Skocz do zawartości
beriam

Maty Wyciszające

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kupuje nowa bude, w koncu i chce poza cichymi wentylami wykleic ja matami, na allegro widzialem to:

http://allegro.pl/show_item.php?item=41250929

Co o tym sadzicie, moze znacie jakies ciekawsze rozwiazania ??

bede wdzieczny za pomoc i opinie w/w temacie.

Pz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może SPIRE SOUNDPAD 01

cena 31zł

Dołączona grafika

Grubość maty z pianki poliuretanowej 4 mm, spodnia strona pokryta warstwą samoprzylepną.

Wymiary maty:

2x 400 x 350mm

2x 400 x 180mm

Co o tym myślicie?

Edytowane przez lspider

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ja piernicze, zauwazylem przed chwila, w pierwszym topicu te maty ktore sa na allegro na obrazku pokazane do panele podlogowe pociete na wymiar, te o ktorych pisze nizej, jakis fagas zbija kase na naiwniakach, ja mam taka pianke w domu bo robie z niej makiety architektoniczne ;) , lepiej kupic samemu taka pianke i pociac na wymiar w wyludzaczy darowac sobie

ja polecam pianke pod panele podlogowe, za 50zl w obi mozna oblozyc nia kilka komputerow,

ma grubosc 6mm i zmniejsza poziom chalasu o 6db

mozna dowolnie przycinac

Edytowane przez Galek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ja piernicze, zauwazylem przed chwila, w pierwszym topicu te maty ktore sa na allegro na obrazku pokazane do panele podlogowe pociete na wymiar, te o ktorych pisze nizej, jakis fagas zbija kase na naiwniakach, ja mam taka pianke w domu bo robie z niej makiety architektoniczne ;) , lepiej kupic samemu taka pianke i pociac na wymiar w wyludzaczy darowac sobie

ja polecam pianke pod panele podlogowe, za 50zl w obi mozna oblozyc nia kilka komputerow,

ma grubosc 6mm i zmniejsza poziom chalasu o 6db

mozna dowolnie przycinac

1276336[/snapback]

Coś droga ta twoja pianka. Ja za swój kawałek dałem ok 20zł i jeszcze zostało na jedną obudowę, a grubość 10mm. :-P

Dołączona grafika

Edytowane przez cho-marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak z temperaturą we wnętrzu obudowy? O ile wzrosła ?

1285814[/snapback]

Max. temp w obudowie to 32*C przeważnie 30*C. Zamontowane 2 arctici na 5 i 7V(wyciągające, ztyłu i na górze) zasilacz jak wpodpisie czyli nie należy do silnie wyciągających powietrze z obudowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi