Skocz do zawartości
Gość Wintereq

Ogromny Dylemat I Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Wintereq

Witam

Właśnie myślę nad zakupem karty. Mam na stanie 750 zł i zdecydowałem się na GF 6600GT od Leadteka, znajomy z forum miał go załatwić, niestety okazało się, że dostawy nie będzie i trzeba czekać na przyszły tydzień to może będzie.

Niestety ja nie chce czekać i szukam po sklepach i allegro karty dla siebie, zdecydowałem, że będzie to GF 6600GT, ale w ofercie sklepu pcprojekt zobaczyłem kartę MSI NX6600-VTD128 Diamond - jest to karta z taktowaniem 400/800 MHz, ale nie wiem jakie posiada pamięci (jaki czas dostępu i jakiej firmy).

Według mnie jak za 760 zł to dobra oferta, niestety MSI się ceni, a karta może dałaby się O/C do 500/1000 jeśli miałaby dobre pamięci

Jest inne wyjście - zamówienie na jutro Inno3D GF 6600GT z pamięciami 1.6ns, ale wąskim gardłem jest słabe chłodzenie (głośne według recenzji zagranicznych) i to mnie najbardziej odstrasza.

I'm confused - co robić w takim razie?

P.S: napiszcie jak ktoś posiada tą kartę jakie ma ona pamięci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

750zl. jak na nowe 6600GT to troche za mao(moze na allegro znajdzie sie).

W sklepach za Leadteka chca w granicach 845zl.(arest). lub 9800PRO za okolo 800zl. kupic 9800PRO. Na allegro jest z PCProjektu 9800PRO za okolo 650zl. ale z gwarancja 1 miesieczna(ryzyk fizyk).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...