quarantino Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 mówie o czymś takim co niewiesz :) no o tej co jest gąbko owinęta :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik70 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Dobrze wiedzieć, będe omijajł audice jeśłi będą inne furki do spenetrowania :lol: a gąpki już nie ma, bardzo fajnie czyści się te okrągłe kanały, wiertarka, odpowiednio grube wiertło i chłodniczka przezywa swoją drugą młodość :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Igomako, nawet się nie męcz z tymi fotami. 100% stalowe. Shit happens - następnym razem zorientuj się trochę lepiej co kupujesz. 1462949[/snapback] Opowiadasz.. :P Miałeś złe doświadczenie akurat z takim modelem i tyle.. ;] cholera. to bardzo źle? mocno to wpłynie na wydajność? ...a miałem tym 5bloków chłodzić :/ :/ 1462960[/snapback] Nagrzewnica od BISa... Zawsze IMO wydajniejsza od nagrzewnicy alu.. 5 bloków na jednej nagrzewnicy? Ludziki daja do 1 dwa nagrzewnice, a Ty tak skromnie? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Zawsze IMO wydajniejsza od nagrzewnicy alu.. 5 bloków na jednej nagrzewnicy? Ludziki daja do 1 dwa nagrzewnice, a Ty tak skromnie? ;] 1463067[/snapback] hyh :) wiesz, kręcenie mnie nie kręci :D znaczy - overclockingu nie uprawiam, a nawet jesli sie już zdarzy to niewiele... jakieś takie mam podejście.. pragne tylko i wyłacznie ciszy, i mam nadzieje że ta nagrzewnica mi to zapewni.. ale swoją drogą KICHA jak cholera, no ale cóż. żyje sie dalej, i trzeba coś z nią wykombinować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Ja też myślałem ze moja nagrzewnica fiacikowa ma stalowe lamele, ale zanurzyłem do roztworu z kw. cytrynowym i o dziwo odsłoniła się brązowa warstwka miedzi. Jeśli tylko uda mi się ją ponownie zlutować to przedstawie temat i zdjecia - juz w wersji brudnej była wydajniejsza od rekorda. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Ja też myślałem ze moja nagrzewnica fiacikowa ma stalowe lamele, ale zanurzyłem do roztworu z kw. cytrynowym i o dziwo odsłoniła się brązowa warstwka miedzi. 1464599[/snapback] A jakie ma te lamele? Proste czy harmonijka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Lamele w ksztalcie harmonijki miedziane - zbiorniczki mosiezne. a kanaly wewnetrzne prawdopodobnie stalowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pałeł Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 kanły na 100% mosiezne igomako trza było zagadć unie fiat na szrocie 25zł kosztuje to najwyżej bym ci podskoczył i wybrał jakiegoś z pułki i to ten z hrmonijka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 hyh :) wiesz, kręcenie mnie nie kręci :D znaczy - overclockingu nie uprawiam, a nawet jesli sie już zdarzy to niewiele... jakieś takie mam podejście.. pragne tylko i wyłacznie ciszy, i mam nadzieje że ta nagrzewnica mi to zapewni.. ale swoją drogą KICHA jak cholera, no ale cóż. żyje sie dalej, i trzeba coś z nią wykombinować... 1464411[/snapback] nie słuchaj głupot weż zwykły magnes i zobacz, jeśli będzie przyciągał to znaczy że stalowe, jeśli nie to na pewno miedź lub aluminium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 nie słuchaj głupot weż zwykły magnes i zobacz, jeśli będzie przyciągał to znaczy że stalowe, jeśli nie to na pewno miedź lub aluminium. 1464690[/snapback] Głupot powiadasz? To zapewne wiesz że w tym modelu nagrzewnic NIE było nigdy aluminiowych finów.. Jedynie miedziane - harmonijka, stalowe - proste... Więc nawet nie musi wysilac się z magnesem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 kanały na 100% mosiezne fakt mosieżne ale na nich metaliczna warstewka cyny, szary kolor mnie zmylił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (edytowane) e tam nie przejmuje sie :) jak bedzie mi sie chcieć to ją odpicuje ala mechan!k i opchne na allegro, a z kasy kupie sobie coś nowego.... a jak nie to zostane na tym, ważne żeby chłodziło. Edytowane 28 Maja 2005 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocat Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Kazik70 mam identycznego zuka i co o takiej samej budowie tylko inaczej polozony wlot i wylot na gorze gdzies masz moj topik narazie nie widze zeby byla gorsza od kadeta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik70 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Żuczek już nie jest mój <_< Dla siebie szykuje coś co wygląda jak "poldek" ta co miała te dziwne przebarwienia. Teoretycznie ma być wydajniejsza od żuczka więc raczej nie będe po nim płakał. Troche mi go jednak szkoda bo miałem fajną wizje na jego przeróbke. Jak byś odezwał się na gg to chętnie podziele się pomysłem. Może akurat Ci się spodoba i go zaadaptujesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocat Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 no spoko odezwalem sie czekam na odp pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...