szpak Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 mnoznika ...czy jest sens ...a co gorsza nawet nie ma zmiany napiecie ...procek stabilnie chodzi tylko do 1150 poprzez zmiane fsb to na jaki mam mnoznik zmienic ?? mam durnia 1000 mhz ?? i jak zmienic napiecie jak w biosie ie ma jest moze jakis program ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Witam w klubie. Ja mam tak samo, na mojej MoBo nie ma zmiany żadnego napięcia ani mnożnika :cry: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Jeżeli dobrze pamiętam to trzeba na Duronie zamalować L7 żeby mieć 1.85v. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 no tak cos trzeba malowac no a jak by dało sie jakos inaczej moze wcale nie jest potrzebne 1.85 moze starczy 1.80 he he kto wie ciekawe jak i gdzie to sprawdzic ile trzeba i jakie napiecie na danej seri Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Dawaj 1.85v :) A jeżeli chcesz inne to poszukaj na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...