Krzysiek17 Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Mam ogromny problem. Juz wiecie o co chodzi ale komp sie dziwnie zachowuje poniewaz normalnie sobie na nim pracuje a tu nagle koniec i nie moge zalaczyc nowej aplikacji tylko pracowac na tych zalaczonych, nawet sie nieda uruchomic ponownie kompa mimo ze jest taka mozliwosc (jedynie RESET). Objawy sa naprzyklad takie: wlaczam moj komputer a on caly czas go tak jakby szuka, wlaczam gre i nic, poprostu nic sie nie da zrobic ale komp pracuje caly czas. I musze dodac, ze dzieje sie to od chwili zakupienia monitora 17". Wczesciej mialem 15". Moze ktos z was sie juz spotkal z takim dziwnym zachowaniem kompa ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 ja sie spotkałem:) u mnie trzeba było KRYTYCZNE AKTUALIZACJE sciagnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek17 Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 a tak dokladnie to do czego te aktualizacje sciagales ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 windows update.. aktualizacje do windowsa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...