Dzidaziom Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Witam, mam problemos. ^^ Ostatnio nabyłem GF'ka jak w temacie, mam płyktę główną ECS'a P6VAP-A+ która obsługuje AGP 4x, a grafika jest na 8x. Z tego co "wyssałem" z netu, powinna śmigać, i smiga pod agp 4, jednak w systemie jest wykrywana pod agp2x, mimo tego że obsługa agp4x w biosie jest włączona... W Rivatunerze też wykrywa tylko 1 i 2x... Nie mam pojęcia co z tym zrobić!! Jestem po aktualizacji biosu karty i nic... P.S. Szukałem na tym forum, czegoś na ten temat, i naczytałem się że radki sa lepsze itepe, po prostu forum nie "tweak" ale "ati" :P Eh... No ale trudno, nie piszcie, że kupiłem Szays, tylko napiszcie jak zmienić agp i tyle. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 :huh: Przeczytaj sobie: Test FX 5500 vs 9550 w DX8 Test FX 5500 vs 9550 w DX9 To tylko nic nie warte marki, na kolejnych stronkach porownanie w grach :) Wynika z tego ze Radek 9550 w DX9 spokojnie wygrywa z FX 5500 - a jak zapewne sie domyslasz obecnie wiekszosc gier korzysta z DX9. Przy odrobinie szczescia moze sie uda przerobic 9550@9600Pro, ale to juz inna historia -> TUTAJ :) Jasne ze nie kazdy egzemplarz da sie przerobic. Obecnie chyba najblizej jest ASUS 9550 128/128 4ns. Jeszcze kilka rzeczy by sie znalazlo, to chyba raczej wystarczy :) Ocen sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Mówiłem żebyście nie pisali plaplapla że Ati jest takie a takie, itp plaplapla bo ja dobrze o tym wiem ;] Mam konkretne pytanie: JAK ZMIENIĆ AGP Z 2x na 4x... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...