doodek66 Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Witam. Mam w kompie SB 5.1 Live OEM i zastanawiam się czy jest jakaś szansa podłączenia słuchawek do tej karty mimo braku wyjścia słuchawkowego. Mozna to jakoś obejść ?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 (edytowane) LOL <owned> Tak mozna je podlaczyc tak samo jak zwykle glosniki ... Edytowane 9 Lutego 2005 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodek66 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 LOL <owned> Tak mozna je podlaczyc tak samo jak zwykle glosniki ... 1266484[/snapback] tyle to ja też wiem :) Ale sprawa biega o to, żeby głośników nie odłączać :) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Przejsciowka z 1 na 2 gniazdka line-out i gra (2,50 w auchanie :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodek66 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Prostota rozwiazań zawsze zwycięża. Pędzę popróbować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...