Przemo1980 Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Akurat tak się złożyło że prawdopodobnie przez jakiś (chyba krótki) czas, bedę posiadaczem jedynie takiej grafiki (pozostałość po P60). Mam nadzieje że nie bede miał problemów z pracą pod Windows. Oczywiście nie mam tu na myśli żadnych gier, czy programów. Chodzi mi jedynie o takie rzeczy jak IE, czy Office. Nie sądze żeby to był problem, jednak wole się upewnić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 bedzie dzialac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Powinno ci działac :) ale nie obiecuje :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 przemo skad masz tego arta nad twoim nickiem? pewna groopa ludzi ma baardzo podobny [niemal identyczny] 8) twojego to to autrstwa? tak tylko pytam .... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo1980 Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 przemo skad masz tego arta nad twoim nickiem? pewna groopa ludzi ma baardzo podobny [niemal identyczny] 8) twojego to to autrstwa? tak tylko pytam .... :lol: O k...! Jaka grupa ludzi?? Nie wiedziałem. 8O Mojego autorstwa to cudo nie jest, więc jeżeli ktoś to już wcześniej używał to sorki, natychmiast to usunę. :oops: Tylko napisz kto, gdzie i kiedy. No i jak bardzo bede miał teraz przeje....?! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...