artureczek76 Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 (edytowane) nie wiem co jest dla tej karty najlepsze ( sterowniki , podkrecanie , ustawienia ) juz dwie godziny szukam cos na forum i dostaje bialej goraczki prosze o pomoc nr GG 2833357 BLAGAM !!!!!! :mur: nizej opis mojej karty tak na wszelki wypadek Edytowane 9 Lutego 2005 przez artureczek76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Jezu, facet, ty masz problemy z wysławianiem się! Zrozumieć cię wogóle nie można. Nie wiem o co dokładnie ci chodzi, ale napisze odpowiedź tak jak zrozumiałem pytanie. Zainstaluj najnowsze OMEG'I, podkec karte ile wlezie poustawiaj w sterownikach wsyztsko i się ciesz. Jeśli nic nie możesz o tej karcie znaleźć to ślepy jesteś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artureczek76 Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 chodzilo mi o : jakie ster jaki prog do podkr i jak poustawiac karte aby byla optymalnie wykozystywana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Stery: Najnowsze czyli Catalyst 5.1 Program do OC: Polecam Riva Tuner (ale tej karty i tak za mocno to nie podkrecisz) KArte wykrec jak najwyzej (rdzen i pamieci w.w. programem) wtedy bedziesz mial najwydajniej, ale musisz tez jej zapewnic odpowiednie chlodznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...