jbpro Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Posiadam neostrade 512 chcialbym ja podzielic na 2 komputery szukalem roznych routerow z modemem po sieci podobno dobre opinie maja nastepujace modele US ROBOTICA ADSL/MODEM ROUTER USR 9105 PLANET ADE 4110A Jaki byscie polecili na obecna chwile router Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yukon Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Ja ostatnio posadziłem na pentagramie, jest też wersja z wifi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Posiadam neostrade 512 chcialbym ja podzielic na 2 komputery szukalem roznych routerow z modemem po sieci podobno dobre opinie maja nastepujace modele US ROBOTICA ADSL/MODEM ROUTER USR 9105 PLANET ADE 4110A Jaki byscie polecili na obecna chwile router 1266448[/snapback] mam usr'a 9105 i jestem baaardzo zadowolony. jesli zalezy ci takze na access poincie, to polecam wersje 9106. wydaje mi sie ze na dzien dzisiejszy lepszego wyboru nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x_brat Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 czy ten USR 9105 ma możliwość przekierowywania portów? też zastanawiam się nad wyborem routera, a na tej funkcji najbardziej mi zależy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anastol Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 hmm no ja mam SMC 7204 BRA i jestem zadowolony... fakjt stracilem troche nerwow i czasu na poczatku dostosowywania go do moich wymogow ale dziala raczej gladko... nie jest idealny i nazbyt przyjazny uzytkownikom ale nie mam wiekszych zastrzezen... Neo 512 dziele na 4 kompy... nie polecam tego routera ale jak Ci sie trafi to nie ma placzu bedzie git :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...