Skocz do zawartości
Jordi23

Star Wars: Knights Of The Old Republic 2

Rekomendowane odpowiedzi

no bo tam są opisy po angielsku ... dla niektórych jest to bariera nie do przebycia  :lol:

1389632[/snapback]

Uczyc sie trza, uczyc ;) I tak sie bez angielskiego daleko w zyciu nie pojedzie (a moze i pojedzie, ale z angielskim latwiej i ciekawiej :P ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak doprowadzic do teho zeby w tym zakonie gdzie jest Artis Haimanden(no jak jej tam ta babka w bialym) sie dolączyla?Bo jakos nie chce..

1463351[/snapback]

Dołączy się tylko, jak grasz facetem, wkrótce po odlocie z tego miejsca, automatycznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest jeszcze na Telos, tak? Na biegunie, czy jak mu tam, kiedy szukasz ukradzionego statku? To dwójka powinna być w pomieszczeniu gdzieś tam na tyłach, a robot w sali niedaleko statku. Odezwać powinni się sami. Jeśli jest inaczej, to chyba mylę miejsca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest jeszcze na Telos, tak? Na biegunie, czy jak mu tam, kiedy szukasz ukradzionego statku? To dwójka powinna być w pomieszczeniu gdzieś tam na tyłach, a robot w sali niedaleko statku. Odezwać powinni się sami. Jeśli jest inaczej, to chyba mylę miejsca.

1466389[/snapback]

dobrze mowisz to to miejsce ale chyba w takim razie to jakis bug bo tylko jeden koles jest uwieziony tam gdzie powinien a pozostala dwojka stoi sobie w innym miejscu i nie da rady z nimi gadac. a czy w takim razie powinno sie z nimi gadac przed czy po rozmowie z artis?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz karte ati ? Spróbuj pozmieniać stery (catalysty) na nowsze/starsze lub zmień na zmodyfikowane omegi.

Jeśli jednak nie chcesz tego robić - to wejdź w opcje gry -> ustawienia grafiki -> pozmieniaj wszystko na LOW (szczególnie cienie i ilość detali) -> wejdź do gry -> znów wejdź do opcji grafiki i pozmieniaj wszystko na starsze ustawienia (przed modyfikacją). Powinno pomóc - przynajmniej u mnie to pomogło (r9550 i catalysty 5.3). Jeśli jednak wejdziesz do jakiegoś budynku, który wymaga doloadowania planszy to możliwe, że gra ponownie zacznie mocno ciąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOLLLLLLLLLLLLlll !!Męczylem sie od początku gry JEdi Consularem i nie dawalem mu zadnego levelu,i kiedy osiagnalem 15,z nadzieją ze wszytskie levele uzuje na Jedi Mastera to nic się nie stalo,dopiero jak przydzleilem punkty normalnie,to moglem wybrac Prestizową klase,co za syf,da sie to jakos ominąc?Tak zebym mogl wlaanc 15e leveli JEdi Mastera?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam wszystkich

nie chcieliscie odpowiedzieć ashirowi i ozimowi , to może zechcecie odpowiedziec mi...

mam ten sam problem co w/w koledzy, tylko, że u mnie dzieje się to z oryginałem KotORa2

w czasie instalacji, przy drugiej płycie wyskakuje info o niewłasciwym woluminie i instalacje szlag trafia...

jesli wiecie o co chodzi to prosze o pomoc, bo jestem o krok od rzucenia moim kompem z okna, a mieszkam na 4 piętrze... :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

patrzyłeś na oficjalnym forum supportu? Chyba coś było na ten temat .... dawno nie zaglądałem to i nie pamiętam :)

PS Ew. Skopiuj wszystko z płyt na dysk i puść setup z twardziela ..

Edytowane przez Myszaqu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dysk mi padl i wszystkie sejwy poszly w cholere i mam prosbe jesli ktos ma sejw najlepiej z momentu kiedy juz wszystkie questy zwiazane z telos sa zalatwione kiedy juz mamy statek itd to bardzo bym prosil o takowego sejwa :P

na priva albo gadu 925019

dzieki ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi