wacek Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Kupilem nowa myszke a4tech opto 429 [wop-49] . Problem polega na tym ze mysz podlaczona pod port PS\2 dziala przez jakis czas potem sie zawiesz i nie dziala.Zdarzalo sie tez ze myszka wariowala i znikala. Mysz ta wogole nie dziala pod USB. Prosze o pomosc thx za gory Pozdro all ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Kupilem nowa myszke a4tech opto 429 [wop-49] . Problem polega na tym ze mysz podlaczona pod port PS\2 dziala przez jakis czas potem sie zawiesz i nie dziala.Zdarzalo sie tez ze myszka wariowala i znikala. Mysz ta wogole nie dziala pod USB. Prosze o pomosc thx za gory Pozdro all ;] 1266729[/snapback] a wlaczyles w biosie obsluge myszki przez usb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_JFK_ Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 A masz service pack 2 zainstalowany?? Jezeli tak to zonk musisz sciagnąc najnowsze sterowniki. I będize po kłopocie. Dodam że z niektórymi plytami np moją, Myszki a4tech mają problemy pod ps2 normalnie myszka nie świeci (optyk) trzeba wlaczyc ją dopiero po pierwszym pisknięciu pc- speakera. I non stop komputer musi byc podlaczony do pradu tzn nie wylaczac listwy bo inaczej za kazdym razem przy wlaczeniu kompa bedzie tak. A4 robi fajne niedrogie myszki ale pełno z nimi problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 mi też ta myszka na początku sprawiała problemy. Nie pamietam już na jakim porcie, ale wiem, że jak tylko zainstalowałem stery od niej, to komp mi się strasznie wieszał, myszka wariowała. Po ich odinstalowaniu, wszystko w normie. Ostatnio sprzedawałem myszkę klientowi, zgrałem stery od niego i wszystko działa ok. Więc polecam aktualizację sterów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...