p3dzi0r Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 No wienc dzis dostałem zrobiony gotowy blok wodny (jeszcze nie ma kasku - czyt. gury) Rozmiary 50x50x10mm Szer kanału 6mm, głębokość 7mm łączna długość kanałów - ok 322mm (32,2cm) Jak dorwe od kumpla aparacik cyfrowy to zapodam zdjencia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 aha , to jest ślimak kwadratowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 zapomnialem dodac , to jest wyfrezowany slimak kwadratowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 no to tak jak mooj tylko ja mam wyższy podziel sie temperaturą jak założysz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 a jak dam plexi 2 cm to ja bede mial wyzszy - jak juz pisalem nie ma dachu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 p3dzi0r, to bloczek wg projektu, który wysłałeś mi na hotmail? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 tak , wg tamtego projekta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 spoko. postaraj siem o aparacik... wiesz jak mnie interesuje kwestia mocowania bloq do slota :? :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...