conundrum Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Kupilem ostatnio p4 prescotta 2.4 GHz 533 fsb 1mb cache i wlozylem go do plyty gigabyte'a ga-8i865p-g ... Czytalem duzo o sporych mozliwosciach tego procesora jesli chodzi o oc... mialem nadzieje ze uda sie na standardowym napieciu dojsc do 3.0.. Okazalo sie jednak ze juz przy 2.6 komputer sie resetuje podczas benchmarka.. O co chodzi? Reszta sprzetu: zasilacz 300W 1x 256mb 400MHz 1x 128mb 266MHz - do wymiany wkrotce gf fx 5900xt Pomozcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 po 1 - wywal kostke pamieci 266 - bo jak krecisz to rosnie ci szyna czyli prawdopodobnie nie wyrabia wlasnie ta kostka po 2. jakiej firmy ten zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conundrum Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 uoj tego to nie wiem.. pewnie nic szczegolnego.. niestety nie mam tutaj kompa i nie mam jak sprawdzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomadx Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 popatrz na napiecia jakie masz w kompie najlepiej jakims miernikiem , jak nie masz to w everescie np, jak pisze na nim codegen lub feel to wymien i pamiec i zasilke bo mozesz spalic w najlepszym wypadku zasilke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...