzieją ze wszytskie levele uzuje na Jedi Mastera to nic się nie stalo,dopiero jak przydzleilem punkty normalnie,to moglem wybrac Prestizową klase,co za syf,da sie to jakos ominąc?Tak zebym mogl wlaanc 15e leveli JEdi Mastera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Ale po co? Gra i tak jest banalnie prosta, każdą klasą, nawet solo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Po to zeby bylo przyjemniej,chodzi o moce itp.To jak da się coś zrobić bo ktoś wczesniej pisal ze tez czeka do 15ego poziomu zeby zrobic tak jak w kotorze 1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trey C. Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 witam wszystkich nie chcieliscie odpowiedzieć ashirowi i ozimowi , to może zechcecie odpowiedziec mi... mam ten sam problem co w/w koledzy, tylko, że u mnie dzieje się to z oryginałem KotORa2 w czasie instalacji, przy drugiej płycie wyskakuje info o niewłasciwym woluminie i instalacje szlag trafia... jesli wiecie o co chodzi to prosze o pomoc, bo jestem o krok od rzucenia moim kompem z okna, a mieszkam na 4 piętrze... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 (edytowane) patrzyłeś na oficjalnym forum supportu? Chyba coś było na ten temat .... dawno nie zaglądałem to i nie pamiętam :) PS Ew. Skopiuj wszystko z płyt na dysk i puść setup z twardziela .. Edytowane 26 Lipca 2005 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 dysk mi padl i wszystkie sejwy poszly w cholere i mam prosbe jesli ktos ma sejw najlepiej z momentu kiedy juz wszystkie questy zwiazane z telos sa zalatwione kiedy juz mamy statek itd to bardzo bym prosil o takowego sejwa :P na priva albo gadu 925019 dzieki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migen Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Jak i gdzie w Kotorze 2 zdobyć miecz świetlny?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 sam wpadnie w łapy, tak czy inaczej - po prostu go sobie poskładasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...