beriam Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Witam kupuje nowa bude, w koncu i chce poza cichymi wentylami wykleic ja matami, na allegro widzialem to: http://allegro.pl/show_item.php?item=41250929 Co o tym sadzicie, moze znacie jakies ciekawsze rozwiazania ?? bede wdzieczny za pomoc i opinie w/w temacie. Pz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaminski99 Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Szukajcie a znajdziecie, maty były już poruszane 100razy:) Użyj przycisku "szukaj" A apropos mat ja mam APP, myślałem też nat tymi ale APP są bardziej profesjonalne a nie taki badziew piankowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informatoł Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 też mam APP i polecam. na Bigtowera poszło 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 A jak z grzaniem przy tych APP? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 wlasnie... o ile db na zewnatrz sie wyciszylo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Mam pytanie dotyczace mat. Czy moznaby uzyc ekranow takie jakie sie montuje za grzejnikiem, po jednej stronie naklejona jest folia aluminiowa czy uzyc moze korka?? Co bedzie lepsze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Korek jest do pupy i tyle. Najlepsze sa maty akustyczne do nabycia w kazdym dobrym sklepie audiofilskim albo np. w www.4max.com.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Ja też nie polecam korka, nie wiele daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 A jakby uzyc pianki/maty takiej co sie pod panele podlogowe stosuje?? Maja dosc duza gestosc wiec moze bylyby skuteczne. Prosze o opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cho-marek Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Ja zastosowałem piankę poliuretanową do kupienia w sklepach hydraulicznych (do izolacji rur czy coś takiego) --> jest OK, kosztuje grosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 (edytowane) Może SPIRE SOUNDPAD 01 cena 31zł Grubość maty z pianki poliuretanowej 4 mm, spodnia strona pokryta warstwą samoprzylepną. Wymiary maty: 2x 400 x 350mm 2x 400 x 180mm Co o tym myślicie? Edytowane 13 Lutego 2005 przez lspider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galek Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 (edytowane) o ja piernicze, zauwazylem przed chwila, w pierwszym topicu te maty ktore sa na allegro na obrazku pokazane do panele podlogowe pociete na wymiar, te o ktorych pisze nizej, jakis fagas zbija kase na naiwniakach, ja mam taka pianke w domu bo robie z niej makiety architektoniczne ;) , lepiej kupic samemu taka pianke i pociac na wymiar w wyludzaczy darowac sobie ja polecam pianke pod panele podlogowe, za 50zl w obi mozna oblozyc nia kilka komputerow, ma grubosc 6mm i zmniejsza poziom chalasu o 6db mozna dowolnie przycinac Edytowane 14 Lutego 2005 przez Galek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cho-marek Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 (edytowane) o ja piernicze, zauwazylem przed chwila, w pierwszym topicu te maty ktore sa na allegro na obrazku pokazane do panele podlogowe pociete na wymiar, te o ktorych pisze nizej, jakis fagas zbija kase na naiwniakach, ja mam taka pianke w domu bo robie z niej makiety architektoniczne ;) , lepiej kupic samemu taka pianke i pociac na wymiar w wyludzaczy darowac sobie ja polecam pianke pod panele podlogowe, za 50zl w obi mozna oblozyc nia kilka komputerow, ma grubosc 6mm i zmniejsza poziom chalasu o 6db mozna dowolnie przycinac 1276336[/snapback] Coś droga ta twoja pianka. Ja za swój kawałek dałem ok 20zł i jeszcze zostało na jedną obudowę, a grubość 10mm. :-P Edytowane 15 Lutego 2005 przez cho-marek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 a o ile ci wyciszyła kompa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cho-marek Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Trudno powiedzieć ile, ale różnica jest znaczna i nie przenoszą się żadne wibracje na obudowę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galek Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 heh droga bo pakowana po 10 arkuszy 120cm na 50cm, to jest 75000cm2 a to jat 20 oblozonych szczelnie komputerow, zatem 50 zl dzielone na 20 to 2,50 , i pianka kupiona w obi a to niestety drogi sklem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 ja mam duuuużo grubej(3-4cm gąbki) ma jedną wadę - jest różowa :lol: ale na szczęście jak się ją lekko przygrzeje (koło kaloryfera to się robi żółta :) są zainteresowani? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj12 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Trudno powiedzieć ile, ale różnica jest znaczna i nie przenoszą się żadne wibracje na obudowę. 1279240[/snapback] A jak z temperaturą we wnętrzu obudowy? O ile wzrosła ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cho-marek Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 A jak z temperaturą we wnętrzu obudowy? O ile wzrosła ? 1285814[/snapback] Max. temp w obudowie to 32*C przeważnie 30*C. Zamontowane 2 arctici na 5 i 7V(wyciągające, ztyłu i na górze) zasilacz jak wpodpisie czyli nie należy do silnie wyciągających powietrze z obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj12 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 OK, dzięki za informację. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpeeDyLOCO Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Tak 32 ale ile miales wczesniej o ile stopni ci sie podniosla temperaturka:)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cho-marek Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Tak 32 ale ile miales wczesniej o ile stopni ci sie podniosla temperaturka:)? Ok. 1*C max 2*C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...